divendres, 10 de desembre del 2010

La prèvia de la 9ena jornada

En aquesta nova jornada de lliga, i desprès del descans del Pont de Desembre, el Cadet Masculí obrirà la jornada, jugant en València, front el Maristes "B", ni més ni menys que a les 09.00h.
L'horari, bastant dolent per als nostres, ja que els obliga a eixir d'Ondara abans de les 07.00h. del matí, no deuria ser un obstacle per aconseguir la quarta victòria, encara que el Maristes "B", porta un balanç semblant als ondarencs, de 4-2 i es presenta com a un molt dur rival.

El següent en jugar, serà l'equip Cadet Femení, a les 11.30h. en el Poliesportiu Vicent Zaragoza d'Ondara, rebent el Tavernes, qui porta exactament el mateix balanç que les nostres xiques: 0-6!
Tots dos equips, son els únics que encara no han estrenat el seu caseller de victòries i per això esperem que les xiques de Lluís, aprofitant que juguen dins de casa, siguen qui l'estrenen.

Tant el Júnior, com el Sènior Masculí tindran jornada de descans, degut a l'acumulació de partits què porten en les seves cames els jugadors d'ambdos equips, i que gaudiran d'una jornada de descans pel bé dels jugadors!
Tots dos equips, han estat reunits pels seus entrenadors, aquesta mateixa vesprada-nit, a les 20.30h. en l'hotel Marriot de La Sella, per a gaudir d'un cap de setmana de relaxació i d'Spa!

Salut i sort a tots.

3 comentaris:

elpepgf ha dit...

recordeu, q abans d'anar al Marriot, teniu q passar pel poliesportiu a abonar el muntant d la loteria al senyor president, eh!!! jejeje

elpepgf ha dit...

senyors, senyores i ents estranys! vos recorde a qui encara no ha pagat la loto q ho faça com a molt tard, aquest divendres 17, ja q el sorteig és el dimecres d la setmana vinent!!!

canviant d tema!
vam estar parlant el divendres, entre els assistents a l'entrenament i vam arribar q a la conclussió q el millor dia x a fer el sopar d l'equip és aquest mateix dissabte 19!!!!!!! aneu diguent com teniu la disponibilitat i aneu proposant llocs on sopar!!! ;)

elpepgf ha dit...

dissabte 18!!! jejeje
x cert, recordeu q juguem el diumenge 19 d vesprada en altea!!!