dimarts, 14 de juliol del 2009

Sant Jaume ja està ací!!!


Una llarga tradició ha unit des de sempre les festes de Sant Jaume i els jugadors del Club Bàsquet Ondara. Tots els jugadors del nostre equip tenen la seva penya, o quadrilla, que a festes aprofiten per ajuntar-se amb tots els amics i gaudir dels actes organitzats.
Per exemple, en la penya "els Carrwaigt" podem trobar a dos ex del bàsquet d'Ondara, com son Roc i Manolo, en "Succeïdors de Jaume Matamoros" el Colau (Vicent), en "Me la bufa la Gamba" estan l'ex-capi Sergio, Francis i Vicent Aparisi, en "Els de l'Esmorzà" podem trobar a velles glòries com Toni i Pere Enguix, en "Els Cuguços" podem trobar el nostre benvolgut i gran capità Pep i a Pepito, en "La Vellea mos akasa" podem trobar a Pere Giner i així un llarg etc...
Membres com Eloi (qui viu al Grau d'Ondara), s'han compromès un any més a fer-nos la visita a les tres darreres seus anomenades (Esmorzà, Vellea i Cuguços), seus que estan ara mateix tremolant davant de "l'huracà Eloi", qui deixarà totes les existències desfetes un cop més...
En el Júnior Masculí hi haurà representació en els Quintos del 2009, i alguns pre-Quintos, com "El Gran Lluís", mentre en el Júnior Femení tindrem aquest any 4 quintes, Neus (més coneguda com "La Reina"), Lorena, Leila i Alba.

Salut a tots i bones festes de Sant Jaume!

24 comentaris:

elpepgf ha dit...

bueno, pos això, q ja tenim sant jaume ací i tocava fer un articlet sobre ell...
eloi, avui ja tenim el grifo d cervesa... si vols acostar-te en un bot aquesta nit durant el sopar...... o demà......
el dijous no q estarem en oliva, q son moros... ejem...
i el divendres comencem els menús amb pexuguetes a la carbonara.... mmmmmmmhhhhhhh

x cert, l'article és gairebé igual al d l'any passat... q gos estic fet......

elpepgf ha dit...

veig q a ningú li interessa sant jaume!!!!
b, b... ja m'ho passaré jo b x tots vosaltres... tranquils, tranquils........

JAJAJAJAJAJAJAJAJA (rialla dolenta!)

sant jaume comença aquesta nit amb el putxero d'oliva, qui vulga vindre es pot apuntar...

*..alBetaa..* ha dit...

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jo mapunteeeeeeeeee pro a qin hora torneu??? jaja nia diskomovil a ondaraaaa!! pa mosatros comensen ui les festeees :D jajaja

elpepgf ha dit...

nosaltres no sabem mai a quina hora tornarem quan anem a oliva... però si la ment no m'enganya, el dia més aviat tornàrem eren les 7 del matí...
x a nosaltres també comencen avui... des d fa ja 6 anys... aquests moros d oliva son la llet...;)

elpepgf ha dit...

pos si, sí... pareix q sant jaume ja ha començat.... si no, quasi... jejejeje
o va començar anit...???

b... val... estic veient q vaig a divagar un pelet... me'n vaig, au!!!

TOOOOOOONNIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ESTÀAAAAAAAAAASSSSSSSS VIIIIIIIIUUUUUUUUUUUUU????????????????????????????????????????

eloiet ha dit...

Pep, Toni, Pere, Pito(si es que encara està viu) i la resta també... pareix que finalment tinc via lliure per a anar a vore-vos el dissabte així que espereu-me que vos visitaré!! Pep, com quedem per al sopar?? Haig de portar alguna cosa?? Dis-me algo!!!

elpepgf ha dit...

sí!!!!!! has d portar MOLTES coses!!!!!!!!!
la primera: FAM
la segona: SED, MOLTA SED
la tercera: BURRERA
la quarta: FESTA, MOLTA FESTA!!!

b... trobe q poca cosa més farà falta... si d cas nosaltres farem el putxero i t'ampapussarem a la boca x a q no et canses x a la marató d la nit... ;)

eloiet ha dit...

Totes eixes coses m'han vingut de serie, així que no serà un problema!!! A mes a mes, la semana passada no vaig eixir i estic nervioset!!!

Ja parlarem demà a vore com quedem

elpepgf ha dit...

jejejejeje, així m'agrada: nervioset, sí senyor!!!!!!!

jo també estic nervioset, però d'anit encara....... uf mare..... encara queden 3 quarts d'hora pa tancar........:(

elpepgf ha dit...

ie... 3 quarts d'hora pal pregó... mmmmmmmmhhhhhhhhhhh

vaig a fer un cop d'ull al cyberdunk jejejejejejejejjejejejeje, put. friki!!!!!!!!

Eloy Millet Monzó ha dit...

Això això mira el cyberdunk, que hui no ho tindrem gens facil per a guanyar a un altre dels equips dels FQA... que pesats que son!! Ens tornem a vore esta nit. Au

eloiet ha dit...

Ui, encara que queda clar de qui es el comentari de dalt... que fa mon pare escribint en el blog??? Segur que ha estat fusant el ordenador i tenia el conter obert.

elpepgf ha dit...

sí... sí... i segur q entén del cyberdunk i dels FQA.........

està clar home, està claríssim!!!!

estem començant a preparar el putxero! vens a pelar creïlles??? ho estan fent els altres... mentre jo vaig a veure el cyberdunk.... jejejejejejeje;)

fins desprès

elpepgf ha dit...

pos au...... fins ací les festes d sant jaume... ara la tornada a la realitat (virtual;))!!!

aposta del cyberdunk x avui:

Day 30
Israel Division 11
x22.42 Ironi Whites vs 1919 Chicago Black Sox x1.1
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=532&name=Israel Division 11

i ja sabeu, qui no vulga pols q no vaja a l'era... no... eeeehhh... ah, sí: "caù panye amb els seus dolors!" jejeje, tants dies sense posar-ho se m'havia oblidat!!!

eloiet ha dit...

Ale, ja estas per ací!!

supose que hauras vist la tocata d'ahir no?? Ens van anular completament eixos cabrons!! A vore si hui plantem cara als kesijamo. Tocaras les táctiques o les deixarás tal cual??

No et curraras un articlet sobre Sant Jaume? Segur que tens material fotográfic sustancios per a fer un articlet no?? La veritat es que els dias que he anat han estat molt be... l'any que ve segur que em teniu per alli altra vegada. Au

elpepgf ha dit...

sí, acabe d preparar ara mateix les tàctiques... a veure si tenim sort i podem guanyar als kesijamo warriors!!! a primer cop d'ull pareixen molt complicats, però en quant a resultats han fet, més o menys com els 4quarter aces... algo fluixets...

a veure si x a demà em currar un articlet i el penje!!! q avui tinc molta feina atrassada!!! ;)

elpepgf ha dit...

ens van tocar la careta..... si això dis-li a eloiet milletet q no perga 3.000 boles en un partit, val??????? jejejeje, quin lastre, trobe q el pose en venda... ;) jejejejeje

eloiet ha dit...

Una llàstima lo de ahir... de Eloiet no diré res, menudo partidet :(

Pense que no havia perdut tantes boles mai. Lo de la estadística de tir es mes normal ja que es va emparellar en un bon blocker... igual els podem guanyar en la segona volta amb un poc de sort. El partit que no podem fallar es el de demà contra els submarinos... a vore si hi ha sort i no ens afonem.

elpepgf ha dit...

bah!!!! als yellow submarines ens els berenarem amb creilles fregides!!! espere, vamos... xq és un equip d xiaomin wu, i com se li ocórrega clavar jugadors d 100 i pico la cagem... però x ara el te un tant oblidat eixe equip, esperem q continue així... ;)

aquest és l'últim dels partits q ens queden contra els d la part alta d la taula... espere q el guanyem! això significaria q aspirem a la tercera plaça!!! no estaria gens malament x a ser el primer any en premier!!!

eloiet ha dit...

Home, queden els Oslo Timberwolves i algun altre que poden ser perillosos pero es posible que pugam lluitar en els FQA per la tercera plaça. Pense que als kesijamo podem ferlos una faeneta amb un poc de sort...

una proposta... si voleu i trobes gent suficient potser seria bona idea fer una paxanga el dissabte si voleu. Com ho veus??

elpepgf ha dit...

x mi perfecte, ara li envie un sms als "joves"!!!
q quedem, a les 10??? o abans??? xq farà caloreta, trobe jo!

eloiet ha dit...

per mi no hi ha problema d'horari... 9:30 o 10 seria una hora acceptable. Si hi ha bona resposta de la joventut avisem als Zarzo i a Pere a vore si s'animen, que teniu que cremar tota la porqueria que s'heu clavat al cos en Sant Jaume, perduts, que sou uns perduts!!

Felipe_Sergio ha dit...

ie,si es fà conteu amb mi.

elpepgf ha dit...

i este tronc es suposa q és felip o q és sergio.............????????

b, vaig a veure si abans d fer res em curre un articlet!