dilluns, 27 de desembre del 2010

Entrenaments en festes Nadalenques!

Tinc el plaer d'informar-vos que els entrenaments en aquestes dates tan assenyalades i complicades de quedar per a tots, seran el dimecres 29 i el dimecres 5 a les 19.00h., per estar junt al Júnior Masculí.
El divendres 7, entrenarem com sempre, a les 20.00h.

Recordeu que el dissabte 8 de gener, jugarem en casa front el Pego, a les 18h.

Salut a tots.

10 comentaris:

elpepgf ha dit...

xavals, ja sabeu els horaris nadalencs!!! ;)

jero, pega-li un toc a rafa, q vol parlar amb tu!!!

Unknown ha dit...

Pep jo no estic este dimecres perque estic de viatge. El 5 de gener és la cavalgata de reis en Ondara i tindre que tocar la dolçaina pero no se a quina hora és. Si puc anire el dimecres 5, i conteu amb mi per al divendres!.

basquet ondara ha dit...

lluís estàs fet un vividor!!! jejeje
ja em contaràs on estàs d viatge, q segur q una d les dos:

1- o he estat en eixe lloc!
2- o tinc planejat anar!!! jajaja

garrot i pa dur ha dit...

bé, anuncie que igual que vaig penjar les botes, vaig a aprofitar ara que mon pare ha encés la ximenera per a cremar-les. No torne a jugar. Els xicons del cadet m'han passat per damunt hui a l'entrenament (AL QUE NO HAN ANAT MÉS DE DOS SENIORS) com si fora un iaio de 50 anys.

Pere ha dit...

Jajajajaja!!No home,no!!jo et vaig vore molt bé en la paxangueta.A vore si et penses que Eloi està molt més en forma que tu!Ell també les passaria canutes en els cadetes.Com corren els cabrons!!!!

Això si,contra el Pego,Sergio i jo jugarem tot el partit per que ningú més es va dignar a vindre a jugar una simple paxangueta.

Aprofite per a dir que no podre anar a entrenar el dimecres que ve per que tinc un compromís màgic!!!jaja!!És lo que té ser una figura famosa del poble d´Ondara!!

FELIÇ ANY NOU A TOTS!!!FER, SERGIO ENS VEGEM A L´ASSUT!!JAJAJA!!

eloiet ha dit...

Fotre Pere, encara no se t'han baixat els fums ehh!! Que ganes tinc de que vinga el pròxim partit per a que tot torne a la normalitat estadística.

Per cert, aprofite per comunicar-vos que finalment me'n vaig a la Riviera Maya el 17 de gener, motiu pel cual tindre un poc malament jugar el partit del dia 22.

Ale, feliç any nou. Ja ens vorem algun dia

garrot i pa dur ha dit...

el dia 22 jugue jo amb la fitxa d'Eloi jejejeje

Feliç any nou xicots!

I Pere, ens vegem (doble) demà per la nit jejeje

Pere ha dit...

Eloi he d´aprofitar fins a l´ultim segon antes del partit contra el pego.En eixe moment el carruatge es transformarà altra vegada en carabassa...

Viva la crisi!!!!Som un equip de pijos de molt de cuidao...Eloi a la Riviera Maya , Cesar a Canadà i després vindrà Pep en algun dels seus viatgets a Londres o a Nova York!!jeje!!Em tocarà a mi quedarme a Ondara encara que siga per a presentar les fitxes...

Feeeeeeeeer et necessitem!!!!!jaja!!

garrot i pa dur ha dit...

ostia quina quadrilla!! Jo lo més que viatge és València-Ondara quasi totes les setmanes...

Home Pere, que jo poder anar puc, però puc suplantar a una persona, no a 3!!!

elpepgf ha dit...

Feliç any nou a tots, xavals! Hi ha q veure lo mal q esteu tots! Jajajaja

Eloi, nO entenc xq no potd vindre al partit del 22!!!??? Si te'n vas el 17, el 20 ja pots estar ací x a la concentració d 36 hores q fem abans d tots els partits!!!!! Jajajaja

Bé, Fer, Pere i altres elements: d'ací un ratet ens veurem les cares! ;)