divendres, 14 de desembre del 2012

La Prèvia de la 10ena Jornada!

Encetem aquesta nova jornada, amb partits dins de casa.
El dissabte 15 de desembre a les 16.00h., el Júnior Masculí rebrà la complicadíssima visita del C.B. Algemesí, equip que fins ara està invicte, amb un balanç immaculat de 7-0.
Els nostres amb un balanç positiu de 5-2, ocupant la cinquena plaça de la taula classificatòria, han d'aconseguir una victòria que els atorgaria un fort cop per quedar-se a la part alta de la taula.

Desprès del partit del Júnior, a les 18.00h. el Sènior Masculí d'Ondara rebrà en el Pavelló Cobert "Pere Giner Arena", el C.B. La Vila, rival, a priori, no tan complicat com els darrers, però que ve de guanyar per 68-52 el Racing de San Gabriel, rival que fa, tan sols, dos jornades, els nostres no aconseguiren guanyar, amb un final de partit bastant dolent, deixant-se la victòria en Alacant per 71-70.
Ara, els nostres estan "enraxats"! Porten una victòria de forma consecutiva i han sigut capaços de remuntar i guanyar bé en el darrer partit jugat fora de casa. Han de continuar aquesta ratxa i aplegar en balanç positiu a les dates nadalenques.

Recordem que els nostres porten 5-4, una vegada ja sumat el partit que no es jugà front el Teulada, degut a la incompareixença de l'equip rival.

Salut i sort a tots.

5 comentaris:

elpepgf ha dit...

hahahaha vinga, va!!! hi ha q aprofitar la inèrcia d'aquesta ratxa d'una victòria consecutiva... xDDDDDDDD

elpepgf ha dit...

recordeu q avui aniré a recaptar fons x a la nostra ong, esmenada FBCV...
qui tinga ja la loteria q siga puntual, ja q a les 20.30 he d'estar en el Grau!!! ;)

Pere ha dit...

Si perquè el dimecres vas fer BOOOOOLAAAA!!!! Ves mirant a vore quan es paga el patrocinador la sopaeta de Nadal!!!jajajaja!!

Ondara Junior ha dit...

Pues teniiu bons arbits: Pau i Castillo

elpepgf ha dit...

hahahahahaha sí, sí!!! ja m'ho ha dit avui castillo!!! cuidaito amb els crits, q estaré a la grada x protestar-los-ho tot!!! hahahaha