dimarts, 27 d’abril del 2010

La paelleta!!!

El passat diumenge 18 d'abril, desprès que els ondarencs passaren com una aplanadora per damunt del Picanya "A", alguns dels membres de l'equip, tornaren a celebrar la lliga amb una paelleta en la Plaça de Bous.
Ací vos deixe el resum de la paella en imatges:
Els jugadors es concentraven per al partit...
Desprès de la victòria l'equip fou una pinya per agraïr a l'afició el seu recolzament, tots... menys Jordi, que veia els seus companys des del camp de futbol...
I posteriorment s'exterioritzà l'alegria, celebrant el títol de lliga!
Es feu entrega de la "banda" que faltava a Jero i la gent s'ho mirava amb devoció!!!
Salut a tots.

7 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale, ací teniu l'arxiu gràfic d la paelleta d l'altre diumenge!!! no hi havia molt d material d'on sucar més fotos, així q he posat les més lamentables i la resta... jajajajaja
la setmana passada vaig "llepar" a jordi, i amb aquest article el margine!!! jajajajaja, soc un crack!!!

eloiet ha dit...

Originally posted by Jero:borratxo

A vor!a vore!!,aço quin ball de putes es!!!,en primer joc,Pep lo de que no tens el acta me sona a excusa cutre com diu Pere,despres,la pica en l'afisio es despres del partit o despres del sopar?,aclariuse que sino aço no marxa!!,niaura caselleta fresca o me la porte de casa??(punt important a tratar),puc portar al goss? (es que si porte a les novies no ia prou poli pa totes),Sergi portaras la meua camiseta?(sera millor que la portes que sino tuntare de cremeta),bueno trobe que ja esta tot!!

Ale a cascarla!!!!


A vore. Pep, indica clarament que vas fer un rosco en el partit i no vages en excuses barates de que no tens l'acta.

Jero, porta cassalla que jo no em fiaria!!
De la faltà de les novies nomes diré que si tens tantes novies com jabalis, vas apanyat perque tenies dos containers plens de jabalí i encara no els hem vist :D

ALE GUAPOS, VAIG A BERENAR

garrot i pa dur ha dit...

molt bona la del jabalí Eloi jajajajaja. Vist com està Jero passaré de dur a ma uela no siga que ataque i malament.

Pep, la foto de César és moooooolt bona.

I per cert, com està el tema Terra Mítica? Perquè si s'ha de planejar i tal, com abans siga millor (per a mi i per al Brown, als altres imagine que vos donarà prou igual)

elpepgf ha dit...

home, està clar q no podem anar a terra mítica quan esteu d'exàmens!!! aquest dissabte ho parlem!

vos planteje anar-nos-en el diumenge 16 d maig o dissabte 22 o diumenge 23 com a molt tard!!! a veure com ho teniu!!! ;)

aneu posant ací q vos pareix i el divendres i dissabte posem una data fixa ;)

garrot i pa dur ha dit...

jo aniria el 8 de maig o el 15 (dissabte els dos)

jero ha dit...

Jo tinc igual el finde que siga!,pero aclariume lo de la casalla per l'amor de deu!!!!,Eloi te are cas i me la portare jo!,lo del jabali,no me feu ensendre!!!,que si no em anat es per que niava gent que sempre tenia putes que confesar!!,i encara me keda cerdo al congelador!!!!!

Ale a cascarla!
P-D Sergi la camiseta o cremeta!!!!

elpepgf ha dit...

fer, si ha d ser dissabte, el 15 no podem anar ni sergio torres ni jo, q el 15 és la cursa d pedreguer!!! i com a bons runners q som, hem d'anar a triomfar!!! :D

x això havia proposat eixe diumenge, el 16, o el següent cap d setmana, 22 ó 23, o fins i tot el següent: dissabte 29 i/o diumenge 30!!!

a veure: parleu, gent d bé!!!


jero: borratxo!