dilluns, 21 de desembre del 2009

Invictes a l'arribada del fred!

La jornada començava el dissabte 19 de desembre a les 16h. en Teulada, amb el Júnior Femení enfrontant-se al conjunt local per intentar mantenir la 8ena plaça. Però les ondarenques no estigueren en cap moment dins del partit i les de Teulada els passaren per damunt, aconseguint un marcador digne dels líders del grup. A la fi el 69-32 ho diu tot.

A les 16.30h. començava el primer partit dels ondarencs en casa. El Júnior Masculí rebia els veïns del Verger, en un derbi que prometia molt. I així fou, el partit no decebé a ningú i estigué molt renyit. Aconseguint els nostres la victòria final per 54-44 i d'aquesta forma el 3er triomf consecutiu, per arribar a les dates nadalenques amb un bon gust de boca.

A les 18.30h. rebia el Sènior Ondarenc el Calasanz "B". L'equip valencià venia amb tan sols 6 jugadores, però no patí problemes de faltes.
Els locals eixiren enxufats en el partit, pese al grandíssim fred que feia (4º al començament), per evitar els inicis de les darreres jornades, cosa que feren amb perfecció, aconseguint un parcial d'inici de 10-0, acabant el primer quart 19-6. El segon quart no tingué molta més història, dominant-lo per 14-8 i arribant al descans 33-14.
En la segona part els nostres jugaren a conservar la distància agafada i el tercer quart acabà igualat a 10, mentre que en l'últim quart els valencians aconseguiren retallar un poc el resultat amb un 10-13 i finalitzant el partit 53-37.
Anotacions: Sergi 3, Vicent 9, Cèsar 1, Felip 6 i Eloi 15 - cinc inicial - Jordi 6, Pere 2, Pito 2, Fer 0, Jero 2 i Pep 7.

Salut i Bon Nadal a tots.

7 comentaris:

elpepgf ha dit...

penje aquest ara i a la vesprada em curraré el del sopar!!!
tranquils q açò ha d mantindre un ordre correcte!!! ;)

elpepgf ha dit...

ah, x cert!!! q sapigau q el triple d'eloi va ser una il·lusió òptica, xq en l'acta el te apuntat vicent!!!!!!!!!!!!! jejejejeje

elooooooooiii, q no vas fer cap tripleeeeee, ens haviem flipat!!! el q passa es q quan vicent va tirar, tu estaves just al seu costat (molestant, com sempre!) i la perspectiva d tots, va ser veure la teva melena i el baló eixint d les teves mans, però no va ser més q una il·lusió òptica!!!!!!!!! jajajajajajaja

eloiet ha dit...

No fotes!!!

Que fills de puta els de la taula!! Això vol dir que vaig fer 18 punts no?? Moralment el triple es meu i la humillació de tots els pseudo-tiraorets que hi ha a l'equip (especialment Pere) va ser el millor.

Espere vore les fotos eixes de Jero que han de ser molt bones. Au

jero ha dit...

xe no!xe no!,pa uno que fa i lil lleven!,jejejejeejejeje!,trankil Eloi que pal procsim partit te deixe els calsetins altravolta pa que fages un altre triple,val!jijijijijiji!!

Va Pep que ja tinc ganetes de vore les fotos uhi les estaba mirant jo al ordinador i son per a morirse de risa.

Ale a cascarla!!

elpepgf ha dit...

iiiiiiiieeee, eloooooo, frena eixos peuets q tens homeeeeeeeeeee!!!!!

a l'acta no te'l van posar, però jo sí q te l'he sumat!!! si no seria, vicent 12 i tu 12, també!!! res d 18, eh!!! q això ja fa anys q no ho fas!!!!!!!!!!! jejejeje

elpepgf ha dit...

bueno, senyoretes, sent dir-vos q no em deixa penjar les fotos... pareix q no va massa bé el blogger...
demà ho tornaré a intentar!
l'article el tinc fet, i tan sols em falta posar-li les fotos i au... ;)

garrot i pa dur ha dit...

vamos Pep que tenim ganes de fotos xungues d'eixes!