divendres, 23 d’abril del 2010

La prèvia de la 25ena jornada!

La penúltima jornada de la lliga ens porta els següents enfrontaments:

El dissabte 24 a les 16h. en Elx el Júnior Femení tindrà que jugar front el local C.B.I. l'Euromútua. Les ondarenques estan "lastrades" per les lesions i les baixes i tan sols conten amb 5 jugadores per anar a Elx, pel que la gesta de la victòria és gairebé impossible!

El mateix dissabte a les 16.30h. en València, el Sènior Masculí es veurà les cares amb el "Colegio Aleman B". L'equip valencià va començar molt bé la lliga situant-se en les primeres posicions, però poc a poc anant baixant, fins la vuitena plaça que ocupa ara mateix, amb 10 victòries i 12 derrotes. Els ondarencs, ja campions, jugaran igualment per a buscar la victòria, i finalitzar la lliga amb les 2 derrotes que tenen ara mateix en el caseller.
El bus eixirà a les 14h. des del Prat.

El diumenge 25 a les 10.30h. el Júnior Masculí tindrà que traslladar-se fins Alacant, per jugar front el Maristes. Un encontre que podria estar molt disputat, ja que els locals porten balanç de 9-12, pel 7-15 dels ondarencs. Esperem que acudeixin tots els jugadors del nostre Júnior i puguen emportar-se la victòria cap a casa. A l'encontre de la 1ª volta, s'emportaren la victòria els alacantins per 36-47, esperem que aquesta vegada, la victòria també siga visitant.

Salut i sort a tots.

4 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale!!! prèvia feta! q tant d'spammejar aquest matí i gairebé m'oblide... jajajajajajajaja

la culpa és d'eloi, q va marejant x talkdep amb amenaces... xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

eloiet ha dit...

Je Je, vaja que t'has lluit este matí al foro ehh!! Heu deixat el privat dels dianenses fet tabaco i el de la Iberic també!!

Bo, xavals ens vorem demá directament al partit, que es juga al costat d'on visc en valencia així que aniré directament.

elpepgf ha dit...

eh, eh, eeeeeeeeeehhhh, q tu també has posat la teva llavoreta, eh!!! en el privat del deniero no, però en la iberic sí!!! amb el nostre rival d demà!!! víctor es diu, o musampa, com vulgau... xDDDDDDDD

elpepgf ha dit...

ací no entra a rajar ni cristo!!!??? no cal rajar, però a comentar tampoc... :(