dimarts, 2 de juny del 2009

La "contracrònica" del Pàdel!

Era un matí assolejat, es palpava un ambient estrany, és dels dies en que a l'alçar-te saps que tens una cita important. Algo en la panxa et diu que has d'estar concentrat, que és un dia en el que no pots fallar.
Cap a les 9:30 eixia cap a Ondara, la capital del pàdel el dissabte. Allí tenia lloc un duel important. Grans personalitats havien confirmat la seva assistència a la partida que enfrontaria per una banda a Toni "tinc una raqueta que juga sola" i Pito "me'n vaig a una concentració Dunlop" i per l'altra banda Pere i Eloi (els favorits en totes les cases d'apostes on-line), que no necessiten presentació alguna.
Ens varem concentrar davant el + i + d'Ondara per partir cap a les instal·lacions de Monte Pego junt amb el reporter oficial del circuit europeu que venia de cobrir la final del campionat italià a Bolònia. Es feia tard i Toni no apareixia, peró no ens vam preocupar ja que tots sabíem que estaria al Underground concentrant-se per a la cita a base de Ballantines i tabac (el desayuno de los campeones).
Els actes prevists a la patida ja havien començat i els assistents prenien lloc a les graderies. El rei d'Espanya ens saludava afectuosament mentre l'altre Rei, el Rei Misterio, signava dedicatòries als calçotets del seu gran fan, Pep. La lluita començà i, des del primer punt es va veure que anava a ser un partit ple d'intensitat i de grans accions. En el primer set ningú va aconseguir marcar diferències i es va arribar al Tie Break on Pito i Toni estigueren més llestos a l'atacar sempre a Pere (punt feble de la parella rival). L'1 a 0 va sembrar alguns dubtes entre la gent però vaig aprofitar el descans per corregir alguns aspectes tàctics i alçar l'ànim col·lectiu. En el segon set es va veure una imatge ben diferent ja que Pere i Eloi dominaren des del primer moment i feren que el sempre polèmic Toni esbroncara el seu company degut a una incorrecta posició en la pista, fent ús d'expressions com "burro, ahí no fas res de res!!". El set va acabar amb un clar 6-1 i amb la sensació què el partit sols tenia un color. El tercer set va ser un pur tràmit on Pere i un genial Eloi (MVP del torneig) esborraren els rivals aconseguint de nou un 6-1 que els donà la victòria.
Paquito i Espe entregaren el trofeu a la parella guanyadora però el millor moment va ser quan Carla Bruni s'acostava a l'MVP del torneig per fer-li entrega del seu guardó i tots els presents van notar que hi havia una forta atracció, com no podia ser d'altra manera tractant-se de dos dels físics més envejables del moment.
Acte seguit els protagonistes demostràrem el bon ambient regnant i anàrem a gaudir d'uns merescuts porronets de cervesa. Va ser en aquest 'tercer temps' on Toni va demostrar tot el seu potencial. El que en principi anava a ser un aperitiu rapidet abans del dinar es va convertir en 6 ó 7 porronets, dinar, mistela i cubata acabant vora les 4 de la vesprada, ja sense la presència de Pere que tenia altres compromisos gastronòmico-alcohòlics.
Tindrem una pròxima edició el dissabte 13 de juny, a falta de confirmació.
FI. (Recordeu que aquest article està signat per Eloi, no per mí... Salut a tots.)

20 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala, ja està!!! com podreu observar o llegir, no he esborrat ni he afegit res!!! b, sí: les fotos!!!! però, això era necessari!!!

eloi, gran resum de la jornada d dissabte!!! el millor d tot el comentari d la partida x la vesprada amb els teus amics (però això m'ho vas posar al mail i no ho revelaré ací, amb tots aquests devoradors esperant x a fer la més mínima rajaeta!!!

tranquils, q l'estiu no acaba ací!!! la propera setmana tindrem l'article d la dinaeta amb sombrilla inclosa a la plaça d bous!!!

eloiet ha dit...

Gracies per colgar-ho Pep!! Si antes ja parlavem poc de bàsquet en este blog, ara ja no tornarem a parlar de bàsquet en una bona temporada!!

A que t'ha agradat lo del rei misterio signant en els teus calçotets? No anaves a escapar-te de alguna rajaeta no!!

L'article de la dinaeta també serà dels destacats...

elpepgf ha dit...

no podia fer menys q penjar-ho, un article tan bo no s'ha d perdre!!!!!!!!!!:DDDDDD
jejeje, eixa rajaeta del rei misterio va ser molt bona... es q eixe tio pot donar molt d joc... jejeje;)

el q tenim q fer és quedar pa una paxangueta d bàsquet!!! a veure si el dia 20 pel matí podem tots i quedem!!! q vos pareix!!!??? i acabem fent una cerveseta-dinaeta, també!!! jejejeje

elpepgf ha dit...

ABORRRRRRIIIIIIIIIIIIITTTTTTTT!!!!!
ESTIIIIIC ABORRRRRRRIIIIIIIIIIITTTTTT!!!!!!!!!!!

eloiet ha dit...

Ja som dos!!! Estic soles i ja no se que fer!! Que poques ganes de fer faena ostia... m'he cansat de vore videos en youtube i tot

elpepgf ha dit...

jejejejeje, q bo! bona sol·lució: vídeos al youtube!!!

jo ara, encara q parega mentida, porte una estoneta fent feina!!! q fort!!!!!!

x cert, quan estava avorrit, t'he enviat renovacions als 4 xavalets q tens en els equips!!! desprès no em protestes, q els sign fee estan interessants, eh!!!!!!!!!

eloiet ha dit...

Ok, renovacions acceptades. Demà li dire al manager dels Lions que no conte en els meus jugadors per a la temporada que ve. Tinc contracte fins el dia 1 així que podem portar-los eixe mateix dia.

Per mi perfecte a lo de la paxangueta el dia 20, a vore si movilitzem a la gent per a poder ser una cuants i fem algo aseat.

au

elpepgf ha dit...

quin avorriment........... la mitja horeta es farà moooooooooolt llarga!!!!!!!

elpepgf ha dit...

ale, ale!!! q ja feia temps q no posava les aposteeeeeeeeeeeeesss!!!

Day 67

Chile Division 6
x16.99 Conc�n Rainers vs 1919 Chicago Black Sox x1.1
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=330&name=Division%206

Chile Division 9
x12.98 San Frogs vs Washington Generals x1.1
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=522&name=Division%209

Israel Division 11
x1.1 1919 Chicago Black Sox vs Hapoel Gladiators x12.95
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=532&name=Israel%20Division%2011

i ja sabeu "qui no vulga pols q no vaja a l'era!"
no, trobe q eixa no era... mmmmmmhhh... mmmmmmmhhhhhh.... ah, sí!!! ja ho recorde:
"caù panye amb els seus dolors!"
jejejejejejeje, q jo ja els tinc grans!!!

*..alBetaa..* ha dit...

esperant l'enquesta........................
ejeeemmm ¬¬

scolta, esta adjudicat dia 20 el sopar??? a on? a quin hora? venen totes no?? leila ho sap pero no sap si vindra pero neus i lorena...no se si ho saben...parles tu amb elles o els ho dic jo???

xau b7ss

elpepgf ha dit...

no has vist l'enquesta!!!!!!!!???????
porta des del dimarts ahí!!!!!!;)

així és com vam quedar i el lloc encara no l'he reservat!
no sé si ho saben, però vam quedar en anar els divendres a entrenar! jo a les 8 quan tanque m'acostaré a veure si hi ha alguna, si no... pos faré uns llançaments jo tot sol i marginat i au...:(

leilaond ha dit...

Pepus!

i a on es el sopar??!???? pagues tu no¿??? :)! jajaja

*..alBetaa..* ha dit...

collins leila, agueres pugut entrar dun atra forma jaja q aixi qeda mal...esta clar q paga ell pro disimula un poc com si no ho sapiguerem...jijiji

scolta pep, si jo els divendres no puc anar (prqe em escomensat ensallos i tot) no crec q elles vagen (sense ofendre) aixi qe si parles am neus disliu o jo liu dire i q et toke. vg a vore lenkesta
muakk

*..alBetaa..* ha dit...

jo en lenkesta vec no se qe del partit de padel.....

elpepgf ha dit...

contracte enviat al senyor 5 lloms!!!;)

eloiet ha dit...

acceptat, vas a portar a algun dels teus animalets blockers o que?? a vore si els sequem un poc i guanyem la lliga fent un poc el pirata!! Je Je així sap millor el titol, estaria be vore el cabreig que tindran els dels pithons al vore els moviments... pues que es compren un equip i piratejen també no??

elpepgf ha dit...

exacte!!!!!!!! això és el q jo trobe!!! si volen fer el pirata q guanyen cyberpoints i q es pillen un equip!!!!!! i si no el tenen: a joderse i q s'aguanten, q nosaltres tenim equip i podem fer el q ens done la gana!!!!!!!
a última hora d la vesprada, cap a les 18.15 portaré tots els altres a l'equip, així x si d cas no ho miren ells a última hora, q s'emporten una sorpreseta...
el C d 89 no el puc posar, xq just el divendres li'l vaig deixar a "altuntun", xq s'està jugant entrar en la "Challenge Royal", com a segon o tercer classificat!
però espere q amb la resta ens sobre!

elpepgf ha dit...

ai... q no t'havia posat l'enllaç d'on està ara el C: http://senior.cyberdunk.com/team.php?m=team&id=14173

eloiet ha dit...

ahh cabró, ja estan fitxan-te als cracks!! je je molt be, estos tampoc son res de l'altre mon

A vore si t'agrada això de jugar la challenge royal y la temporada que ve passes del teu propi equip ehh!!

Pep Sivera ha dit...

bueno comença la semana del segon torneig de padel vila de ondara amb un petit problema!!!! jo curre de mati xics!! no se si tindreu molta gana de anar de vesprada aixi que aixo es cosa vostra...ja em direu alguna coseta per a reservar pista.