dissabte, 14 de gener del 2012

La prèvia de l'12ena jornada

El Cadet Masculí tornava a escena en aquesta jornada, jugant aquest dissabte 14 de gener de matí, a les 12.30h. en Xàbia, aconseguint la victòria per un 29-50.

El Júnior Masculí jugarà a les 16h. en casa, rebent el líder, l'Alfaç Jr. Serà un partit ben complicat, ja que els visitants, tan sols han perdut un partit i estan empatats a la part alta de la taula amb el Dénia "B". Els nostres, amb Javi com a seriós dubte (encara què torna a estar a la venda al Supermanager), intentaran donar-ho tot, per quedar-se amb la victòria.

I tancarà la jornada el Sènior Masculí, qui rebrà, a les 18h., en el Pavelló Cobert "Pere Giner Arena" el sempre temible Alfaç "C", equip que ocupa la 4ª plaça de la taula, però a un sol partit del 2on classificat. Els ondarencs, que aquest partit podran contar amb tot l'equip, intentaran aconseguir la victòria i tornar-se a posar en balanç neutral de 6-6 i tornar així al sender de la victòria.

Salut i sort a tots.

5 comentaris:

elpepgf ha dit...

prèvia feta! justeta, però feta... hahahahahahaha

Pere ha dit...

I la rajà que m´havies dit???? No la veig...

Quin bon partit hem jugat avui xavals!! Jo he tret tot el meu arsenal de triples...però es veu que estaven caducats. Trobe que he fet un 2 de 7, lamentable...

Però sempre li podré tirar per cara que la culpa és del crack Zarzo!!!jajajaja!!

El tablero encara està tremolant ara...

P.D. Espere que la parella de germanets arbits no vos apareguen als vostres somnis. Quina pesadilla!!!

eloiet ha dit...

Ja tinc ganes de jugar un bon partit... i acabar guanyant!! Tot el cap de setmana donant-li voltes a les jugades fallades i eixes coses. Pareixem una ONG, primer els mostrem als equips que els podem guanyar i despres els regalem els partits.

Pere ha dit...

Tota la rao Eloi. En tot el que tinc a casa en estos moments i el dissabte per la nit en lo únic que pensava era en lo que havia fallat i més que lo que havia fallat de la mala decissió de tirar-me un triple ràpid quan quedava 1 minut i guanyavem de 4.Toni ja es va encarregar de recordar-m´ho en tota la rao. Som unes germanetes de la caritat que regalem els partits en comptes de rematar-los quan tenim a l´adversari molt tocat.
Però així i tot vull quedar-me en lo bo i feia temps que no em reia en un temps mort d´un partit i no veia un ambient tan bo...ara bé el pròxim partit a guanyar-lo que ja està bé!!!

P.D.Bueno, a lo millor el pròxim ho deixem passar però a l´altre segur!!!jejeje!

P.D.Que siga l´última vegada que tires els tirs de les tècniques, eh?????Eixe honor ha de ser meu sempre!!!!

Homero ha dit...

"Bueno, més que les accions individuals, la qual cosa li falta a l'equip són collons quan ens remunten i quan fallem canastres. Ens en vam anar baix quan l'atac no funcionaba...parece que no ens creguem que podem guanyar, quan ho hem fet ja 5 vegades. Este partit ho passem bé, disfrutem i juguem a bàsquet, però potser ens relaxem massa. I el següent partit se l'anem a posar complicat, que suen per a ganarnos...y si podem amb ells, millor.
Així que a jugar a bàsquet el dissabte i divertir-se, però més concentrats.

Ale a cascarla! ©Jero