dijous, 3 de desembre del 2009

10ena jornada del Júnior Femení

L'equip Júnior Femení jugarà demà divendres 4 a les 20h. en el poliesportiu ondarenc, rebent el Cabo Mar "B", en el que serà el primer partit de la segona volta.
El partit que tocava jugar-se el diumenge, en ple pont de desembre ha sigut adelantat pels dos equips al divendres. L'Ondara es tindrà que enfrontar doncs al tercer classificat de la lliga, qui ens guanyà en la seva casa per 72-5 en el primer partit de lliga.
Les d'Alacant tan sols han perdut front els dos primers classificats i front el seu primer equip, el Cabo Mar "A", fa dos jornades per 46-36, pel que porta un balanç de 6-3, mentre les nostres tenen 2 victòries i 6 derrotes, a falta de posar data del partit aplaçat per pluja del passat diumenge front el primer equip del Cabo Mar.

Salut i sort a tots.

4 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale, ja està bé d rajar-nos i parlem un poc d les xiques, q estan fent una temporada molt digna front equips molt superiors!!!
ja sabeu la cagada d federació, eliminant els grups d preferent i pujant a tots els equips a categoria autonòmica, no??????
no estan molt encertades en atac, però estan fent una bona defensa front equips molt durs i superiors!!! ;)

garrot i pa dur ha dit...

va Pep, motiva-les que un 72-5 és perfectament remontable!!

elpepgf ha dit...

eeeeeeehhh, no te'n passes!!! jo no he dit q tinguen q remuntar, però si fan un 20-50 estaria d pm!!!

xaval, a veure si mirem tots els pros i tots els contres!!! q me les han pujat d categoria quan tocava renovar l'equip completament, eh!!!!!!!!!!
i gairebé tot el q tinc son cadets!!!

elpepgf ha dit...

senyors i senyoretes, avui a l'entrenament tenim q animar amb força a les meves xiquetes, eh!!!

a veure si li fem un poc d pressió a l'equip rival i les fem entrar en una espiral d joc dolent i així les meves els planten cara!!! :D

la peli d van damme d'anit em va afectar........ :(