dijous, 22 d’abril del 2010

Jordi, sancionat!!!

El nostre jugador número 4, Jordi López ha estat sancionat un partit, per, segons resa en el "fallo" del Comitè Disciplinar i de Competició, "l'incompliment de les instruccions de l'àrbitre al no abandonar el terreny de joc, dirigint-se al vestidor o abandonant les instal·lacions esportives, desprès d'haver estat desqualificat".
Amb aquesta baixa tan important, tindrà que viatjar l'equip campió de la lliga a València, el proper dissabte 24 per enfrontar-se al Colegio Aleman.
Jordi és un dels pilars fonamentals d'aquest equip, aportant molta força, esforç i sacrifici en la defensa, sent també un dels destacats en l'atac ondarenc en gairebé tots els partits!

Salut a tots.

3 comentaris:

elpepgf ha dit...

NYAAAAAAAAAASSSSSSSSS!!!!!!! quina "llepà" d cul li acabe d pegar a jordi en aquest article!!! jajajajajajajajajajajaja!
segur q desprès d tanta floreta es creu el millor del mon!!! jajajajajaja

garrot i pa dur ha dit...

això anava a dir-te. Si mos posem aixina al pròxim que sancionen és a mi, agarre i li espolse al primer que se me creue i au!!

elpepgf ha dit...

home FEEEERRRR!!! tampoc és això tu!!!!!!! quin tio més agressiu!!! a veure si canvie l'article i pose: "menys mal q han sancionat al paquet aquest, q tan sols feia q molestar dins la pista"!!!!!!!!!!
bè, això no puc posar-ho, xq això ho posaria en el cas q em sancionaren a mi... jajajajajajajajajaja