dijous, 11 de març del 2010

Derrota justa i amb bon joc!!!

Ahir dimecres es jugà ací en Ondara, a les 20h., el partit aplaçat d'aquest diumenge 7 de març, corresponent a la segona fase de l'equip Júnior Femení, qui rebia el Dénia B.C.
El partit es jugà amb un fred que es feia insuportable per a tots els qui estaven en el Poliesportiu ondarenc.
S'imposà el Dénia per un claríssim 26-63, i les ondarenques tan sols pogueren aguantar-li el ritme els primers 6 minuts de partit, on el marcador senyalava un 8-12, bastant equilibrat, però que les visitants trencaren amb un parcial de 2-10 en 4 minuts, per arribar a la fi del primer quart 10-22. En el segons quart la defensa ondarenca fou més forta, però no pogueren encistellar amb facilitat, arribant al descans 15-39 (6-12 en aquest 2on quart).
A l'eixida del vestidor intentaren rectificar certes coses de la defensa i de l'atac, però les visitants eren massa fortes físicament i s'imposaren de nou per un clar 5-17 i 5-12 en els dos quarts de la segona part, finalitzant el partit en el ja esmenat 26-63.
Anotació: Carla 9 punts, Vane 2, Sandra 9, Isa 2 i Sil 2 - cinc inicial - Bea 0 i Laura 2.

El proper partit del Júnior Femení serà aquest dissabte 13 a les 17h. en Ondara, rebent l'Oriola. Aquest partit es tindria que jugar el diumenge 14 a les 16.30h. en Ondara, però degut a la presentació de les Escoles Esportives, aquest mateix diumenge 14 a partir de les 11.3h. en el Poliesportiu no es poden utilitzar les pistes.

Salut a tots.

4 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala, resum fet!
està clar q el marcador és abultat i no pareix q les ondarenques feren un bon partit, però en realitat sí el van fer, però els equips rivals son massa superiors d'edat i d físic per a poder plantar-los cara, però si les xiques continuen en aquest camí, l'equip te bastant futur!!!!! ;)
el més important és q s'ha d'acudir a tots els entrenaments!!!

garrot i pa dur ha dit...

Ieeeep!! Pep, anava a fer-te la típica crítica destructiva però m'has callat jejeje. Este cap de setmana on juguem? contra qui juguem? JUGUEM? o com està la cosa?

elpepgf ha dit...

juguem el diumenge a les 4.30 d la vesprada en altea, bonico!!!

això d q t'he callat no ho pille... dis-me curt, fill.......... :(

garrot i pa dur ha dit...

ooooooooooooooh que bona jejejeje. Menos mal perquè demà men vaig d'ADSL.

Lo de que m'has callat és que anava dir-te "que poc t'ho estàs currant esta setmana, dos actualitzacions i curtetes", però al final has fet algo de trellat!!
Per cert tio, tu i ma uela sou les persones que més voltes em digueu bonico, sempre que posteje algo a mala baba em dius "bonico" d'alguna forma.

ala, bonico.