dimarts, 27 de novembre del 2007

L’ajuntament ens confirma què les obres del pavelló començaran l’estiu "passat"…

Doncs així és! Tal i com sona. En una reunió mantinguda aquest mateix matí a l’ajuntament amb els membres de la corporació (Ximo – Batle - i Joanvi – Regidor d’esports-), ens han confirmat que les obres del pavelló cobert a Ondara començaran el “passat” estiu.
Tanmateix, ens confirmen que tindrem absoluta jerarquia per a triar horaris, pistes, vestidors, magatzems pel material...
El Bàsquet Ondara es mostra il·lusionat amb l’oferta de l’ajuntament, ja que a canvi d’aquestes prioritats tan sols tindrem que pagar un “alquiler” de 3.000 € anuals, dels quals a la fi de l’any, si no hem trencat res, ens en tornaran “0” €, cosa bastant difícil, si tenim en conter els llançaments a tauler de Pep (àlies "el capi") i els llançaments en la seva increïble suspensió d'Eloi (àlies "el melenes"), els quals s'avisen a "grito pelao" amb: "Cuidao què tira Eloi!!!".

Des de la directiva del Bàsquet Ondara volem donar les gràcies a l’ajuntament pel seu recolzament i comprenssió al basquet del nostre poble.

Salut i gràcies.

PD: evidentment, aquest missatge és irònic...

3 comentaris:

elpepgf ha dit...

Eloiet torna a llegir aquesta notícia, xq val la pena... jejeje.

eloiet ha dit...

Iee cabró!! pensava que rajaries del meus tirs desde el triple, pero la suspensió meua estil 'Allan Houston' es magnífica.

elpepgf ha dit...

la rajà d la suspensió, és cosa de pepito q estava ací amb mí!!! jo no em faig responsable!