divendres, 18 de juny del 2010

Les finals s'han acabat!

Les finals del bàsquet s'han acabat per a aquesta temporada!
Si el dimarts acabà l'ACB amb un clar resultat favorable al Baskònia de 0-3, anit acabà l'NBA amb un apurat resultat de 4-3 favorable als Lakers de Gasol.
La final de l'ACB es resolgué per la via ràpida, el Baskònia no donà opcions al Barça, eixe Barça que ho havia guanyat tot en aquesta temporada i anava a per la copa de "la perfecció". Però Ivanovic, bon coneixedor de Xavi Pascual l'aguantà molt bé en defensa, tallant-li la producció de punts fàcils en els contraatacs i defenent molt bé les jugades estàtiques. Amb uns líders com Splitter i Sanemeterio i Marcelinho en la direcció, els Navarro, Ricky o Mickael foren poc davant els vitorians.
Els resultats foren: 58-63 en el 1er partit, 69-70 en el 2on i 79-78 en el 3er, desprès d'una pròrroga!
Ahir presentaren a la ciutat de Vitòria, els jugadors del Caja Laboral la seva 3ª lliga ACB, les 3 lligues guanyades, arribant a la final amb desavantatge de camp, una gesta increïble!
Anit jugaven el 7è i final partit de les finals de l'NBA, enfrontant-se els dos equips més històrics de la lliga, Los Àngeles Lakers front els Boston Celtics (18 títols per als Lakers i 19 per als Celtics, ara mateix).
El partit es jugava en Los Àngeles, i fou un partit vibrant, gairebé sempre igualats però amb avantatges per als verds, mentre que els locals tingueren que remuntar en el darrer quart, aconseguint un final de partit extraordinari, que finalitzà 79-83.
Pau Gasol, aconsegueix així el seu 2on anell de Campió de l'NBA, acompanyat de Bryant, Fisher, Bynum, Odom... intentaran la propera temporada aconseguir-ne un 3er de forma consecutiva, cosa que seria la 4ª vegada que ho aconseguiria Phil Jackson, l'entrenador amb més títols de la lliga, amb 11.
Salut a tots.

3 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala, ací teniu un xicotet resumet d les finals d'acb i nba!

ale a cascar-la!!! xDDD

garrot i pa dur ha dit...

les noticies, sense nosaltres com a protagonistes, no molen ni la mitat. Ni es pot rajar, ni es pot comentar com ixim de lamentables a les fotos ni res. Està tot ple de ciclats per ahí i perd gràcia. Tio Pep, tu antes molabas... jajajajaja

elpepgf ha dit...

tio pep és una gran cançò!!!! xDDD

si algú s'acostés algun dia a les paxanguetes dels divendres podria fer alguna fotet i clavar algun article sobre la post-temporada!!! però està un pel difícil... :(