divendres, 12 de febrer del 2010

La prèvia de la 16ena jornada

Nova jornada on jugaran els nostres tres representants fora de casa.

En primer lloc jugarà el Júnior Masculí en La Vila, demà dissabte 13 a les 18.30h. La Vila és el coliste de la classificació del grup "F", però els ondarencs no s'han de deixar portar per això, ja que ací els va costar moltíssim d'aconseguir la victòria, per un ajustat 51-47. Així doncs, el nostre Júnior Masculí tindran que lluitar fins el darrer minut per emportar-se cap a casa una nova victòria per intentar pujar una posició.

A les 18.30h. jugarà el Júnior Femení en la complicadíssima victòria a Alacant, en la pista del Cabo Mar "A". El conjunt ondarenc, amb nombroses baixes a les darreres setmanes espera acabar dignament aquesta Fase Regular de la que juguen la darrera jornada i, encara que siga una derrota quasi segura, lluitaran fins a la fi del partit com han fet sempre.
El bus eixirà des del Prat a les 15.50h.
El Júnior Femení en foto en la web de Federació ticant ací: http://www.fbcv.es/noticias/noticia.aspx?indice=2538

El diumenge 14, serà el torn de l'equip Sènior Masculí, qui a les 19h. jugarà en València, en la pista del Natzaret "A". Serà un partit ben difícil, ja que els ondarencs no estan acostumats a jugar a aquestes hores del diumenge i el rival, el 3er classificat del grup no ho posarà gens fàcil. Els nostres arriben a l'enfrontament amb el 3er, desprès de batre el 2on (el Calp) dins de casa, en un partit molt complicat i esperen aconseguir el mateix resultat front els valencians, per així assolir una de les eixides de fora de casa més complicades.
El bus eixirà des del Prat a les 16.30h.

Salut i sort a tots.

7 comentaris:

elpepgf ha dit...

aaaiiiisssss..... q ja em deixava el comentari d rigor!!!!!!!!
i és aquest:

ala, ja teniu ací la prèvia!!! comenteu un poc!!! ;)

basquet ondara ha dit...

ya estan estos tiparracos tirandose el moco otra vez con la victoria sobre el calpe y q van a ganar y tal y tal
si jugarais contra mi equipo os destrozabamos

eloiet ha dit...

Xatos, no m'espereu esta vesprà que no arribaré a entrenar. Tinc assumptes que resoldre(quins assumptes??? Pues els de sempre... quan es caseu ho sabreu :)

Pep, si veus a Paco dis-li que demà aniré a l'agencia a aclarir lo que queda del viatge, si no el veus no passa res que ja he parlat en la xica que teniu allí i que no recorde el nom.

Ale, ens vegem el diumenge

elpepgf ha dit...

ara et veus amb myriam!!!!!!!!!?????????
tio!!! q vas a casar-te!!!!!!!!!! jajajajajajaja, val, d totes formes a l'hora del café veig al meu germà, però segurament myriam ja li haurà trucat x a dir-li-ho!!! no pateixques ;)
ens veiem demà si baixe i et veig x ací o el diumenge ;)

elpepgf ha dit...

xavales, han posat una foto vostra en la web d federació!!!!!! jejejejeje ;)

garrot i pa dur ha dit...

eh alerta que els de Natzaret juguen amb Jesús de la seua part juas juas juas juas que inspirat estic hui!!

elpepgf ha dit...

uuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffff, fer, quina xispa tens, xavaaaaallll!!! jojojojojojo, tens sort q no ho he vist abans d'anar al poli, si no les rajaetes hagueren anat x dalt i x baix.............. jajjjajajjajajajajajaja