dilluns, 24 de maig del 2010

Una derrota què sap a victòria!

El passat dissabte 22 de maig es disputà la darrera jornada de la temporada per a l'equip Sènior Masculí ondarenc. El Campió de Lliga, venia d'estar 3 setmanes sense competir i sense entrenar-se, i el dissabte amb un equip molt físic i pressionant com el Paterna "B", s'ho notaren els ondarencs.

El partit començà amb un parcial favorable als locals per 7-0, però en eixe moment, l'home clau del partit, el nostre "Gran Capità" s'assegué a la banqueta, desprès de posar 3 taps en defensa, aconseguir una cistella "desatascant" i agafar per dalt de tots fins a 5 rebots molt importants! L'equip notà la seva baixa i el quart acabà 8-15, parcial increïble per als visitants. El segon quart continuà pel mateix camí, amb els locals amb una bona defensa, però errant molts llançaments a cistella i amb problemes per a pujar el baló, s'arribava al descans 13-28 (5-13 en aquest 2on quart).
A la tornada del descans, els ondarencs continuaren apretant en defensa, però seguien espesos i desquiciats en atac, protestant moltes dessicions arbitrals dubtoses, i la segona part acabà amb total igualtat: 7-7 en el 3er quart i 6-6 en el darrer quart, més bé pareixia un partit d'handbol que de bàsquet, pel marcador!
Així doncs, el partit finalitzà 26-41 per al Paterna "B", què aconsegueix així finalitzar en la 4ª plaça del grup.
Anotació: Sergi 4 punts, Jordi 1, Cèsar 1, Pep 2 i Eloi 4 - cinc inicial - Pere 0, Vicent 9, Pito 0, Fer 0, Jero 2 i Felip 3.

Desprès del partit, tots dos equips i l'afició gaudiren una picadeta de fi de temporada en el mateix Poliesportiu ondarenc.

Salut a tots.

25 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale... així x si no queda clar, on va estar la clau del partit, vos ho pose en cursiva i en griset x a q destaque!!! jajajajajaja
no sabeu jugar sense mi en pista... es qqqqqqq............... jajajajajaja

Pep Sivera ha dit...

Mare de deu, aquest blog cada vegada es pareix més a la web del Marca...
Per cert ja sabem que Fer, per a variar un poc va fer 0 punts però el home tampoc a fet res per a que no el poses ni en el partit!!! jejeje

garrot i pa dur ha dit...

ostia el Gran Capità, l'home-formatge, com es tira el moc el tio. I diu "va posar tres taps en defensa". Home faltaria més, que els posares atacant també, només em falta algú més posant-me'n i ja està tot clar...

I Pere, t'agraixc que et quedares a 0 fent-me companyia home... encara que fora per lessió.

elpepgf ha dit...

val, perdó ara ho rectifique... es q com en l'acta estan malament els dorsals m'havia liat... ara pose a fer, d seguida!!! ;)

i no em tire cap moc, el q passa és q no sabeu apreciar la qualitat allà on està!!! jajajajaja

elpepgf ha dit...

ale, ja està afegit! però ara segur q sa uelo el renya per tornar-se a quedar a cero!!! jajajaja

si aquest resum el posen en el "portal mas" vaig a pixar-me viu!!!!!!!! jajajajajajaja

elpepgf ha dit...

eloi, et rectifique un "poquet" el teu missatge!!! no cal passar-se'n!!!!!!!!


Fer, no nomes Pere et va fer companyia... Pito te un rosco al seu marcador, i ell no estava lesionat!!!

Pep, estas fen-te cada vegada mes sensacionalista... Pito te rao, ara el blog pareix el Marca. Si no mira la portada del marca les llepaes de cul que li peguen a 'Mou'. Semblen les llepaes que el pegues a tu mateixa!!

Pere, no entres al feisbuc, i si entres es que estas malalt JA JA JA

Pep Sivera ha dit...

val no et tingut temps a vore que havia posat eloi, pero algo de les llepaes tenia que ser.... mare de deu que malalts que esteu

eloiet ha dit...

Ok, t'accepte la censura, pero no t'ho prengues com a algo habitual!!

elpepgf ha dit...

no és res d les llepaes... però és prou normal q jo em pegue llepaes a mi mateix, no!!!???

el marca ho fa sobre altra gent, igual q jo durant tota la temporada, i ara ja em tocava fer-m'ho a mi mateix... collons!!! q ni en la retirada em deixeu tirar-me floretes!!!! :(

elpepgf ha dit...

algú em podria explicar, xq el nou article no es veu pel carallibre!!!??? "la noche me confunde"!!!!!!!

jero ha dit...

weeeeyyyyy!!,menos mal que vaig fer els dos puntets al final,aixina puc cascar a Fer trankilament!,ajajajajajajajjaaja,per cert Fer,moltes xapes te van fer?,jo ne vaig contar 3 per lo menos,bota cabron bota!!!!!jajajajajajajaja,aixo de estar enamorat no te senta be!

Ale a cascarla!!!!

elpepgf ha dit...

IIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEE, desprès d'una dura jornada d reunions en alacant, ja estic ací d tornada!!! ningú es digna a parlar!!!!????

elpepgf ha dit...

veus, jero!!!???? fas comentaris lletjots i la gent ja no vol comentar res... es qqqqqqqqqqqq!!!!!!!!!

garrot i pa dur ha dit...

iee que passa! estic a la facultat i m'avorrixc molt... Jero eres un mamonet, a part de borratxo clar.

La censura a Eloi anava sobre temes futbolístics? No fa falta que especifiqueu, només digueu-me si o no... i en eixe cas rajaré jo també!!

elpepgf ha dit...

aquest bloc està mort... ací q passa, q la gent ja no s'interessa pel campió d lliga!!!!!!!!!!!??????????

x cert, he rebut un fax des d benissa, el 12 d juny hi ha un tornegi allí d 3x3, jo no puc anar, xq és el dia q es fa la cursa en ondara, però si algú vol més informació q m'ho diga i li la passaré... ;)

_lluis_ ha dit...

yeeeeep, pep ja he tornat. La gent ja no s'interesa per el blog dels campions de lliga. Continueu fent entrenaments? ja em contestaras.

Nandoooooooooo, quijote
quijoteeeeeeee, Nando.

elpepgf ha dit...

arrea tu!!! si tenim més d'un pegolí x ací!!! jajajajajaja

lluís, això d nandooooooooo, quijote
quijoteeeeeeeee, nando..............

ho tindràs q explicar, eh tio!!! ;)

elpepgf ha dit...

cap comentari!!!????

bé......... doncs ja sabreu les concecuències........... jojojojojojojo

eloiet ha dit...

Este blog està mort!!!

Pep, has vist en la Web de la ACB la noticia de la presentació del Lakers-Barça? Posa que les entrades estaran disponibles a partir del 9 de juny, pero preimer per a socis i abonats al palau. A vore si estem al loro i les podem pillar que estaria milt be anar!!

Ale

garrot i pa dur ha dit...

Llauis quan t'agarre voràs!! Eh Pep tio, actualitza encara que siga per a tirar-te el moc o per a rajar... que açò ja no és el blog que ha sigut en la època gloriosa (com la previa de l'Oliva i tot això)

Pep Sivera ha dit...

Això anava a dir-te Pep, el dia 9 ixen les entrades.... A vore si estem els tres atents i les pillem no??

elpepgf ha dit...

ja he vist aquest migdia la presentació del partit amb abdul jabbar x allí tot llarguerut, ell... jejejeje
pos sí, a veure si en podem pillar i fem una escapadeta... ;)

l'actualització està al caure, tranquils, i no és x a rajar... més bé vaig a tirar-me el moc, com diu fer... jajajajajajajajjaa

garrot i pa dur ha dit...

ja em veig l'actualització: "El nou entrenador del club de bàsquet d'ondara per a la temporada 2010-11 serà el magnífic Pep Giner avalat per la seua trajectoria com a assessor de segurs..."

jero ha dit...

Aixo que vol dir Fer,que SEGUR que perdem no!jajajajajajajajajajaja!!!

Ale a cascarla!

elpepgf ha dit...

no, no, noooooooooooo, jo no he dit q parle d mi... això s'ho ha cuinat fer tot solet!!!!!!!!!!! aquests universitaris.......................... jejejejjejeje

avui toca!!! ;)