dimecres, 2 de novembre del 2011

Tarda de partits dolents... Però collírem una victòria...

Els equips federats dels ondarencs començaren amb el partit del Cadet Masculí, a les 10.30h., rebent el perillós C.B. La Encarnación, qui venia de guanyar la setmana anterior al Dénia, i aconseguí endur-se la victòria per un ajustat 46-52.

Per la vesprada jugava en primer lloc el Júnior Masculí, a les 16h., rebent el N.B. Alzira, un rival sempre complicat. El partit acabà 48-64 en un partit bastant dolent, sobretot en la primera part dels nostres.

A les 18h. jugava el Sènior Masculí, per tancar la jornada, rebent, en un clàssic derbi de La Marina, el Teulada.
La primera part realitzada pels nostres, com la dels Júniors, fou bastant irregular, enllaçant minuts de bon joc, amb minuts bastant dolents... De fent, en el primer quart, fins el minut 5, els nostres no aconseguiren posar-se per davant, amb un 9-8, des d'ací fins finalitzar el primer quart, tot anà sobre rodes, 22-11 a la fi d'aquest primer quart. En el segon quart quedà clara aquesta irregularitat, i a dos cistelles consecutives dels ondarencs, respongué el Teulada amb un parcial de 2-11, apropant-se 28-22 al marcador i aplegant al descans 30-25, 8-14 en aquest segon quart.
A la segona part començà amb més força l'equip local, aconseguint endur-se el tercer quart per 15-6 i el darrer quart, amb el rival ja desquiciat, per 23-13, aconseguint així el 68-44 final.
Anotacions: Sergi L. 20 punts, Jordi 8, Pere 3, Pep 2 i Eloi 15 - cinc inicial - Pablo 8, Toni 2, Sergio P. 1, Sergio C. 0 i Jero 9.

Salut a tots.

14 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala! fet!!! a qui no li apanye q es menge un profiterol amb xocolata i nata... xDDD

Sergi C ha dit...

Pep es nota que n t'as calfat molt el cap amb la crónica, a mi mas posat Sergio S.!!!!

jero ha dit...

Xe tu!,quina cosa mes sosa!!!!!,posali un poket de sal chato que aixina no podem rajar a ningu,bueno a tu si per que un poket mes i mos fas la cronica el divendres,jajajajajajajajaja!!!,mal jaleo de sergis nia no!!

Ale a cascarla!!

jero ha dit...

Super sergi!!!!!!!jajajajajajajaja!!!

elpepgf ha dit...

Q collons xarreu!? La crònica està d puta mare!!! Si Portareu el jaleo q porte jo, no vos queixarieu tant...

eloiet ha dit...

Propose que per a ajudar al nostre ex-gran-Capità el divendres cambiem l'entrenament habitual per una pujada a Segaria per a tallar brossa o marcar camins... Segur que es de gran ajuda. Com ho vegeu?? :)

Pere ha dit...

Jo aniré si tu vas caminant davant de mi...

No sé de que es queixeu si aquesta és la crònica més real de les que ha escrit Pep en la història del blog. Podem donar gràcies que no ha tingut temps a manipular les anotacions, ni a pegar-se les autollepaes que tan li agraden. Disfrutem d´aquesta crònica perque supose que la setmana que ve tornarem a llegir coses com: "menys mal que entrà el gran ex capità per a dirigir la remontada" o "...després d´un tap estratosfèric el gran Pep Llença atravessà la pista, qual gacela, i acabà el contraatac en un mate bestial, que li ocasionà una petita ferida a la boca quan li pegà un mos a l´anella abans de tornar a terra..."

Ale, ens vegem el divendres que ens espera el Verger..

eloiet ha dit...

Que pena, acabe de recordar que el cap de setmana estaré a Barcelona. que llàstima!!

de totes formes sou uns desagraïts si no ajudeu al pobre Pep a repelar segaria....

elpepgf ha dit...

eeeeeehhhh, a la una a la meva oficina per pujar a segària!!! i no és conya, eh!!!!!!!!!!

i sí, ja veureu la propera crònica!!! xDDDDDDDD

elpepgf ha dit...

x cert!!! ja tinc l'equipació d felip!!!!!!!!!!!!!!!!!

eloiet ha dit...

Pep, a vore quants punts faig jo a la propera crònica ehh, que si tu en vas fer 29 sense jugar en La Vila, en Verger jo en puc fer un cabas també!!

Molta sort per a demà... se que no em defraudareu!!!

elpepgf ha dit...

veurem si juguem... q dóna pluja... hehehehe

eloiet ha dit...

Ja, porte tota la setmana practicant dansa del ventre i altres rituals ancestrals per vore si plou el dissabte i no em perc el partit... ja vorem

elpepgf ha dit...

hahahahahaha dansa del ventre diu!!! xDDD

si tu, caminant ja vas dansant la panxa, homeeeeeeeee!!! hahahahahahahahahahahahahahaha