divendres, 21 de maig del 2010

La prèvia de la darrera jornada del Sènior!

El Sènior Masculí tancarà, per fi, aquesta temporada triomfal 2009 - 2010 demà dissabte 22 de maig a les 18.30h. rebent el Paterna "B", en partit aplaçat de la jornada 24 de lliga, tot això si el temps ho permet, encara que pareix que aquesta vegada sí es podrà jugar el partit.
L'equip ondarenc vol brindar la Copa de la Lliga a tota la seva afició i que millor fer-ho que amb un triomf en el darrer partit de lliga dins de casa.

Desprès del partit hi haurà una picadeta en el mateix Poliesportiu ondarenc per tal d'agrair a l'afició el seu recolzament extraordinari durant tota la temporada!

Salut i sort a tots!

10 comentaris:

elpepgf ha dit...

bé, pos això... q angi te una picadeta en honor seu, pere!!! així q ja saps, que no falte tampoc en aquest partit... jajajajaja ;)

i avui tots al poli, sense falta, eh!!!

jo arribaré cap a les 8.30h, però tranquils, q així ja vos agafe calfadets i tan sols vos explique dos jugadetes i punt... ;)

eloiet ha dit...

Jo aniré a vore basquet de veritat a la fonteta esta vesprada, així que ens vorem directament demà. Au, que siga leve l'entrenament portat per Pep...

elpepgf ha dit...

ja estem en el carallibre... ;)

Pere ha dit...

Eeeeeooooooo!!!!!Hi ha algú per ahi??????
Es que de moment estic en la meua època anti facebook i em negue a entrar (la veritat es que no entre mai).Continue pensant que és tot un puterio i de moment sols serveix per a cotillear.
Pep jo m´asomaré esta< vespràal poli però encara estic convalecient de la lesió que em vas provocar el dilluns (Puto atleta professional este!!!!jajaja!!!)i em reservaré ún dia més per que tinc ganes de jugar demà(si es que al final venen els de Paterna).

elpepgf ha dit...

jejeje, pere, a mi tampoc em fa massa gràcia no comentar x ací, xq hi ha moltíssima gent q no comenta, però entra a diari a veure les nostres rajadetes ben bones... i el bloc perdràs la "sustància"....... :(

a veure si mire com importar els comentaris des del carallibre fins ací... ;)

jo no et vaig lessionar, eh!!! t'ho vas fer tu per voler abusar!!! jajajaja

garrot i pa dur ha dit...

va va anime'm açò.

1- Pep, no has vingut a entreno, gossarrooooooooooo.

2- Sapieu que tots els de l'equip que tingueu facebook aneu a passar per un evento coent d'estos que Toni i jo hem fet una coalició toca-pilotes i si jo en porte dos ja... temps al temps.

3- Jero borratxo!!

ale, fins demà.

Parlant de tot un poc (vull dir, parlant de bàsquet per a variar). Hui hem anat a entrenar i estavem tots per a l'arrastre. Dos setmanes sense fer res i tot al traste

elpepgf ha dit...

això és normal... sent no haver anat... però quan les coses no depenen d'un mateix passen eixes coses... vam quedar a les 8 x a fer-nos la foto d festers del crist i va haver gent q va amanéixer gairebé a les 9... x tant vam acabar cap a les 9.30!!! però tranquils, q avui tinc la tàctica preparada!!! ;)

Pep Sivera ha dit...

Pep, es va notar ahir que la tàctica era teua!!! Pep dimisió, que vinga Messina JAAAAA!!!! jajaja

elpepgf ha dit...

quina tàctica!!!???

Pep Sivera ha dit...

la que dius en el comentari de abans del partit.
" tranquils que tinc la tàctica preparada" jejejee