divendres, 16 d’abril del 2010

La prèvia de la jornada 24

El primer partit d'aquesta jornada es disputarà el dissabte 17 a les 16.30h. en el Poliesportiu d'Ondara, entre el Júnior Masculí i l'Alfàs. Serà un partit ben complicat i difícil per als nostres, ja que els de la Marina Baixa depenen d'ells mateixos per a mantenir la segona plaça que ocupen ara mateix, son sabedors que necessiten les victòries per a conservar-la i no es deixaran sorprendre pels ondarencs.

A les 17.30h. el Dénia rebrà el Júnior Femení d'Ondara. Partit, també, complicat el de les ondarenques, que estan jugant els darrers partits amb 5 ó 6 jugadores i tindran davant un rival molt fort físicament.
L'eixida serà des del Prat a les 16.15h.

El Sènior Masculí tindrà aquest cap de setmana una doble jornada! En primer lloc rebrà el dissabte a les 18.30h. el Malilla, l'equip de València, classificat en l'onzena posició amb 4 victòries i 18 derrotes, intentarà que els ondarencs no puguen cantar ja "l'aliró" de la lliga, que amb una sola victòria en els 4 partits que li queden als ondarencs es proclamarien campions matemàticament.

Però per si això fora poc, el diumenge 18 visita Ondara a les 12h. i amb ganes de guanyar el Picanya "A", ja que ara mateix està empatat a 6 derrotes amb el Natzaret en la tercera plaça, però què sap que pot optar, encara, a la segona, sempre i quan guanye tots els seus partits i el Calp en perga al menys un.
Esperem que els nostres ho donen tot i puguen aconseguir les dos victòries en aquests dos partits tan importants i endur-se així la lliga 2009 - 2010.

Salut i sort a tots.

13 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale... prèvia feta!!! ara ja no valen especulacions i fantasmades, xavals!!! avui a entrenar i demà i el diumenge a currar-nos-ho x a guanyar els partits... ;)

garrot i pa dur ha dit...

Pep, no sé si aniré a entrenar. Este matí he hagut de tornar de classe de mal que em trobava. Si la cosa va millor a la vesprada aniré, si no demà ens vegem.

elpepgf ha dit...

fer, sempre tens alguna excusa... pareixes un q jo em se, q no juga en l'equip, però q tots el conegueu... jajajaja xDDDDDDDDDDDD
encara tindràs sort i plourà... ;)

el q sí faria jo, és buscar pabelló x a demà i el diumenge xq dona pluja... a veure si parle amb rafiqui i q pegue una trucadeta a gata i pego, a veure si x un casual qualsevol dels dos tingueren pista disponible.................
xq tinc ganes d "jugar"!!! (entre cometes, clar! q ja sabeu q jo, això d jugar.......... ejem, ejem...)

elpepgf ha dit...

jero, jero, jero... supose q encara estaràs d ressaqueta, si ja t'has alçat, clar!!!

pos avui desprès del partit anirem a veure el barça al terra i desprès tenim taula encomanada en el "carpanta", q està en el carrer segària, darrere del mas y mas d l'eixida cap a verger (dades x a qui no estiga informat)

demà farem paella, sí! pareix q d la compra s'encarregarà rafeta i tindràs d tot, tranquil, pots respirar bé, jero........... ;)

jero ha dit...

Weeeeeeeeeeeeeee!!!CAMPEONES!CAMPEONES OEOEOE!!!!!!!,quin pet porte tu!!!jajajajajajajaja,pero trankils que uhi me pape tots els 40min!!jajajajajajaja,i demaaaaaaaaa paelletaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Ale xiquets men vaig a dormir la mona pq dema fer una 20 de punts!!
CAMPEONES!CAMPEONES OEOEOEEEEEEEEEEE!!!

elpepgf ha dit...

campioooooooooons, campioooooooooons, oé, oé, oéeeeeeeeeeeeeeeee!!!

i demà picanya... ;)

Unknown ha dit...

Eiii enhorabona per la lliga!! La veritat que vos mereixeu guanyar la lliga, sou l'equip que millor juga, teniu molt clar lo que teniu que fer, li poseu molta intensitat en defensa, i això! eixe base que teniu tan bo, el numero 6, trobe que es, es en diferencia el millor jugador que he vist mai dirigint un partit, anota, dona passes de canasta, furta... ho fa tot!
l'enhorabona per la lliga, perque nosaltres vam perdre ahir en oliva i tambe es posa dificil la segon posicio

basquet ondara ha dit...

No me estaras contanto q esta pandilla han ganado la liga! venga va!
cuando coincidimos hace 2 o 3 temporadas erais lamentables! no habia ningun jugador q destacara y habia varios llorones, seguro q todavia juegan!

garrot i pa dur ha dit...

Sergio, es fan palles pensant en tu.

garrot i pa dur ha dit...

vamos Pep, que no tenim tot el dia!!!

elpepgf ha dit...

pos estic esperant a la vesprada, a veure si rafa em porta l'acta del partit d'ahir... xq em se d'un q tenia q quedar-se a arreplegar-la... un tal lópez... d nom jorgito... i q no la va arreplegar... si no la tinc, pos tiraré d memòria i au... ;)

gràcies phenix! sempre és un plaer q un rival ens done l'enhorabona!!! a veure si acabeu segons! ;)

jero ha dit...

Xe Pep va que es pera uhi!!!!,xe fer aixo com es que no vas vindre ahir a la paella?,en lo bona que me va ixir!!!!,mai ma ixit una paella tan bona!,jajajajajajajajajajajjaaj

Ale a cascarla xatos!!!!!

elpepgf ha dit...

ala... pos vaig a fer ja l'article... ;)