divendres, 11 de novembre del 2011

La prèvia de la 5ena jornada

Aquest dissabte 12 de novembre tindrem fins a 9 partits en el Pavelló Cobert "Pere Giner Arena" d'Ondara. 7 d'ells seran pel matí, d'ells destaquem el que jugarà el Cadet Masculí a les 10.30h. front el N.B. Alzira Grana, partit que han d'aprofitar per a tornar al sender de la victòria i reafermar-se com un dels equips forts del grup.

A les 16h. el Júnior Masculí rebrà el C.B. Sueca, en un partit que a priori es presenta bastant assequible per als nostres. Esperem que així siga i aconsegueixin posar-se de nou en balanç positiu.

A les 18h., tancarà la jornada, el Sènior Masculí, qui rebrà en un complicadíssim partit, el Benissa. El campió de la passada temporada intenta reeditar el títol aconseguit en la temporada anterior, i ho demostra sent un dels equips imbatuts, juntament amb l'Ondara. Els nostres intentaran desfer aquest empat i contaran, de nou, amb un dels jugadors "franquícia", Eloi, qui ha tornat de gira i ja estarà disponible per a l'entrenador!

Salut i sort a tots.

5 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala!!! q aquesta jornada toca aconseguir un ple d victòries!!! xDDD

elpepgf ha dit...

x cert!!! sapigau q si perdem aquest partit, serà, tan sols, x la culpa del míster!!!
xq en lloc d'estar preparant la tàctica, ha marxat d volta amb la bici x relaxar-se!!!

deuria estar meditant la forma d guanyar al benissa!!! amb aquest entrenador no anirem enlloc!!!!!!!!!!!

PERE DIMISSIÓ!!!
PERE DIMISSIÓ!!!
PERE DIMISSIÓ!!!

ale... ja tens l'excusa x mantindre l'imbatibilitat com a míster... hahahaha

eloiet ha dit...

Segur que Pere modifica la ja mítica frase de l'amic dels llenyadors i ens diu: "Si perdem, perdeu vosaltres. Si guanyem, guanye Jo". Per això està tan tranquil passetjant en la bici, perque ja te l'excusa pensada.

Pere ha dit...

D´acord, DIMITISC!!!!!!!jajajajaja!Mira que heu tardat, pensava que no m´ho demanarieu mai!!!!!Quin pes m´he llevat i damunt deixe la mava carrera imbatut!!!jejeje!!Jugada perfecta!

Per cert Pep, no sabia que això del Mountain Bike fos tan dur.Estic destrossat, no puc quasi ni caminar i això que he fet una volteta ridícula (sobretot per a professionals com tu.jeje).

Eloi anava a dir-te que m´ajudares a posar una làmpara a casa però vist les que armes per ahi millor ni t´acostes per ma casa que no estic per a pagar reparacions!!!!AHI MANITAS, millor dit, MANAZAS!!!JEJEEJ!

elpepgf ha dit...

pere, quan vulgues peguem una volteta d'eixes amb la bici!!! ;)

i si vols q algú et pose una làmpara, jo sóc el teu home!!! d fet, ara mateix marxe cap a Juvi a x la meva darrera adquisició d làmpara x a casa!!! súper xunga d col·locar... una làmpara x al moble d l'entrada d casa... uuuuffff tindre q agafar un metre i tot x quadrar bé la làmpara amb el moble... hahahahahahahaha