dilluns, 17 d’octubre del 2011

Grans victòries inicials!!!

Repassarem els dos partits que foren de competició oficial, ja que el dels Cadets, què es perdè per 4 punts, era un amistós!

Així doncs, començarem amb el partit del Júnior Masculí, qui rebia el dissabte 15 a les 16h. a l'Algemessí.
El partit, en un primer moment s'esperava tal i com fou la primera part, totalment igualada, amb xicotets avantatges dels ondarencs, però que eren contrarestats ràpidament pels visitants, així, el resultat del descans ho deia tot 40-36 pels nostres.
Però no! En la segona part, els ondarencs pegaren un bon apretó a l'accelerador, anant-se'n de fins a 22 punts, relaxant-se en el darrer quart i guanyant finalment per 75-62.

A les 18h. rebia el Sènior d'Ondara el C.B. Alacant. El partit era tot un enigma, amb els locals amb l'equip refet, amb cares noves i retorns gloriosos, i sabedors què el rival era molt correjós.
Però els nostres, amb una gran intensitat, controlaren totalment el partit, des del principi fins a la fi. Però clar, sempre hi ha qui entén l'intensitat, com a marrulleria... I en el seu primer i darrer partit com a Míster, d'aquesta temporada, Pere Giner, durà 12 minuts dins la pista... En el minut 4 del 1er quart ja duia 2 faltes. Sortí de nou de titular en el 2on quart i en el minut 2, provocà la 3a, encara que aguantà un poc més en pista, i en el tercer quart, tan sols li calgueren dos jugades per fer la 4a i la 5ena faltes!!! Tot un heroi, qui anotà els seus únics 2 punts abans de fer la 5ena falta personal, i els celebrà com si foren els primers dos punts de la seva carrera professional!!!
La resta dels seus companys, sí donaren la cara i tingueren que espentar fort per aconseguir suplir-lo...
El primer quart començà amb bastant igualtat, fins i tot l'Alacant aconseguí posar-se 5-7 per davant en el marcador en el minut 5, però ací els nostres optaren per entrar a pista l'ex-Gran Capità i ex-Míster, més conegut com a Pep, qui amb un parell de gorres quasi consecutives, uns quants bons rebots i una grandíssima cistella, posava les coses al lloc, donant l'intensitat que li faltava a la defensa ondarenca i una bona circulació a l'atac! Així el primer quart acabà 21-11. Ara ja era continuar amb la pauta marcada per Pep, i així ho feren tots els components que anaven sortint a pista per part dels ondarencs. S'aplegava al descans 40-23, desprès d'un nou parcial de 19-12 en el segon quart.
Però al començar el 3er quart, fou quan aplegaren els dubtes... Pere feia la seva 4a personal en el primer minut de joc, anotava una cistella importantíssima (per a ell) i feia la 5ena personal! Tots descol·locats... Ningú sabia que fer... Com suplir l'important llavor que estava fent Pere fins eixe moment...
Doncs res més fàcil que realitzar un canvi i veure que les coses van molt més rodades sense ell... Els parcials de la 2a part ho diuen tot: 14-6 en el 3er quart i 19-4 en el darrer quart!!!
Anotacions: Sergi L. 12 punts, Jordi 14, Pere 2, Jero 8, Eloi 21 - cinc inicial - Roc 0, Andreu 4, Toni 3, Sergio P. 1, Sergi C. 2, Pep 4 i Pablo 2.

Moments del partit...
La banqueta, ja relaxada en la 2ona part i Mateu i Carles d'afició a "contrallum"...

Salut a tots.

20 comentaris:

elpepgf ha dit...

supose q es notarà q tant quan parle d pere, com d la meva persona, personal, les lletres estan en cursiva, eh!!! hahahaha
x donar-li més bombo a la cosa... xDDDDDDDDD

a més d'això, també em veig en l'obligació d rajar a sergi lópez!!! el baixet d l'equip, qui realitzà un magnífic partit, sempre seguint el meu consell personal, x suposat!!!
errà en el darrer quart els dos tirs lliures d la tècnica q li xiularen a la banqueta contraria, quan jo em vaig oferir, sabedor q estava "on fire" i els haguera encistellat! d fet, un minut desprès vaig encistellar els dos q vaig llançar...

com diria el meu bon amic Schuster: "no haSe falta deSir nada más..."

elpepgf ha dit...

ale... ja em podeu rajar tot el q vulgau... hahahahahahaha

eloiet ha dit...

JA JA JA jA !!!!!
Si senyor, aquesta crònica te tots els ingredients necesaris, es tirava en falta.

A vore, tots atents que vos parla el capità!!!

Pere: com a entrenador vas fer una bona feina i la banqueta es va moure amb molt de sentit. Com a jugador deuries plantejar-te seriament la situació. Si estas tant fet pols que no pots jugar mes que 10 minuts per partit, deixa pas a les noves generacions i no fa falta que ens lastres.

Pep: el fet que el baló colpejara accidentalment la teua mà no vol dir que t'hages de tirar tantes floretes amb això dels tapons... tots ho vam vore. Faltava el teu grit de guerra gay per a ser complet.

Be, a tot això jo continue a la marxa, agrandant la meua llegenda. Un altre recital mes per als DVD's que els joves voran a les escoles de bàsquet de tot el mon.

elpepgf ha dit...

eeeeeeeeeeeehhhh, q en la falta q vaig provocar en atac no vaig fer el crit d guerra, eh!!!!!!!

es q això d no anar quasi a entrenar... ais... el tinc q practicar més!!! xDD

x cert, no he dit res de les dos boles q vaig furtar, també, en el darrer quart!!! així q........


i tu, oh, gran capità!!! no vages tiran-te tantes floretes q a la primera part vas fallar uns quants tirets, i feies una careta d llàstima d por!!! hahahahahaha

eloiet ha dit...

això era per distraure home... tot forma part de l'estrategia per acabar fent 20 puntets. El que si es un fet es que al primer quart estava mes cansat que al final del partit.

elpepgf ha dit...

claaaaaaaarrrr!!! vaig entrar jo i et vas relaxar, veient quin era el camí correcte, collons!!!

q fins q vaig eixir jo a jugar, pareixieu una banda al pati del col·legi, collons!!!!!!!! hahahaha

eloiet ha dit...

es dificil que nosaltres pugam pareixer un altra cosa que no siga una banda, pero es pert del nostre encant. En el calfament donem pena i despres maxaquem en la pista JA JA JA!!!

elpepgf ha dit...

uuuuuuufff, q no podem parèixer res pitjor!?!?!?!?
jo espere amb molta ànsia el partit del 7 d gener... a veure q ens porten els reïs aquest cop... xDDDDDDD

eloiet ha dit...

???? que passa el 7 de gener??? Bueno, si tot va segons els plans, per eixes dates estaré a Mexic altra vegada :D

elpepgf ha dit...

hahahahaha mira on juguem eixe dia i ho entendràs d seguida!!! ;)

garrot i pa dur ha dit...

Hueeeeevos Pep el primer partit i ja anem amb les autollepaes de cul... no vull ni saber el dia que sapigues jugar a bàsquet per on ixiràs jojojojojojojojojo.

Pere, o millor dit, Hulk Hogan, vols que posem postes als 4 cantons del camp i cordes per a que pugues impulsar-te? Després a la dutxa cantaries el Fight for your rights o algo d'això... no?

m'esperava algún comentari sobre la tornada de Toni al món esportiu... bueno, o al món no nocturn. I ací no posa si ho va fer mal o bé o què... i jo vull saber-ho que és el que ocupa el "meu" lloc i espere que mantinga el nivell de mantisme!!

Per cert, després de veure les fotos i haver comprovat que tots els jugadors de l'equip contrari tenen dos cames i dos braços, continua costant-me creure'm el resultat.

Y con esto y un bizcocho, declare inaugurada la temporada de rajades 2011-2012. SE ABRE LA VEDA!

eloiet ha dit...

Toni ha tornat al mon esportiu, pero això no vol dir que haja deixat el mon nocturn... i puc donar fe d'això!!! per el rendiment no patisques Fer que ho va fer com ho hagueres fet tu mateixa. Una canasta de palomero total i 1 tir lliure. Pense que no va estar en pista mes de 3 minuts seguits.

Pere ha dit...

Si senyor!Això és començar una temporada amb un gran article.Manipulat, tendenciós, amb mentides flagrants...vamos digne per a ser publicat per la Gaceta!!!!jajaja!!

Pep es mentida que fera 2 punts,en foren ni més ni menys que 4!!!! Ho pot confirmar la única espectadora del partit que casualment era Ange (pura casualitat).

Per cert continue agrandant la meva llegenda:2 partits d´entrenador dos victòries i l´eliminació més ràpida del club. Soc història viva d´quest club.Comence a pensar que el nom al pavelló se m´està quedant curt!!!jajajaja!!

elpepgf ha dit...

fer, a veure... dos apunts...

1- no em pegue cap auto-llepada, tiU!!! si hagueres vingut, l'exhibició d bon joc q vaig fer t'haguera agradat tant, q ara me l'estaries llepant tu a mi!!! ahí queda esoooo...

2- molt bona a Hulk "Pere" Hogan!!! trobe q des q la vaig llegir anit q m'estic rient... xDDDD
x al proper partit, tranquil, q ho plantejarem a l'ajuntament!!!

pere, l'article ni és manipulat, ni tendenciós, ni ple d mentides flagrants... hahahahahahahaha
això sí!!! a l'acta, tan sols posa q el 14 va fer una cistella, eh!!! així q veges q li fas o dius a les anotadores, xq pareix q et tinguen mania...

x cert... tinc notícies q ja van a posar el teu nom a la porta del pavelló, així q tranquil, q la cosa ja va en serio!!! hehehe

Cesar ha dit...

Jajaja. Molt bon article, rajant des del primer moment.

M'alegre per la victòria, sempre és bo començar guanyant.

Pel que veig tot continua igual: Eloi anotant, Pep creixent com a jugador, Pere amb el seu nivell d'excel·lència meravellant amb el seu joc...Jajaja

eloiet ha dit...

Unknown deu ser la traducció de Cesar d'algun dialecte tribal indio de les rocoses no??

jero ha dit...

redeu tu!,ja dona gustet entrar al blog,ja pensaba que per culpa del carallibre asi ja no entraba ningu,ale pues jo no dire res a ningu,domes dire que hasta que jo no vaig intervindre en LA PALMA no va ser efectiva,AHI QUEDA ESO!!!!

Ale a cascarla!!!

jero ha dit...

A una coseta les fotos cuant punxes sobre elles se veuen menudes,per que senyor administrador del foro(o siga Pep),tanata faena tens que no les pots posar en gran!!!!!jajajajajajajaja!!!,sempre que pase no esta!!!,jo de major vullc una feina aixi!

elpepgf ha dit...

xq les penge amb el puto google chrome... si vols les rectificaré amb l'explorer i ja es veuran grans... ;)

Sergi C ha dit...

pep crec k as enpitjorat el tema de les fotos, ara n puc ni obrirles...