dilluns, 22 de març del 2010

Victòria èpica dels ondarencs!

El dissabte es jugaren 2 bons partits en Ondara. El primer enfrontava el Júnior Masculí, front el Santa Teresa d'Alacant. Els alacantins, aquest cop sí, podien jugar el partit, ja que tenien a tots els jugadors disponibles. Els ondarencs aguantaren tot el que pogueren, però el major físic dels jugadors visitants s'imposà en la segona part, aconseguint endur-se el partit per 40-49.

A les 18.30h. jugava el Sènior Masculí en casa, rebent el Pego. Aquests partits sempre han estat vibrants i disputats i rara ha estat la vegada que no s'ha decidit el partit en els darrers segons... Així doncs, el dissabte no podia ser menys! Com a anècdota i punt positiu del partit, anomenem la tornada a les pistes de Pere, desprès de la lesió sofrida en el partit de Natzaret, fa ja 5 setmanes.
El partit començà amb un intercanvi de cistelles que continuà fins el descans, el primer quart finalitzà 13-10 i el segon 14-13, arribant al descans amb un lleuger avantatge per als locals de 27-23.
A l'eixida dels vestidors, els locals es posaren les piles per no deixar-se sorprendre, i allargaren eixa distància, fins un 38-29 en el minut 7, que els col·locava amb un avantatge més que interessant, però els de Pego saberen reaccionar, endossant un parcial de 0-6, acostant-se a 3 punts: 38-35. Els ondarencs encistellaren l'última cistella del quart, deixant el marcador en 40-35 (13-12 en aquest tercer quart). Però a l'inici del darrer quart, el Pego aconseguí un nou parcial de 0-12, amb un gran treball del seu joc interior, aconseguint posar-se al capdavant del marcador per primera vegada en el partit: 40-47 i 3 minuts per jugar-se, encara. I en aquest tres minuts, els ondarencs reaccionaren, imposant la seva defensa que porta tota la temporada fulminant l'atac dels equips rivals, per anotar en aquests 3 minuts finals un parcial de 13-2 i endur-se el partit amb el 52-49 final.
Anotació: Sergi 3, Jordi 5, Cèsar 2, Jero 10 i Pep 5 - cinc inicial - Pere 0, Sergio 6, Vicent 17, Pito 0, Fer 2 i Felip 2.

El diumenge de matí jugava el Júnior Femení en la llunyana Oriola. El partit es disputà en la localitat veïna de Bigastro, degut a les obres que estan realitzant en el pavelló d'Oriola i que estava plovent i per tant no es podi a jugar a l'exterior.
El partit no tingué més història que la del conjunt del Baix Segura, qui amb grandíssims moviments d'atac aconseguia foradar una bona defensa zonal com és la de les ondarenques. Les ondarenques acudiren al partit amb, tan sols, 6 jugadores (i una d'elles, Bea, malalta), com ve sent costum en els darrers partits, i acabaren jugant amb tan sols 3 components, degut a les faltes personals.
El resultat final fou de 61-22.
Anotació: Carla 11 punts, Vane 0, Sandra 3, Isa 5 i Sil 3 - cinc inicial - Bea 0.

Salut a tots.

13 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale, article fet, el millor d tot és el comentari d la tornada a les pistes del "gran pere"!!!!!!!!!! ;)

encara q se'l va notar amb falta d "competició", xq no va aconseguir encistellar la millor i més pràctica jugada q te l'ondara des de ja fa anys... ;) jejejejeje

garrot i pa dur ha dit...

necessite que m'aclarixques una cosa Pep. No se si és que sóc de lletres o que però 13-10 del primer temps + 13-12 del segon són 26-22 i no 27-23. Això o molt tonto sóc jo, que tampoc m'estranyaria gens.

Per altra banda, crec que menos algunes jugades vam fer un bon partit i tal. Vam fer internacional al veterà este del Pego però bé.

I Pep, Peixo em va dir el dissabte per la nit que sóc millor que tu juas juas juas juas

el pròxim partit ja em toca jugar 4 minutets altra vegada

elpepgf ha dit...

uis... com no ho he revisat, he sumat com a segon quart el parcial del tercer........... ara ho canvie... xDDDDDD

elpepgf ha dit...

ara sí!!! es q com va estar tot tan igualadet.................

igual no et toquen ni eixos 4 minuts, xq si eloi ve com jero, q desprès d'estar varies jornades sense jugar se n'ix, ni tu ni jo veurem bola, xaval!!!!!!!!!! xDDDDDDDDDDD

garrot i pa dur ha dit...

ale pues Pep, prepara't xistes per al banquillo. Mar-Felinoooooooooooooooooooo!! jajajajajaja

jero ha dit...

jajajajajaja!,trankils que domes vinga Eloi se me acabat el chollo de ixir titular,jajajajajajaja!!
Per unaltra banda mireuse kin dia vos ve be pera fer el jabali dels collons,que l'asunt ja fa oloreta!!,va que tenim 3 semanes per davant i algun dia segur que podeu tots!!

Ale a cascarla!

jero ha dit...

...........

jero ha dit...

bueno dir que el comentari anterior era una prova,es que no menrecordava de la contrasenya,jajajajajajajjaaja!!!

elpepgf ha dit...

el d mar-felino, porte des d q jero el va contar, contant-lo a tot cristo, tio... i ningú es riu... és q és molt dolent, però d tant dolent fa molta gràcia!!!!!!!! xDDDDDD

jero, hi ha una cosa q es diu boli i una altra q es diu paper, i en el teu cas, q no saps on t'has deixat el cap, ho pot utilitzar tot això en conjunt per a puntar-te la contrasenya... jajajajajajajajajajajaja xDDDDDDDD

x cert, eloi, ja està x ací... a veure quan ens delèita amb un missatge d'ell ;)

garrot i pa dur ha dit...

Eh Pep tio jo estic fent igual que tu amb el xiste i tampoc es riu ningú en lo bo que és!!

Eloi supose que tindrà de tot menos ganes de escriure ací!!

elpepgf ha dit...

fer, som uns incompresos, la gent no te humor suficient x a pillar eixos acudits tan bons!!!!!!!!!

eloi tornava avui, q amb el canvi d'horari serà aquesta matinada, si no m'equivoque, x tant no crec q vinga disparat a escriure... jajajajajajaja
no està tan boig... i menys tornant d'un viatge d plaer i relax!!! ;)

eloiet ha dit...

Ehh, deixeu-me respirar un rato no??

Arribava ahir a les 3 del migdia a Valencia pero sense dormir tota la nit i amb 20 hores de viatge a l'esquena, així que Fer, tens raó, ni puta gana d'escriure comentaris al blog. Ara ja estic de tornada a l'oficina i quin millor moment per recuperar tots els vicis virtuals que tenia!! :)

Molt bona la victoria del dissabte xavals, a vore si celebrem pronte la lliga que ja tinc ganetes!!

Per cert, este cap de setmana no juguem no?? fotre, tinc hasta ganes de jugar a básquet i tot. El divendres tractaré d'ariibar a temps per a l'entrenament.

Jero, per mi fem el jabalí el cap de setmana este... que estaré casat, pero les coses importants sempre aniran les primeres!! Pense que millor seria posar tu una data que el vinga be i que vaja el que puga, perque si esperem a posar-mos de acuerdo tots...

elpepgf ha dit...

i este tio qui collons és!!!!!!!!!!!??????????????

tu, espia, fora d'ací!!!!!!!!!!!!

i a més, vol apuntar-se al jabalí!!! quina jeta més gran!!!!!!!!!!!!!!! xDDDDDDDDDDDDDDDD