dilluns, 20 de desembre del 2010

Pere "meravelles" despertà!!!

El dissabte de matí quedà aplaçat el partit del Cadet Masculí en Ondara front el Salessians Sant Antoni Abad de València, per culpa de la pluja.
El partit queda aplaçat per al proper dissabte 8 de gener a les 10h.

El dissabte de vesprada, jugava el Júnior Masculí en Alzira, a les 16.30h. Ja avisàrem en la prèvia, que no seria un partit senzill i així ho demostraren els de la Ribera Baixa, demostrant una forta defensa i quedant-se la victòria en casa per 51-46.

El diumenge de matí jugà el Cadet Femení en Benissa, un partit sense massa història, on s'imposaren les locals per 92-15.

Per la vesprada, a les 19h. jugava el Sènior Masculí en Altea, un partit complicadíssim, com avisàvem en la prèvia, ja que els de la Marina Baixa, tals havien perdut 2 partits i tots dos front els líders!!!
El partit començava amb un igualtat impressionant, dirigida pels triples de tots dos equips (4 l'Altea i 6 l'Ondara - 4 de Pere i 2 de Jordi - en aquest 1er quart). Tots dos equips aconseguien respondre ofensivament al rival, arribant 22-24 a la fi del quart. El 2on quart, agafà, poc a poc, color local i els dos triples de Pere, quasi consecutius, els locals responien amb una bateria de cistelles, que els posava per davant per primer cop en el partit, amb el 32-30 al minut 3. Continuava l'igualtat en el marcador, fins que al minut 8 un parcial de 7-1 aconseguia obrir un xicotet forat amb el 44-39, dos llançaments lliures de Lluís (44-41) eren contestats per cistella i triple local, arribant a la màxima de 48-41, però quedant menys de 5 segons, Sergi furtà una pilota al mig camp, encistellant sobre la botzina i deixant el marcador al descans 48-43.
A l'eixida dels vestidors, els nostres jugadors estaven confiats i no volien que els passara el mateix que en Sueca o en Benissa, on en la 2ª part s'enfonsaren físisca i psíquicament, perdent tots dos partits de pallissa.
En aquest cop es posaren el "mono" de feina, i amb una defensa extraordinària aconseguiren un parcial d'11-20 en aquest 3er quart, comandats novament per Pere amb 10 dels 20 punts de l'equip, estava imparable. L'única errada en aquest quart fou el darrer llançament triple que enxufà l'Altea faltant pocs segons per acabar el quart, ja que sense aquests 3 punts s'hagueren quedat molt ferits! 59-63 i tot un quart per jugar!
El darrer quart començà com acabà: amb una bateria de triples, imparables per totes dues defenses, amb uns darrers 2 minuts boníssims! amb el 68-73 en el marcador, l'Altea aconseguia un llançament lliure i 2 triples consecutius, agafant el comandament 75-73, Pere respongué amb un nou triple i Joan amb 2 llançaments lliures 75-78, amb dos llançaments lliure de l'Altea i una cistella més de Joan caiguent d'esquena s'entraba a l'últim minut amb el 77-80, on un intercanvi de triples, primer de l'Altea, desprès de Lluís, quedant 25 segons, respost per l'Altea i amb un últim llançament de Pere de 3, s'arribava a la darrera possessió d'1,5 segons amb el 83-86, però la bona defensa ondarenca provocà un dolent llançament molt forçat i el resultat es quedà amb el ja esmenat 83-86 (24-23 de parcial en el darrer quart).
Un total d'11 triples aconseguiren els locals, mentre l'Ondara n'aconseguí 16 (10 d'ells de Pere).
Anotacions: Sergi S. 8 punts, Jordi 12, Pere 39, Jero 3 i Pep 0 - cinc inicial - Roc 2, Cèsar 7, Lluís 11, Joan 4 i Sergi C. 0.

Salut a tots.

15 comentaris:

elpepgf ha dit...

joé... peazo resum... i això q he intentat no liar-me massa... jajajajajajajaja

pitooooooo, q bé juguem sense tu collons!!! jajajaja


bé, i ara tan sols ens queda esperar les garrotades d l'"ARTISTA"!!!!!!!!!!

eloiet ha dit...

!!!!!!!IMPRESIONANT!!!!!!!!

Enhorabona a tots per el partit i a Pere per la gran actuació.

Pere, este primer missatge es per a les floretes, que te les mereixes, pero a partit d'ara vindran les rajaes, que es mes divertit!!

elpepgf ha dit...

x cert, la millor rajada d totes ja arribarà.............

eloi no ho sap... però tenim a "nacho azofra" entre nosaltres.............................................................................................

Pep Sivera ha dit...

Mare de deu...jo que volia fixar a pere en el equip de espanyolitos...Per cert en aquesta jornada l'equip de estadistiques va estar present en el partit?? Seria interesant saber la valoració de Pere, i jo vull saber que es el nostre Nacho Azofra...qui va fer un -13?

Enhorabona xics gran partit, bueno va toca, enhorabona Pere gran partit!!!

Pere ha dit...

Hola a tots.Parla el millor triplista de la història del bàsquet Ondara!!!!jajajaja!!Que bé he dormit esta nit i no ha sigut pel partit històric,sinò per que encara estava molt resacós de la sopaeta de l´equip del dissabte per la nit.

D´ara endavant ja està clar,sopaeta d`equip la nit anterior,motivació psicològica del gran mestre zen que es Cesar(Phil Jackson ja té competidor)i després de les seves rajaes a vore l´anella com una paella de quatre anses!!!jajaja!!

Gràcies César,nop ho havera conseguit sense tu!!!

Eloi,també he d´agrair que tu no vingueres per que si no havera tingut que passar-te balons i no hagués pogut xuplar tot el que ho vaig fer!!!I tranquil, raja tot el que vullgues que no seràs el primer.Els "cabrons"dels teus companys d´equip ja em van posar a caldo en el mateix vestuari:que si "pobreta Ange,a vore qui aguanta a este tota la setmana",que si"haveres pogut passar més el baló"i la meua contestació va ser "a qui a Nacho Azofra?"jejejeje!!!

Bé, enhorabona a tots per que vam fer un partit increible amb tanteig d´ACB i jugant els 10 jugadors que anarem que també és important.

P.D.L´equip estadístic si que va anar al partit i demà o el dimecres passarem l´informe de valoracions.Guardeu-se alguna rajà per a entonces que ahi també hi ha tema...i hasta aquí puedo leer.

P.D.Pep guarda´m l´acta i me l´enmarcaré per a ensenyar-li-la als meus nets!!jejeje

elpepgf ha dit...

maleït pere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jajajajaja
ja m'estic veient totes les rajades... caguen la mar..........
més q nacho azofra, diria "erick dampier" o algun lerdo d'aquests... jajajajaja
pareix q el dissabte x la nit no vaig sobornar suficientment a "Valo"... xq vaja quins pals q em pega... jajajajaja
"y hasta aquí puedo leer"!!!!!!!!!!

eloiet ha dit...

Pere, parlant de tu i sabent que t'agrada prou tirar-te les sabates... eres capaç de fer valoració negativa clavant 39 punts. Això seria històric!!!

Que vas fer 10/258 en tirs de tres!!!

Al final serà que Cesar es mes listo del que creguem! Sap de sobra que ell no pot anotar a eixe nivell i va estar tota la nit maxacant a Pere pel be de l'equip. Pere ho senc molt pero el merit es de Cesar!!

Pere ha dit...

Eloi ja m´has picat així que no em queda més remei que posar-te la meua serie de tir (més que res per que ni jo me la crec).
1/2 en tirs lliures.
4/4 en tirs de 2.
10/15 en triples.No t´ho dic,l´anella era una paella gegant...i el més flipant,els 2 tirs lliures van ser per 2 triples+falta personal!!!

I ara ve la rajà.No tirava per que estava acertat sino per que cada vegada que passava el baló als nostres pivots era baló perdut!!jejeje!!eh nachito!!!!!!Així que no vaig tindre més remei que tirar-me 21 tirs,que no són tans si els comparem amb els 35 que es tira Eloi en cada partit per a fer els seus 10 miseros puntets semanals...

P.D.Cesar ja estas en Canadà???

Pep,el diumenge era Sergio el que et mirava a tu des de dalt.jeje.

Sergio,Eloi, Jordi, Pep borratxos!!!

Jero abstemi!!!!

eloiet ha dit...

Acaba d'eixir en les noticies que un temerari en pantalons curts, camiseta curta i gorra ha eixit del port de denia nadant i ha dit que el seu destí era Vancuver!!!

Serà Cesar!!!

garrot i pa dur ha dit...

Sergi el mut em va contar anit la proesa de Pere i no he pogut dormir encara a hores d'ara de la flipà. Ara a la vellea se n'anirà a l'Acb el tio.

Però xicons, no tot és tan bonic. Després d'acò no s'espereu que es moga del costat de la línea de 3. Ni baixar a defendre, ni passar balons...

Bé, ara, li done la enhorabona al crack!
I acte seguit me'n vaig a Altea a comprovar el diàmetre de les anelles (per si son tamany Plaza de las Ventas) i a comprovar la distància de la línea de tres.

Unknown ha dit...

Bueno, el fet de que Pere faça 10 triples només te 3 explicacions possibles, però com son molt complicades i necessite fer ús d'imatges i ací no puc, he gastat el facebook de pep per a fer-ho així que vos recomane que ho mireu...

Ale pues

Pep vull un blog on puga posar imatges!!!
Sino, fes el favor de fer un post tipo "Se decubren las razones por las que Pere anotó 10 triples" i poses les imatges...

elpepgf ha dit...

pos a mi no m'apareix cap foto, toni....................

Sergi C ha dit...

Sergi el mut?¿?¿?¿ no sabia k jo tenia apodo... xro fer si digera tot el k pense mes d'un es kedaria en el cul al aire, per aixo em kede callaet, k stic mes guapo.
aaa e de felicitar a pere xer el partit y per xuplarseles totes y no pasarlin ni una als pivots...
Avore cuan eu tornem a vore...jeje
xe ke be senta guañar!!! jejejje

Pep Sivera ha dit...

Esteu segurs de que Pere no s'ajunta en Marta Dominguez i tota la tropa??? Anem a sa casa a vore les bolse de sang que te en la nevera...jejejejeje
Vull vore les valoracions ja!!! a vore qui es Azofra... encara que tinc una lleugera idea

eloiet ha dit...

T'assegure que Pere no s'ajunta en Marta Domínguez no res d'això... s'ajunta amb mi que es molt pitjor!! Els 6 o 7 cubates del dissabte per la nit son la clau del partit!! Li van serenar la vista y el pols per a poder tirar be!!

Jo també sospite de el que es mister negatiu!!