divendres, 19 de març del 2010

La prèvia de la jornada 21

Demà dissabte 20 s'encetarà la 21ena jornada de lliga per al Júnior Masculí i el Sènior, jugant dins de casa, sempre que el temps ho permeta...

A les 16.30h. el Júnior rebrà l'irregular Santa Teresa d'Alcant, poguent igualar front aquest equip, la ratxa de victòries que ja aconseguí en la primera volta, amb 3 victòries consecutives. Per aconseguir això els ondarencs tindran que esforçar-se al màxim, front un equip que reforça el primer equip de categoria Autonòmica, però que quan conta amb els seus jugadors, no hi ha qui els plante cara.

Desprès del Júnior, a les 18.30h. jugarà el Sènior Masculi, rebent els veïns del Pego, un equip que ha perdut els dos darrers partits per ben poc i que en el partit anterior es passejà dins de casa, per guanyar a l'Oliva 83-60. Els ondarencs han de demostrar que son els líders del grup i no donar-li oportunitats als pegolins de jugar un partit igualadíssim com el partit de la primera volta, on els ondarencs guanyaren pels pels en la pròrroga.

El diumenge 21 a les 12h. jugarà el Júnior Femení ondarenc en Oriola. L'equip del Baix Segura, ve de donar 3 pallisses consecutives en aquesta 2ª Fase, en Dénia per 41-69, front el Teulada per 90-18 i en Xàbia per 46-67, s'estan mostrant intratables i les ondarenques que estan millorant el seu joc, tindran que jugar encara millor per a poder plantar cara durant el partit.
L'eixida del bus serà a les 8.50h. des del Prat.

Salut i sort a tots.

2 comentaris:

elpepgf ha dit...

vinga xavals, q demà dissabte ens hem d'emportar les dos victòries dels partits q juguem en casa, eeeeeehhhh!!! ;)

garrot i pa dur ha dit...

no ha anat ni cristo a entrenar, no? (bueno, ha anat o pensa anar, que encara son les 19.40)