dilluns, 7 de novembre del 2011

Bons partidets i millors resultats!

La jornada començava el dissabte 05 pel matí amb la derrota per 65-34 del Cadet Masculí en la seva visita al N.B. Alzira, partit molt complicat per als nostres, com es demostrà!

Per la vesprada jugava, primer el Júnior Masculí en Carlet. El partit començà dubtós pels ondarencs que perdien el primer quart per 13-12, però s'aplicaren i acabaren guanyant el partit amb un avantatge molt gran (quan aparega el resultat en la web de Federació el pose, que no el recorde...).

El darrer partit en jugar-se era el del Sènior Masculí, qui en el derbi de torn, visitava la pista de El Verger, on perdé el darrer partit de la passada temporada. Ja, amb el conte aplicat, els ondarencs es posaren a la feina, demostrant la bona defensa que tenen i posant-se per davant en un bon primer quart per 12-23, avantatge que ja no soltarien en tot el partit. El segon quart acabà 11-9, al descans 23-32.
La segona part començava amb un Verger molt intens, intentant fer perdre el ritme als ondarencs, que no es deixaven influenciar, molt ben dirigits pels dos bases, Toni i Sergi, que realitzaren un excel·lent partit, tant en direcció, com en anotació! 12-10 acabà aquest quart. Però en el darrer quart, els ondarencs, sabedors que les sorpreses no són bones, sentenciaren des del primer moment, apretant en defensa i encistellant amb bones jugades, per acabar 9-15 i 44-57 el partit.
Anotació: Sergi L. 20 punts, Jordi 8, Pere 4, Pablo 1 i Jero 6 - cinc inicial - Roc 0, Toni 10, Andreu 0, Sergio P. 6, Sergio C. 0 i Pep 2.

Salut a tots.

17 comentaris:

elpepgf ha dit...

he tirat d fotos d'arxiu, ja q com quan vaig arribar el míster no em va donar cap descans, doncs no vaig poder fer cap foto durant el partit...

aquest míster és un explotador!!! jo mai li faria això!!!!!!!! xDDD

jerooooooo, com va la munyiqueta!?!?!?!? hahahahahaha

jero ha dit...

com que la munyiqueta???,explicat Pep!!,tu si que deuries de voret la munyiqueta que la deus tindre fluixa per que el tir de tres no va tocar ni aro,menos mal que estaba jo alli per arreplegar el balo que com ja e dit "VENIA EN CARGA NEGATIVA" i per aixo no vaig poder fer sistella,aixina que ja saps gran EX-mister,mut!mut! que pa tu tambe en nia!!!

Ale a cascarla!!

P.D-Desde que vaig acabar el partit tinc com una sombra dalt de mi tipo gorra de munisipal,pero no se de que sera!!!

eloiet ha dit...

Vaja kaka de crònica Pep, ho tenia que dir.... jo vulls saber els draps bruts del partit. Lo demés no m'importa massa.

Per cert, enhorabona per la victoria. Pep, vas jugar tot el partit i vas fer 2 punts??????

jero ha dit...

Ahi!Ahi Eloi!!!!,apretalo que esta tiranse la manta al coll,li vaig fer un pase baix del aro i lo unic que va fer va ser queixarse de que el pase anava masa fort,que ta paregut!!!,domes faltaba que fera el seu crit de guerra AAAAAAYYYYYYYYYY!!!!!,ahi queda eso!

Ale a cascarla!!!

Pere ha dit...

jajajajaja!!Cuidao en la sombra, Jero que si te´n deixa caure un altra pots quedar-te plantat enterra!!!jajaja.

Desde que Pep no fa els seus crits famosos ha perdut tot l´encant i glamour que tenia...ara fins i tot pareix un tio serio i tratant-se de Pep eixa és la rajà més gran que puc pegar-li.jajaja!!

Vull fer-vos memòria que lo que pareixia una coincidència comença ser una seriosa realitat. Cinc partits com a primer entrenador, cinc victòries...Pep vols tornar a ser l´entrenador el dissabte que ve.És que ve el Benissa i he de salvaguardar les estadístiques...jajaja!
P.D.Ja tinc pavelló propi, el següent pas ha de ser el Hall of Fame...

elpepgf ha dit...

uuuuuuuffffffff massa mandanga x a contestar... ja ho faré més tardet... vaja quina quadrilla esteu fets.........

jero ha dit...

Pensat be el que tens que dir!!!!jajajajajajajajaja!!!

Ale a cascarla!

jero ha dit...

redeu!pero esta semana no era la semana de les rajaes,aso esta mes trist que el perfil del facebook de Cesar!!!!!,vaaaaa redeuuuuu!!!!

Ale a cascarla!!!

elpepgf ha dit...

bé... començaré la meva defensa...

eloi, sí, tan sols vaig fer 2 punts, però tu ja saps q jo sóc més d'assistir q d llançar... d fet, tan sols vaig llançar 3 vegades, 2 d 2 punts i una d 3, xq la darrera jugada del partit, clarament, va ser una assistència molt mal desaprofitada x jero.................

jero... eixe passe q dius q em vas fer baix l'anella, boniquet... qui estava baix l'anella vas ser tu i no sabies com eixir d'allí... q tenies por q te'n caiguera una "altra"... hahaha
i tan sols se't va acudir q llançar-me un míssil terra-aire, a l'altura dels millors passes d cèsar... i clar... a un metret teu q estava, qualsevol agafa eixa melona...

pere, tens tota la raó del món!!! enguany estic massa seriós, tindré q tornar a fer el meu famós crit d guerra... aquest club no és el mateix sense ell...

i no, pere... no vull tornar a ser l'entrenador!!!
el benissa te'l papes tu solet... a mi deixa'm estar d mals d cap... hahahahahaha

com diria jero: "ale a cascar-la"!!!

jero ha dit...

Vaaaaaaaaaa Pep!!,pero si tots sabem que tens mans de mantequilla,era un pase perfecte dels que Eloi sempre les agafa i acaba la jugada,lo que pasa es que nia pivots i PIVOTS MARIQUITES (no fa falta que et diga en quin grup estas no!!),en cuant al meravellos pase que me feres,AIXO NO TEU CREUS NI TU!!! era un tir de tres que no va tocar ni anella,volies fer tu la ultima jugadeta de tres pa acabar com un rei i posarte medalletes al blogc esta semana i te va ixir el tir pel cul,jajajajajajajajaja!!!,trobe que ja ue dit tot!!.

Ale a cascarla!!!!

Pere ha dit...

Des de que Jero es sent titular està molt, molt pujaet. Com a entrenador li tindré que baixar eixos fums...el dissabte a xuplar banquillo.jajajaja!

M´agrada l´estratègia de Jero quan no sap bé com s´escriu una paraula posa totes les possibilitats i que dacascú trie: "blogc".jajajajaja!!!La trobe molt interessant així que
d´ara endavant vaigx a utitzjar-la jo tanmbé!!!!!jejej

jero ha dit...

xe que no me donat conter!!!!jajajaajajaajajja!!!,os vegem uhi al entrene!!

Ale a cascarla!deatio

elpepgf ha dit...

hahahahahahahaha pere tens raó!!! tan sols cal veure l'últim comentari... xDDDDDDDDDDDDDDD

",os" i "uhi"!!!!!!!!!! hahahahahaha

x no parlar d "entrene"!!!!!!!! brutal!!! hahahahahahahaha


jero, la teva credibilitat escrivint així d "bé" és nula, tio!!! agafa't el google translator, ho escrius en anglès i li dius q t'ho tradueixi al català... a veure si així ho escrius millor!!! ;)

ale! ens veiem al pavelló d pere...

Pere ha dit...

Jero cabró!!!!!!!!!Tots els dimecres esperan-te i tu per ahi de bars fen-te cervesses segur!!!

D´ara endavant li passaré tots els balons a Sergi C. No vas a olorar-ne cap!!!!jajaja!

jero ha dit...

uhi era imposible anar!!,he anat a Pego que uhi es el cumple de mom pare i niavia sopar familiar,si vols dema te pega un toc mon pare i te pasa el justificant,jajajajajajajajajaja!!!.

Ale a cascarla!

Pere ha dit...

Di-li a ton pare que vinga a parlar en mi!!!jajaja!He de dir-li un parell de cosetes del baix rendiment del seu fill i li diré que et controlen una miqueta més!!!

Prepara´t per al Benissa a lo "entrenament de Rocky 4 per la neu" que estos ens donaran canya...

elpepgf ha dit...

si no és un justificant mèdic, no té cap validesa!!!!!!!!!
és com les revissions del bàsquet!!!!!!! hahahahahahahaha