dijous, 13 de desembre del 2012

9ena Jornada: el "Punt Positiu de la Jornada" i el "Punt Negatiu de la Jornada"

Com tots podreu imaginar, el "Punt Positiu de la Jornada" es tracta de la doble victòria aconseguida per tots dos equips ondarencs. Totes dos victòries foren molt sofrides i no foren certes fins els final.
Bé es sabut que el Júnior aplegà als segons finals del partit amb el marcador apretadíssim i amb el Guadassuar apretant molt fort per darrere, per tal d'aconseguir quedar-se amb la victòria, però no menys merescuda és la victòria del Sènior, qui al descans perdia per 15 punts, i en una meritòria segona part, aconseguí remuntar el partit i endur-se'l cap a casa, no obstant "els minuts de la brossa", que aprofità, com sempre, l'especialista Jero!!!

En el "Punt Negatiu de la Jornada", destacarem, com ja hem fet altres vegades, la poca intensitat en la que pot ser capaç de jugar el Sènior Masculí en moltes fases del partit. Com ja és deduït, en el partit de Campello d'aquest passat diumenge, aquesta fase fos "tan sols" durant la primera part, quedant-se adormits eixos 20 primers minuts, com bé es pot veure a les imatges. Per sort, l'equip se sabé despertar a temps i aconseguí la remuntada del partit.

Salut a tots.




5 comentaris:

elpepgf ha dit...

no fan falta comentaris, veritat!? hehehe

Pere ha dit...

Els xicons que venen en ressaca...al meu cotxe en tenia un altre igual!!jajaja! Quan nosaltres "erem més joves" no feiem eixes coses, eh??!!jajaja

Pere ha dit...

Caram Jero, quina juerga portaves al cotxe!!! Els vas posar Alejandro Sanz o que??jejejejejeje

elpepgf ha dit...

alejandro sanz diu!!! hahahahahaha
q animal!!! com a molt "navajita plateá", no!? xDDDDD

jero ha dit...

Portaba a mana!!!!