dilluns, 3 d’octubre del 2011

El Barça es fa amb el primer títol de la temporada!

El primer títol de la temporada ja té amo i senyor! No és altre que el Barça-Regal, qui s'imposà en la final de la Supercopa al Caja Laboral-Baskònia per 73-82 en Bilbao.
En la primera semifinal que donava accés a la final del diumenge, el Baskònia s'imposava als locals del Bilbao Bàsquet, finalistes de la passada lliga ACB, per un ajustat 88-93, mentre el Barça feia el mateix front el Reial Madrid per un justet 74-70, desprès de remuntar en els darrers minuts del partit.

Així mateix, Navarro, fou designat com MVP de la final, desprès d'aconseguir portar al Barça fins la victòria amb els seus 24 punts, amb fantàstics percentatges de llançament i un 27 de valoració final!
Aconsegueix així el 3er MVP consecutiu a la Supercopa.

El Barça iguala amb 4 Supercopes el Baskònia, tots dos son els únics equips que tenen aquest trofeu, des que es juga amb aquesta modalitat, des de la temporada 2004/05 (http://www.acb.com/redaccion.php?id=78661).

Estadístiques de la final: http://www.acb.com/fichas/SCOPA12003.php

Salut a tots.

1 comentari:

elpepgf ha dit...

xicons, sense ànim d'emprenyar, ni res...
expliqueu-me com Felipito "tracatum", és capaç, en 13 minuts, d'agafar 10 rebots i acabar amb un -3 d valoració!!!!!!!!!!!!! hahahahahaha
1/9 d 2, 0/1 d 3, 2 boles perdudes i 5 faltes comeses!!! tot això en 13 minuts!!! aquest tio és el rei d les estadístiques!!!!!!!!! hahahahahaha