divendres, 10 de juliol del 2009

Inscripció del C.B Ondara

Un any més, s'ha obert el plaç d'inscripció dels equips federats (ahir mateix), per a poder competir en les seves respectives categories! En aquest cas per a la propera temporada 2.009 - 2.010, el Club Bàsquet Ondara, presentarà, de nou, les sol·licituds d'inscripció dels següents equips en les següents categories:

Sènior Masculí - Primera Zonal
Júnior Masculí - Primera Zonal
Júnior Femení - Preferent

Podreu trobar tota la informació disponible en la web de la Federació i més concrétament en aquest enllaç:

http://www.fbcv.es/noticias/noticia.aspx?indice=2026

Salut a tots.

13 comentaris:

elpepgf ha dit...

pos no res....... això... trobe q queda clar, no??????
pos q ja estem inscrits pa la propera temporada!
ale, a prepar-la!!!!!!!!!!!

Pere ha dit...

Pero no anavem a fer un club de padel?jaja!
Penseuseu bé que ja estem majors per a jugar i els joves sempre estan lesionats que no aguanten res (eh Jordi?)jaja!!
Eloi l´any que ve fes-me un lloc ahi baix de la zona que pense jugar de pivot per que ja no puc correr i he vist que tu et meneges menos que un porter de futbolí!!!!!!!!!!jajaja!!!
P.D.Falten 7 dies per a Sant Jaume!!!!!Eloi penses passarte enguany??????Si vols cassalla bona ja saps on estem i si vols vindre a sopar sols tens que dir-m´ho!!
També has de saber que la meua penya estem molt tranquils ultimament,ja tenim hasta xiquets corrent per allí,no com els cuguços que ells són els xiquets!!!!jajaja!!

elpepgf ha dit...

això, pere, això!!!!!!! juga tu d pívot i jo faré d 2, xq si no la part d dalt d la defensa és un puto colador, tio!!!!!!!!!! jejejejejejejejejejejeje, pere "pies rápidos"!!!!!!! jejejejejejejeje

eloi, t'envie x e-mail el nostre programa d festes! encara falten x especificar certs sopars, es a dir en q es basaran, però la majoria ja estan col·locats!!!
pot apuntar-te el dia q vulgues! i si vols pots quedar d'acord amb juan carlos pa vindre el mateix dia!!!!!!!!!!! perill, perill!!!!!!!!!

però recorda q a l'últim vol el pollastre no va aconseguir volar.......... jejejejejejejeje

Pere ha dit...

Email????Això que collons és?
Eloi jo t´enviaré una paloma mensagera que és tota la tecnologia a la que jo arribe!!
P.D.Ah Pep que no m´enrecordava!!!Jo he agafat 2 rebots en tota la meva vida com a jugador de basquet,o siga,2 més que tots els que has agarrat tu,DWIGHT PEP HOWARD LLENÇA (quin nom més bonic m´acaba d´eixir)jajaja!!!!

eloiet ha dit...

Pere, Pep moltes gracies per les vostres invitacions. Algun divendres/dissabte aniré a donar-vos la tabarra i a beure'm les vostres existencies alcohòliques amb molt de gust. ara resoldré varies qüestions importants.

- Pep, cantal!! Apuntat al métode de Pere de la paloma mensagera perque si envies mails i no adjuntes res de res es com cagar cap a dins. Ho faig public al bloc per a que la ofensa siga major!!

-Pere, si vols podem fer un canvi de posicions esta temporada pròxima. Tu jugues de pivot i jo de 2 que com tots sabeu, sempre ha sigut la meua vocació. No tinc por de fallar tirs ja que el percentatge de triples a l'equip es de 0,0001%, així que si en clave 1 durant la temporada ja estic salvat!!

Ale, ja vos confirmaré quin dia vaig cap a Ondara a destrossar-ho tot!!

elpepgf ha dit...

q tio!!!!!!!!!!
la veritat és q el nom t'ha eixit curraet.... però q conste q jo no havia dit res d'estadístiques, eh, "don 0/5 en triples sense tocar l'anella en alacant"!!!!!!!!!!!!

nyas nom llarg i bonic q se m'ha quedat a mi... jejejejejjejejeje

així podriem estar fins el 2020, rajant-nos l'un a l'altre... i ja no parlem del senyor eloi!!! més conegut com a "don en puc faller 10 gairebé seguides des de baix l'anella i no em pregunteu per què q no ho sé"!!!!!!!!

jajajajajajajajajajajaja

ale, ahi queda això... ara falta q entre toni i ens arree x tots els costats a tots........

Jo ha dit...

Xeeeeeeeeeee!!!!!
Açò ja és una altra cosa, ara ja apetiex deixar posts per ací, jeje.
Eloi, ja veig q es barallen per contar amb els teus servicis per a Sant Jaume... jo no et convide a sopar, ja q a la meua penya enguany s'ha instaurat la "ley marcial" i qui ve de fora a passar la nit... a pagar!!! q estem en crisis. Però si després de sopar et pases... ja saps q diversió assegurada, allí no tenim ni dones ni xiquets, és a dir, tenim FESTA.
Per cert, mira si els cugussos son... q parlen del seu programa de festes, sembla q son tan "guais" q van apart de la festa de tots, lamentables!!! Una qüestió, enguany Pito paga doble no? o per un i mig pe lo menos... Si el deixen clar.
Bueno, ja està be de rajar.

Ens vegem a Sant Jaume!!!

elpepgf ha dit...

eloi... ejem, ejem... un error d logística el te qualsevol, home..........
ara te'l reenvie amb l'arxiu adjunt!!!

i lo d jugar d 2 ho he demanat jo abans!!!!!!!!!!

elpepgf ha dit...

home toni!!!!!!!!

el tema del nostre programa, és més q res, pa aclarir els menjars (dinars i sopars), ja q cada dia cuina una parella diferent!!!!!! no q sigam més guais, si no q ens ho currem més, xaval!!!!!!!!
i q collons: som més guais!!!!!!!!!!
escolta, aquest sant jaume no estareu en casa paulo, no???? xq si estem porta amb porta, això pot ser molt perillós.........

el tema "pito" és ben delicat... fa vora 2 setmanes q no sabem res d'ell... vindra a sant jaume...? no vindrà...???? pagarà...??? no pagarà...????
trobe q fins el divendres 17 no s'aclarirà el dilema.........

elpepgf ha dit...

aaaaaaaahhhh!!!!!!! i nosaltres tampoc tenim ni xiquets marejant ni dones marejant!!!!!!!!!!!
eh!!!!!! nosaltres sí q fem festa!!!!!!!!!!!!!

I COM A PUNT MÉS IMPORTANT:

LA NOSTRA MÚSICA LI AGRADA MÉS A ELOI Q LA VOSTRA!!!!!!!!!!!!!!!!

eloi, tens alguna petició especial x a festes??? si em dius algun disc q t'apanye i no el tenim, me'l baixe i el pose en l'ordinador del garito!!!

AAAAAAAAAAHHHH, Q NO SABIEU Q TENIM ORDINADOR AL GARITOOOOOOO, POS SÍIIIIIIIIIIIIIIIII, AMB UN AMPLIFICADOR I TOT!!!!!!!!!!

això és diu guanyar-se el favor del center titular!!!!!!jejejejejeje ;)

eloiet ha dit...

Pep, vosaltres no teniu dones marejant pero si que tenieu l'any passat xicones marejant-vos!! almenys a alguns!

Ja he vist el programa i lo de sopar putxero el dissabte 18 pareix prou bona opció, que l'any passat em vaig quedar ben satisfet! A falta de cuadrar agendes amb la jefa i eixes coses protocolaries potser vaja a sopar amb els friki-cuguços el dissabte 18 amb viatges freqüents a la penya de Pere i a la de Toni i amb perdues de consciència conforme avança la nit sense saber amb quí, ni en quin lloc estic!

Ho confirmaré pròximament

elpepgf ha dit...

així m'agrada!!!!!! sabent q tens pensat vindre al putxero, farem un poc més... com a 4 racions més... pa celebrar la teva vinguda!!!!!!
jejejejeje
si l'any passat hi havia xicones marejant, però aquest any son quintes i pitos i flautes i no crec q vinguen massa.........

elpepgf ha dit...

aposta x avui:

Day 13

UpCommers Challenger
x1,1Cluj Mafia - Farm vs Indiana Pacers x16,85
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=2&id=6&name=UpCommers Challenger

i ja sabeu: "caù panye amb els seus dolors!"