divendres, 17 de desembre del 2010

La prèvia de la 10ena jornada

Aquesta nova jornada s'encetarà amb el Cadet Masculí, rebent en Ondara el Salessians Sant Antoni Abad, de València, qui porta una sola victòria i 6 derrotes! El partit serà el dissabte 18, a les 10h.
Els nostres amb un balanç positiu de 4-1 encara estan en la part baixa de la taula, però per la falta de partits jugats, poc a poc es posaran en el lloc que els pertoca: la part alta de la classificació!

Per la vesprada i en Alzira, jugarà el Júnior Masculí, a les 16.30h. No serà un partit senzill, ja que els de la Ribera Alta porten un balanç de 3-4, però en dos d'eixos 4 partits perduts han oposat moltíssima resistència! Els de Vicent deuran jugar al 100% de les possibilitats.

En la jornada del diumenge 19, el Cadet Femení jugarà en Benissa a les 10.30h. front un equip molt fort, que porta un balanç de 5-2 i està situat en la 4ª plaça de la classificació, mentre les nostres continuen en la darrera possició i sense cap victòria.

El diumenge de vesprada, jugarà a les 19h. el Sènior Masculí en Altea. L'Altea, situat en la 4ª plaça, porta un balanç de 5-2, els partits que ha perdut han estat front l'Alfas "C" per 64-58 i front el Benissa la passada setmana per 78-50, dos dels candidats a guanyar la lliga. Els ondarencs amb poc ritme de competició i d'entrenaments en les darreres setmanes tindran que fer front a l'aspecte físic i intentar aprofitar la baixada moral de l'Altea desprès de la darrera derrota.
El bus eixirà des del Prat, a les 17.30h.

Salut i sort a tots.

6 comentaris:

elpepgf ha dit...

no valen les excuses d fred, ni d mobles, ni d Zarzopov!!!!!!!!! ens fa falta espavilar un poc en els entrenaments i sobretot en els partits!!!
a veure si aquesta nit estem tots i fem alguna coseta, q avui ja no fa ni la meitat d fred q ahir, encara q anit estàvem a -1.5ºC............. jajajajaja

Pep Sivera ha dit...

lo de zarzopov no pots ser, tots els tios de l'est enxufen triples com a xurros, però cesar quan fa un triple es perque tirava a fallar i li entra...jejeje

eloiet ha dit...

Je Je, perdoneu la meua incredulitat pero fins que no he vist el resultat en fbcv.es no m'ho acabava de creure!! Enhorabona... espere a la crònica per a les opinions

elpepgf ha dit...

jajajajaja, molt bona eloi!!! jajaja
anem a ser un poc "cabronets" i tardaré un poquet en fer el resum... a veure si "algú" es posa nervioset... jajajaja

Pep Sivera ha dit...

moltes prorrogues jugareu...50 no...perque per anotar 83 punts...jejejeje

elpepgf ha dit...

83 ells, eeeeeehhh!!! un poc d respecte!!! nosaltres 86!!! jejejeje