dilluns, 28 de novembre del 2011

El dinaret del bàsquet...

El primer equip ondarenc en entrar en joc, el dissabte de matí, fou el Cadet Masculí, rebent el C.B. Algemesí i, tal i com deiem a la prèvia, no tingueren, els nostres, cap problema per quedar-se amb la victòria dins de casa per un clar 86-40.

El Sènior Masculí celebrà el diumenge al migdia una paella de confraternització de tot l'equip.
Regnà el bon ambient, les bromes i, sobretot, el bon rotllo. Tinguerem paelleta, les anècdotes de tota la vida, rialles, cubates, gran partida de pòker,... Ah!!! I foc, també gaudirem d'un bon foc!!!

Ací un resum amb imatges del dinar:
Amb el dinar ja a la panxa... hi ha qui deu descansar...
Tots a taula per jugar!!!
L'hora del comiat!

Ah! També dir que el Sènior Masculí jugà en El Campello (no confondre amb les famoses bodegues Campillo) i perdè en el darrer minut per 71-66, desprès d'estar quasi tot el partit per davant en el marcador.

El diumenge de vesprada, jugava el Júnior Masculí en Dénia, partit que perderen per un clar 70-47, quedant-se amb un balanç negatiu de 2-4.

Salut a tots.

7 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala... res més a dir... xDDD

Sergi C ha dit...

pep sols una cuestió...
si sols vas agafar el movil al descans, cuan vas fer la foto?

Pere ha dit...

Ah però Pep va agafar el movil???!!!Com s´entere l´entrenador són 500 euros de multas segons les normes de règim intern!!!jajaja!!!Amb eixos diners trobe que la pròxima dinaeta serà de gambes i solomillos!!!!!

Per a mi trobe que encara has posat massa informació del partit ja que l´acte important del diumenge era la dinaeta...El partit sols era per a fer fam!!!

P.D.Sergi C. és el primer en comentar???!!!!Que li està passant a este xic??? Menys mal que no ens va guanyar al Poker (que poc va faltar) si no el pròxim partit es posa d´entrenador!!!jajaja!!

sergi, això és del primer quart!!! com l'entrenador te la costum d donar canvis a jero cada 10 minuts... doncs vaig tindre temps x fer un parell d fotos, però tan sols això!!! xDDD

mira q sou tocaous... hahahahaha

Ara et dones conter!!!!jajajaja!

Perdó volia dir "hache a, hache a, hache a"...

Al final van caure les xulles o es va alçar la sessió? És que era una pena desperdiciar eixes brases...

no va caure res... sou tots uns rajats...
encara q també em va vindre bé descansar un poquet... xq vaja quin cap d setmana m'he cascat... sense cap trellat ni un, però ha sigut molt cansat... hahahaha