dimarts, 24 de gener del 2012

Derrotes doloroses a Pego...

Tots dos equips ondarencs que prenien part en la jornada, jugaren a Pego i tots dos corregueren la mateixa sort...

El Júnior Masculí jugava a les 16.30h. i perdé per un clar 61-38, front un equip, amb el què en teoria, deuria estar parell!

El Sènior Masculí rebé també un dur correctiu, però amb un joc bastant decent i perdé per 76-55. Els darrers partits del Sènior es caracteritzen per bon joc, i als darrers minuts perdre el partit "in extremis"... Esperem que aviat ho puguen capgirar.

Salut a tots.

7 comentaris:

elpepgf ha dit...

xavals, molts ànims!!!
el partit era ben complicat, el pego és el líder i està ben fort, poc més es podria haver fet...

aquest dissabte ho tinc ben apretat, però faré el possible x poder anar a alacant, encara q em ve malament, però ja faré x arreglar-ho!!! ;)

d totes formes, el divendres passaré a fer la visita, q demà estaré a valència i no podré assomar-me!!!

jero ha dit...

Redeu tu!!,ja feia temps que no vea una cronica en dimaig,jajajajajajajajajaja!!!,Pep las feta un poc sosa no????,antes et calfaves mes el cap boniato!!jajajajajajajajajjajaja!!
Aixina es imposible ragar.

Ale a cascarla!

Pere ha dit...

Capote a Pep.
Jero, Pep no té l´acta del partit així que és impossible que fera una crònica completa. A més, per a tu millor perque si l´hagués fet com sempre hauria d´haver comentat els 27 tirs que vas fallar de baix l´anella i les 3 xapotes que et posaren els gratacels del Pego!!!!!jajajajaja!!!

Realment varem jugar un partit molt seriós Pep i sols ens guanyaren per la gran diferència d´altura en el joc interior ja que al final cada jugada quasi acabava en cistella gracies als rebots en atac.

P.D. Jero no pense passar-te ni un baló més en tota la lliga!!!!!!jajajaja!!

jero ha dit...

eeeeeeeeeeee aguantaaaaaa!!!,que tampoc ne vaig fallar tantes i recordeu que estaba baix els efectes del alcohol (encara que vaig jugar millor que mai)jajajajajajajajajajaja

En cuant al tapons nia mes de un que sen va emportar algun que altre,a Eloiiiiiii!!!!!

Ale a cascarla.

elpepgf ha dit...

jero, com no vaig estar, et salves d'eixes rajades!!!

el q no entenc, és xq tu vas a "RAGAR"... això q és, com regar, però més dur!?!?!?! hahahahahahahahahaha

PD: JERO, BORRATXOOOO!!! xDDD

basquet ondara ha dit...

x cert! he modificat la foto d l'article "6 bous 6!" (http://basquetondara.blogspot.com/2012/01/6-bous-6.html), posant la q va fer el nostre benvolgut company, Pablo, durant el partit!!! ;)

Homero ha dit...

Bueno, ara ja en la segona volta caldria guanyar tots els partits que hem perdut de 2-3 punts, així que hi ha posar-li una altra vegada ganes i a disfrutar de l'esport este de ficar pilotes en cistelles.