dimarts, 14 de febrer del 2012

l'Ondara es mou al Mercat d'Hivern!!!

Els ondarencs, davant del baix moment de forma del seu planter i vistes les nombroses baixes dels darrers partits, han decidit moure's en aquest Mercat d'Hivern, tan summament car i han aconseguit l'increïble fitxatge del gran jugador americà Cèsar Zarzo!!!

Aquest conegut jugador, aplega a l'equip, desprès de la seva estada al Canadà i als Estats Units, on ha pogut competir amb els millors jugadors de bàsquet del món.

Aquest inestimable reforç ha estat possible, gràcies a la col·laboració econòmica d'un dels patrocinadors de l'equip i de la lliga, qui ha abonat, íntegrament, la quantiosa clàusula de rescissió del jugador al seu anterior equip americà.


Les negociacions tingueren lloc durant tota la vesprada d'ahir, dilluns 13 de febrer. Aplegant a bon port, desprès de moltes hores de negociacions telefòniques amb l'equip americà. I a última hora de la vesprada arribà el trànsfer, via Fax, que donava l'OK a l'operació!!!

Esperem que aquest fitxatge ens aporte molts moments de qualitat a l'equip Sènior Masculí de l'Ondara.

Salut a tots.

13 comentaris:

basquet ondara ha dit...

sus vais a cagar!!! vaja quin fitxatge, senyor!!! ara ja poden tremolar els equips rivals!!! hahahahahahahaha

basquet ondara ha dit...

x cert... l'article com el veieu!?!?!??! m'he flipat un pelet massa, o no!!?!?!?! hahahaha

basquet ondara ha dit...

x cert! sí!!! tots dos duien la gorra, TAMBÉ, dins d la oficina!!! hahahahahahaha
feia sol, o q!?!?!?!?!? xDDD

Homero ha dit...

Crónica traducida...jua jua

Els ondarenses, amb multitud de baixes, van visitar este diumenge el camp del Teulada per a, després d'un dur partit, perdre per 11 punts, la qual cosa els torna a la perillosa senda de la derrota. Així, des del començament de la segona volta, el seu balanç és de 2 partits perduts de tres jugats.
El partit es planteba molt menys fàcil que el de la primera volta. El fitxatge per part del Teulada de Giner, J María, va marcar el plantejament del partit per part del Sono acustic Ondara, coneixent la seua gran qualitat com a tirador. Així, amb la defensa centrada en el seu jugador estrela, i la millor arrancada de partit de tota la temporada per part del nostre entrenador Pere G., amb 2/2 en triples i 1/1 en tirs de 2, en tan sols 5 minuts, es mantenia a ratlla a un Teulada molt centrat en el seu jugador estrela. El primer quart acabava amb un 11-10 per als locals, i un ritme de partit més propi de senior de 40-50 anys, que de xavals de 30...

I amb este ritme es va començar un segon quart en el que la zona plantejada pels visitants va començar a 'hacer aguas'. Els rebots atac i els triples dels de Teulada, van començar a fer mossa en l'ànim dels ondarenses, que es va contagiar a l'atac, acabant primer temps amb un 29-23, i la sensació que calia endurir la defensa, el ritme de partit i, sobretot, el rebot defensiu.

Després d'un bon començament de l'Ondara, es retallava la distància en els primers minuts a 2 punts. Ratxa que va ser dràsticament cortada amb un triple i un 2+1 dels de Teulada. Una distància que ja no es va salvar fins al final del tercer quart, acabant 44-36.

Molt difícil remuntar eixa diferència en tan sols 10 minuts de partit lent, i amb una fallada que va definir el partit: el rebot. Després de bones defenses, els visitants veien com es perdien rebots defensius, arribant a atacar fins a 4 vegades en la mateixa jugada els de Teulada.

Al final, un 63-52 va ser el marcador final que reflectia la diferència que s'havia remenat en quasi tot el segon temps.

Anotació: Roc 6 punts, Sergio P 6, Pere 14, Jero 6 i Eloi 14 - zinc inicial - Sergi C. 0 i Pablo 6.

Homero ha dit...

Ale, a veure com ho ha traduït. Per cert, bon fitxatge d'hivern sens dubte.

basquet ondara ha dit...

ala pos! vaig a editar la crònica i a posar aquesta!!!
bona feina, reportero dixaraxero!!! ;)

eloiet ha dit...

Pero Cesar no se n'anava a final de mes a Los Angeles?? no entenc res, de totes formes si vol jugar, benvingut siga!!

Quina fitxa has donat de baixa Pep... me temo que la teua no, so manta!!

Bo, enhorabona pel debut com a reporter de Pablo encara que es troben en falta mes rajaes, cosa que aprendrà amb el temps segur.

basquet ondara ha dit...

x suposat q la meva!!! q et pensaves!?!?!?!? ja era hora d deixar-me el bàsquet definitivament... q els triatlons em criden massa... ;)

Sergi C ha dit...

tomaaaaaa un pivot menos!! menos compentencia!! ;)

Pere ha dit...

Vaig a donar-li la benvinguda a César com es mereix.

L´entrenador va accedir a fitxar a Cesar però no fou un tràmit fàcil ja que al principi no estava molt d´acord per dos raons principalment.
- En primer lloc César ha arribat a la península en un estat físic lamentable. No hi ha cap indici que ens recorde aquell jugador potent i incissiu de cara a l´anella que coneixiem. És més ara falla més canastes de baix de l´aro que Homero (fet que pareixia impossible de superar). No sé el que haurà fet aquest xic per Canadà però els balons que ha tocat no eren de bàsquet precissament.
- En segon lloc necessitarà unes 8 o 9 jornades per assimilar tot el gran ventall de variants tàctiques que ha incorporat el gran Pere Giner i de tots és sabut que César no destaca per ser massa espavilat intel.lectualment (encara no m´explique com s´ha tret la carrera d´arquitectura,bueno supose que de la mateixa manera que Ana Obregón la de Biologia)

Bé com veus, l´entrenador no estava molt per la labor però va haver un detall que el va acabar de convencer i és que així i tot estàs molt millor que els actuals jugadors de l´equip. Imagina´t com està el percal!!!jajajaja!!

No pots queixar-te de la benvinguda en honors que t´he fet, eh??Una gran rajada com toca. Fins esta vesprà o el divendres...

basquet ondara ha dit...

xicons, jo acabe d'aplegar ara mateix d valència... així q ni aniré a la piscina, ni em passaré avui pel pavelló... i el divendres m'ha eixit un sopar d la feina, així q ens veurem el dissabte dirèctament al pavelló!!!
bé, jo aniré, com sempre q puc, a veure, primer el júnior!!! ;)

Homero ha dit...

Després del comentari de Pere, només puc dir que és cierto..fallo més que una escopeta de fira, així que he decidit anar-me'n esta setmana a practicar el "tir del tigre" a les muntanyes nevades de Terol amb Mark Lenders (ara de vacacions per Javalambre) , i tornar amb forces renovades la setmana que ve.

Així que vos desitge sort per al següent partit, no per a guanyar, sinó per a poder anar al jugar almenys 5.

Ens veiem el dimecres que ve, au!

Cesar ha dit...

Jajajaja...molt bona.
Que cabrons sou.