divendres, 5 de març del 2010

La prèvia de la 19ena jornada

Aquesta 19ena jornada començarà demà dissabte 6, amb el partit entre l'equip Sènior Masculí d'Ondara i el Picanya. El partit fou avançat a les 16h., degut a la boda d'un dels nostres jugadors, l'intenció era canviar la data, però degut a l'indisponibilitat de l'equip contrari es tindrà que jugar demà mateix. Serà un partit molt complicat, tant per la bona temporada que està fent l'equip contrari, qui ocupa la 4a plaça i porta un balanç d'11-5, com pel cap dels nostres jugadors, que estarà, més, pensant en la boda d'Eloi que en altres coses...
Recordem que en la primera volta els ondarencs s'imposaren en la pista del Picanya per un 54-67, amb un partit no massa bo dels nostres, per tant si aconsegueixen centrar-se i jugar amb el cap al seu lloc, el partit deuria ser d'ells sense problemes!

El Júnior Femení jugarà avui divendres en Xàbia a les 19h. el partit corresponent al passat cap de setmana, mentre el partit que deuria jugar-se aquest diumenge 7 en casa front el Dénia, es jugarà el proper dimecres 10 a les 20h.
Eixida des del Prat a les 17.45h.

El Júnior Masculí ha aplaçat el seu partit de demà, front l'Alacant "B", per al proper divendres 12 de març a les 19h. en el Poliesportiu d'Ondara.

Salut i sort a tots.

4 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala, pos ja està la prèvia!!!

eloi, sàpigues q no ens fas falta... demà et portaré l'acta a la boda i te la restregarem x la careta d casat eixa q tindràs!!! jajajajajajajaja

espere no tindre q tragar-me aquestes paraules, eh xavals!!! a jugar a topeeeeeeeeeee!!!!!

Pep Sivera ha dit...

Gran!!!!!!!!!!!! El Paterna li ha guanyat al Calp xiquets!!!!!!!!!!! Xavals aço es posa molt interesant, hi ha que anar a mort per a deixar aço clar quan abans millor!!

garrot i pa dur ha dit...

ja van recuperant-se de la ressaca jejeje

elpepgf ha dit...

i fer... q estic preparant l'article dels partits, eh!!! no comences ja a faltar el respecte, q no el vam jugar............. ;)