dilluns, 1 de febrer del 2010

La jornada del 50%

En aquesta jornada tinguérem 2 victòries i 2 derrotes, per tant, ens quedàrem en el 50%...

El dissabte començava la jornada el Júnior Masculí a les 16h., visitant en Alacant l'Adesavi, partit, on els ondarencs, arribaren tan sols 10 minuts abans de l'escomençament. Amb aquest handicap, començaren el partit gelats i en el primer quart es decidí tot, ja que el parcial fou de 28-6, mentre en la resta de parcials, els ondarencs aguantaren les formes i els locals no aconseguien més de 10 punts d'avantatge per quart. S'arribà, finalment, a 68-22.

A la mateixa hora jugava el Júnior Femení en Alfaç. El conjunt local no havia guanyat encara cap partit en tota la temporada i les ondarenques no volien ser el primer conjunt derrotat per les de la Marina Baixa. Començaren dubtant, però del minut 5 a la fi del primer quart, aconseguiren un parcial de 0-6, per arribar 5-9 al segon quart, on el domini, ja, fou absolut, amb un parcial de 2-14 (7-23 al descans). El tercer quart fou més igualat, relaxant-se les visitants, 8-8 i 15-31 per encarar el darrer quart amb esperances de victòria. En el darrer quart tornaren a manar les ondarenques amb un parcial de 6-12, aconseguint un bon resultat final de 21-43.
Anotacions: Carla 19 punts, Bea 0, Vane 6, Isa 6 i Sil 6 - cinc inicial - Sandra 4, Laura 0 i Sílvia 2.

El diumenge a les 12.30h., ja fou una altra cosa, front l'equip líder de la categoria, que visitaven Ondara, desprès d'aplaçar el partit el passat diumenge 24 de gener, per pluges. L'equip alacantí del San Blas - Rte. Voramar, passà com un cicló per damunt de les ondarenques, deixant-les amb tan sols 9 punts, però les ondarenques plantejaren una bona defensa i al conjunt líder li costava anotar amb facilitat. Resultat final E.E. Ondara 9-58 S.B. Alacant - Rte. Voramar.
Anotacions: Carla 2 punts, Sil 3, Isa 1 i Sandra 3.

Tornant al dissabte, a les 17h. visitava l'equip Sènior d'Ondara, la sempre complicada pista del Pedreguer. El partit s'aclarà des del principi, amb parcials molt favorables als ondarencs. El primer quart amb un Pere inspiradíssim (amb 3 triples, 2 d'ells consecutius), finalitzà 8-23, el segon 6-13, per arribar al descans, amb el partit gairebé sentenciat amb un 14-36, molt tranquilitzador. El tercer quart estigué més igualat, amb els ondarencs jugant a mig gas, 11-13 de parcial i 25-49 per encarar el darrer quart, però en aquest darrer quart, el Pedreguer despertà, volien vendre cara la seva derrota, i amb 4 triples gairebé consecutius, retallaren el marcador, però els ondarencs respongueren, deixant el resultat en el 54-65 final (29-16 de parcial en aquest quart.
Els ondarencs s'han de permetre el relax dels darrers 10 minuts, ja que el proper partit és front el segon classificat, el Calp.
Anotacions: Sergi 4, Pere 16, Cèsar 2, Felip 1 i Eloi 10 - cinc inicial - Jordi 0, Sergio 0, Vicent 14, Pito 10, Fer 2, Jero 3 i Pep 3.

Salut a tots.

16 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala, resum fet!!! pere, desprès no digues q no t'he destacat, eh!!!!!

ara tens tu tota la pressió, ja q d cara al calp, has d mantindre el nivell o millorar-lo, xaval!!!!!!!!!!!!!! jejejeje ;)

garrot i pa dur ha dit...

que soso està açò!!

eloiet ha dit...

Va, que algú comence a rajar o algo perque acò esta un poc mort!!

elpepgf ha dit...

home... amb els comentaris d mitja línea q feu, és normal q açò estiga soso.......
vaja, vaja..........


espereu a q aparega jero i comence a fer-se l'home dient: "eh, q jo vaig posar una xapa el dissabte!"

jajajajajajajajajaja

Pere ha dit...

HA COMENÇAT UNA NOVA ERA EN EL BASQUET ONDARA PER 2 RAONS:
1.PER FI HEU VIST QUINA ÉS LA MILLOR TACTICA PER A L´EQUIP: "BALONES A WILL"!!!
I SOBRETOT...
2.PEP ÉS UN VOLCÀ EN ERUPCIÓ CREATIVA.S´HEU FIXAT EN EL TITULAR?"LA JORNADA DEL 50%".QUINA ORIGINALITAT"!!!!JA ESTIC IMPACIENT PER A VORE EN QUIN TIULAR ENS SORPREN EL MATIAS PRATS D´ONDARA EL DILLUNS QUE VE!!!!

P.D.CESAR A VORE QUAN APORTES ALGO POSSITIU A L´EQUIP!!!JAJAJA!!(HE D´APROFITAR ESTA SETMANA PER QUE LA QUE VE JA VOREM QUE PASSA...M´ENRECORDE DÚN 0 DE 6 SENSE TOCAR ARO.......)
ALE,NO VOLIEU RAJAES?

elpepgf ha dit...

ui pere... eixe 0/6 és tot un rècord i un gran record!!! jajajaja
això ja t'ho tirarem x cara en qualsevol altre moment, però ara he d deféndrem dient:

no rajaveu d la poca originalitat dels titulars???!!! pos més original q aquest en els dos anys i pico d'història del bloc no n'hi ha altre!!!!!!!!!

eloiet ha dit...

Això ja m'agrada mes, a vore:

- Pere, baixa els fums eixos que no tot es de color rosa, recordes el triple eixe que va passar a un metro de l'aro?? Menos mal que vaig lluitar per la posició i amb molt treball vaig agafar el rebot per a fer canasta(com sempre :)

- Pep, el triple va ser de conya!! Si no el peguen en la ma hauria sigut una castanya de primer nivell (pareguda a la de Pere)

- Cesar, tio brut, el dissabte portaré una goma per a tu a vore si el deixen jugar! Així també voras el aro en mes claritat i potser t'acostes un poc al tirar

Ale bonicos vaig a dinar mes relajat

elpepgf ha dit...

a veure, eloi... es q tu solet te la guanyes... segur q eixa q pere va llançar a un metre d l'anella no la vas tindre q lluitar, xq segur q estaves tot solet baix l'anella, fent zona... xq portaries uns 5 ó 6 segons dins la zona, com sempre......... jejejeje

vicent em va pegar a la ma "DESPRÈS" de soltar la pilota, si no com expliques q em pegara al dit gros!!! eh, listillo!!!???


en quant a l'últim punt: anem tots a portar-li gomes, "turbantes" o coses per a la melena a cèsar el dissabte, q si no ja no el deixen jugar... a la tercera ja caurà...... jajajajajaja

x cert pere, tantes floretes q et tires... vicent es va quedar a 2 punts d'empatar-te com a màxim encistellador, eh!!!!??? jejejeje

garrot i pa dur ha dit...

jo no vaig a dir res que estic salvant-me de les rajaes

elpepgf ha dit...

xq no et vaig veure quasi jugant, q si no....................... jejejeje ;)

garrot i pa dur ha dit...

El senyor Sivera està encarregant-se de fer una convocatòria massiva de públic per al partit que si no amb els pares López-Piera, la dona de Pere i la mare de Pep encara haurà més gent del Calp que d'Ondara

Pep Sivera ha dit...

home hi ha que fer algo no?? de moment posa que en venen 9, tres son del equip aixi que si no venen es per a matar-los i la resta segur que han posat que venen per compromis, aixi que...fer tu fes el que em parlat, porta a ton pare, pep tu al teu, i avisa a Toni i a quique que vinguen a armar-la gorda, a toni dis-li que hi ha wiski gratis i voras tu...jejeje

eloiet ha dit...

He confirmat la meua asistencia a l'event eixe que teniu el cap de setmana... això que es un concurs de boixets o algo paregut?? Vaig perque dius que hi ha wiski ehh!

elpepgf ha dit...

home... pos si és d boixets tindrem el pavelló x a nosaltres... jajajajajajajajajajajajajajajajajjajajajajajajaja


mon pare m'acaba d confirmar la seva assistència, però no x carallibre ni res d'això, en persona!!! una altra cosa, és q el dissabte se'n recorde.... jejeje li faré memòria al migdia


veig q ja ha passat el període d rajaes... això q és fins dimarts rajaes i des del dimecres "alagos", floretes i intents d quedar bé d tots...??? jajajajaja

garrot i pa dur ha dit...

Pep, sapigues que al diari de tirada mundial Portalmas este o com es diga t'han plagiat la crònica en castellà.

ala

elpepgf ha dit...

ja ho sé, ja... porten gairebé tota la temporada fent-ho...

els enviaré un correu i els diré q es dignen a copiar-la i no a traduïr-la... quins castellans estan fets...................