divendres, 21 de desembre del 2012

el "Punt Positiu de la Jornada" i el "Punt Negatiu de la Jornada"

En aquesta edició del "Punt Positiu" i del "Punt Negatiu", no anem a tractar la darrera jornada, sinó el global de les 10 primeres jornades jugades fins aquest moment.

En "El Punt Negatiu" no podem destacar altra cosa, que la falta de consistència i de continuïtat de l'equip! Han de demostrar ser un equip més dur i més regular al llarg de tots els partits. No es pot flaquejar durant 20 o, de vegades, més minuts en un partit, i reaccionar en els darrers 5 minuts, per què els altres minuts, són la sentència de la derrota!
Al mateix temps, destaquem com a "Punt Negatiu" la falta d'efectius que ha tingut l'equip Sènior en alguns partits en la "pintura", no es pot anar a jugar partits amb els "ales" fent funcions de "quatres" i, fins i tot, de "centers"! S'ha de tindre més motivació i ser més "equip", s'ha d'anar tots a una i complir amb els companys d'equip.

En "El Punt Positiu" destacarem les darreres jornades, on l'equip Sènior d'Ondara pareix estar començant a jugar un poc millor, tant en atac, com en defensa i està demostrant un punt més de serietat en el seu joc, tenint una continuïtat durant tot, o quasi tot, el partit, com es demostrà en la darrera jornada, front La Vila.

Esperem que les festes nadalenques no els passen factura i tornen a la 12ena jornada, encara amb més forces i ganes, però no amb més pes al cos!!!

Salut a tots.

3 comentaris:

ondaracorre ha dit...

cap comentari!? val, val... :P

Pere ha dit...

És que per primera vegada fas crítiques en una base certa i no els panfletos autopropagandístics que feies altres temporades!!!!jajaja!!
Esperat que tornem despres de Nadal en 10 kg de més i voràs si donem espectacle!!!

ondaracorre ha dit...

noooooooooo, no foteu... q tornareu a la irregularitat d'abans, xeeeeee!!!

i ho dic com si portàreu 10 partits seguits guanyats... q total, sols haveu guanyat 2 partits seguits... hahahahahahahaha