dijous, 21 de maig del 2009

Pamesa - Barça 2on partit eliminatòria quarts 19-05-09

El passat dimarts 19 de maig es jugava en València el segon partit de l'eliminatòria entre el Pamesa i el Barça. Si en Barcelona els locals guanyaren jugant a mig gas i apurant al final del partit, en la capital del Túria les distàncies escomençaren a marcar-se des del primer quart, que acabà amb avantatge visitant per 14-27, i fins ací el partit, ja que en el segon quart un parcial de 10-26 a base de triples de Andersen, Navarro i Lakovic desfeia el partit, al descans 24-53. La segona part fou, tan sols, un tràmit on el Barça arribà a manar per 37 punts a finals del tercer quart i, on el públic valencià, molt crític, xiulava el seu equip. El partit finalitzà amb un clar 55-81.
Com no, representants del nostre conjunt es desplaçaren a València per a fer un treball d'scouting per a la propera temporada, entre ells, el nostre President, Rafa, el capità, Pep, una vella glòria com Miguel (d'Orba) i el proper tresorer i delegat, Salva.

Ací vos deixem uns arxius visuals (es a dir: fotos) del partit:
El partit estigué poc disputat, però els assitents del Barça disfrutàrem com a xiquets, pel festival de triples del nostre equip i per aconseguir passar a les "semis" amb tanta facilitat!
També hagué alguna jugada espectacular, encara que, justament, aquesta de la foto de Perovic no acabà en cistella! Es quedà curt en el bot...........
Finalment, els jugadors es rendien a l'evidència: què en el pavelló de la Font de Sant Lluís estava el Gran Capità del Bàsquet Ondara, i tots volien fer-se fotos amb ell!!!

I el partit es podria resumir en una pregunta: per què el Pamesa te com a mascotes un cohet i una "madaleneta" que intenta ser un ós o alguna cosa per l'estil...???
Salut a tots.

33 comentaris:

elpepgf ha dit...

q aborrits q sou... jo ací en itàlia tot solet i ningú em dona conversa...
i això q em curre uns articles q et cagues!!!

eloiet ha dit...

Cabró!! tu no estaves fent fotos a les mascotes del pamesa eh!!! que veig per ahí unes cuantes coses que em fan dudar de les teues intencions!!

Molt bo el reportatge i encara millor el partit. Si haguera sabut que anaveu m'havera apuntat en vosaltres!! la pròxima vegada fes una convocatòria pel blog!!

Per a Toni i Pere: encara estem esperant Pito i jo a que contesteu a la proposta de partideta de padel del dissabte!! a vore si espavileu

Pere ha dit...

Perdona Eloi però es que hem estat dos dies sense internet a l´institut i no havia llegit els comentaris.Este dissabte no,puc jugar pero podriem quedar ja per al dissabte seguent pel mati que si que puc i aixi tenim temps per avisar a Toni,val?
Que es preparen Pito i Toni que anem a arrasar-los que m´he tornat tot un professional del padel.

Fundación Valenciana de la Calidad ha dit...

Vale, doncs quedem en principi el dissabte següent si Pito i Toni poden OK??

PITO, TONI ara vos toca a vosaltres confrimar!!!!

Jo avise, cada vegada jugue pitjor al padel eixe... potser siga l'edad, que hui faig 30!!

Pep Sivera ha dit...

felicitats carpanta!!!!jajaja 30 tacos....uyyy mare, jejejeje no comentare que en este blog entra molta gent que esta en eixa edad o cada vegada esta mes a prop (toni, pep,....jejee)
Per mi de puta mare l'altra setmana tambe ja que continuare de vacances, aixi que el dissabte 30 pel mati partideta de padel, si el senyor zarzo es digna a apareixer.

Pere ha dit...

Benvingut a la TRENTENA Eloi!!!!!!
Estas fet un home de si no res segur que explotes i comenses a ser un gran jugador de basquet!!!!

Cuidao en lo que fas esta nit que ja no tens edat per arribar borratxo a la faena,eh???

A vore si va avant lo del padel que tinc ganes de jugar en vosaltres.

Fundación Valenciana de la Calidad ha dit...

Només falta Toni per confirmar i ja està clar. Molt Be

Pues esta nit vaig a un concert de Black Metal ací en valencia per a celebrar la maduresa mental que he adquirit amb els 30 anys així que com la cosa es complique... demà no se el que pasarà en la faena!

Pere, tens raó en lo del bàsquet. A partir d'ara arribaré al meu màxim nivell de joc i mostraré el que soc capaç!! Que es preparen els rivals perque com que ja no puc casi correr les colzades aniran a saco!!

elpepgf ha dit...

ala!!!!!!!!!! una altra "vella glòria" pa l'equip!!!
felicitats eloi!!! jejeje, no t'embrutes massa aquesta nit, a veure si acabes fen-te amb el micro i canant tu amb eixos crits q pegues d heviata!!! jejeje

jo no m'acoste als 30 pito, encara estic en els 21...;)

eloiet ha dit...

Pues no descarte pegar uns crits de guerra com no claven caña burra!! Mariconaes poques. Supose que estarà be, ja que el grup es conegt(el germà de Lauren i gent d'ondara i Pedreguer) i toquen prou be.

Gracies a tots els fans per les seves felicitacions!!

elpepgf ha dit...

eloi, estàs viu encara...?

eloiet ha dit...

Ie, que passa spaghetti!!

Estic en prou bon estat encara em vaig xafar 5 o 6 birres i les respectives cassalles. Com que no sabien si tindrien cassalla en el garito, el grup va portar una botelleta ben congelà de casa i van repartir entre els simpatitzants. Casi mos tiren del local quan es van posar a tirar foc per la boca... pero finalment tot va anar be i no van haver 'daños materiales'. Una bona versió del Angel of Death de Slayer va posar fi a una vesprà/nit diferent a lo habitual.

Has vist el Cyberdunk... que putada lo de ahir, va faltar un pelet.

leilaond ha dit...

wenas!

Pep s'hauria de posar data per a la sopaeta de basquet.... aixina que torna prompte i a pensa-ho!!

Felicitats retrassades Eloi!!

xau xau

elpepgf ha dit...

sí q ho vist aquest matí... q poquet va faltar... si arribe a saber-ho li casque a oncle roc 48 minuts!!!!!;) igual haguera sorgit efecte... no ho sé...
molt bò lo d "spaghetti"!!! jejeje
segur q l'espectacle del grup va estar molt bé!
ja ho parlarem x a sant jaume...;)

la sopaeta del bàsquet??? ah! eixa cosa on tu has anat al darrer partit i au??? jejeje

Pep Sivera ha dit...

seguim sense saber res de TONI, jo trobe que el dia de la sopà va desapareixer i no tornara fins que algu diga la paraula magica, cervessa!!!!!!!!!!

a vore si apareix pronte i aixi podrem organitzar la partideta de padel, si no apareix un profesional com toni, jo me la jugue en Pep, que a lo millor no sap jugar pero segur que corre mes que tots...jejejeje
a tot aço no crec que toni done senyals de vida fins el dimarts minim ja que este migdia a les 2 ja tenia el cotxe en la porta del terra el que vol dir que hui el dia seria llatg...jejeje es que este toni nostre es una especie en extincion...jijiji que gran.

eloiet ha dit...

Pito, Pere... he trobat a Toni per el feisbuc i m'ha dit que vindrà al partidet de padel el dissabte així que ja estem tots!!

Falta per confirmar l'hora i reservar una pista per a jugar. On soleu jugar vosaltres!! ja direu algo.

au

Pere ha dit...

Eloi,Pito concretem hora i lloc per a la partida de padel i així reserveu pista en temps.A mi em ve millor prontet,o siga,a les 10 o 10.30.Vos va be a vosaltres eixa hora?Si Toni no diu res puc parlar en Raul a vore si pot vindre.Ja digueu algo.ALA MADRID!

eloiet ha dit...

Pere, apart de la demencia eixa de posar 'Ala madrid' al final del missatge... t'has tornat cego o que?? Ja tenim a Toni confirmat, falta pista i hora. Per mi a les 10:30 està be, així jugem fins les 11 i mos fem la picaeta hasta la 1 mes o menos.

Pito, on sols jugar tu per allí? Tu pots reservar en algun lloc?


Pep, per on pares. A vore si s'ha atragantat en un macarroni o un penne (que bo que soc JA JA) i ja no torna!!

Pep Sivera ha dit...

val si ja en som 4 ja puc anar a pillar pista, jo ultimament si no vaig a bellrreguard (que pilla un poc llunt) vaig ahi verger al tonus que ix a 4€ per cap l'hora agafe a les 10 per a un parell de hores aixi juguem en calma o agafe nomes una horeta??? el que vosaltres vulgau.
Pere lo de ala madrid...era necessari???jejejeje quina moral que tenim que tindre xe

Jo ha dit...

Mira tu per on, ja he donat senyals de vida. No ho he fet abans pq com li he contestat a Eloi, ara inc un poc d faena i com no estic molt acostumat...vaig de cul, jejeje.
Així q el divendres no eixiré, sols per a estar en condicions al partit i q algú em pague les cervessetessssss!!!!!!!! (i ho dic en plural eh) jejeje.
Ara vaig a respondre a Pepito, el dissabte el meu cotxe estava al terra a les 2, és cert, però estava allí pq encara no l'havia arreplegat desde el divendres, no pq jo estiguera al terra... a vore q t'havies pensat.
En quant a lo de la pista, dues qüestions:
- Si es per a un partit reglamentari: 2 sets guanyats, pilla per a una hora... en eixe temps ens sobra per a apallisar-los
- Si es per a el q ens apetisca, pella una hora i miyja... q crec q més temp0s serà impossible... pel sol i pq en eixe temps ja estaran aborrits d q els apallisem, jajaja.
O com a tercera opció el q diu Eloide 10:30 a 11:00 i depsrés unes birres.
Ara ja està tot clar, sosl confirma el lloc i l'hora.

Au

CarLa ha dit...

Pep espere que ja estigues disponible..
weno q ana em va dir k al final si q juguem el partit contra tavernes, anem hui a entrenar??
res mes adew!

elpepgf ha dit...

BOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNAAAAAAAAAA vespradaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

ja estic ací!!!
es a dir a ondara, xq com des d'itàlia també he escrit alguna coseta...

pos no, no m'he atragantat amb cap "penne"!!! JA, JA I JA, q poca gràcia, vosaltres sabeu q els únics "pennes" q m'agraden son........ ui, q ja anava a embrutar-me...
veig q toni està viu, i treballant!!!???? q cosa més estranya!!!
q eloi vol jugar 30 minuts i desprès 2 hores i pico d birres, q cosa més normal!
q pere diu "ala madrid", cosa normal, el q m'ha estranyat es q no vos proposara jugar al padel en eivissa......;) jejejeje

CARLA!!! jo acabe d'arribar ara a l'oficina i no tinc cap fax d confirmació d la federació dient q juguem el partit... d totes formes avui no puc, xq tinc molts embolics q aclarir en la feina... 5 dies fora donen x a molt...
quedem el dimecres a les 19.30 i el divendres també, avisa a la resta o a qui pugues, jo també faré x avisar-les! i ara trucaré a la federació x a q m'ho confirmen...

elpepgf ha dit...

ala pos! partit confirmat!
el dissabte a les 16.30 en el poli... es a dir q tindreu q acudir a les 15.45!
x cert, jo no estaré... pa variar... tinc boda... a les 2 tinc boda en pego! ho sent, carla & co., però no puc anar al partit!

*..alBetaa..* ha dit...

eeeh pero aso q ees??? tantes bodes...com ara els rte ho faran mes barat no??? jaja
escolta, tenen qe vindre o com esta lasunt??? si no, kom q anem a les 4 i kuart sobra no?? podries parlar am el seu entrenador.
ens vegem el divendres val??
vinga, spere q teu hajes pasat be!
el dumenge parlem lo de la sopaeta

CarLa ha dit...

vale.... weno pos aixo fins dimecres.

elpepgf ha dit...

eh! diumenge no!!! dissabte 30 a les 16.30h!!!!!!!!!!!!!

fins dimecres, o divendres... jo aniré els dos dies al poli!

quin agobio d feina... pa desprès dir q mai faig res... ala... no puc deixar la oficina amb ma mare... PITOOOOOOOOOOO! la propera vegada et quedes tu ací, q controles internet i pots fer alguna coseta...

Pere ha dit...

Eloi tu que eres asiduo podries reservar pista en Pego per al dissabte a les 10 jo trobe que en 1 hora i mitja tindrem prou pero si voleu 2 pues 2.
No estic cego ,el que passa es que tenim telepatia i si t´has fixat tu vas escriure el missatge 3 minuts antes que jo i quan jo vaig penjar el meu el teu encara no estava.
Toni et veig molt vaciló!!Sols es cumpliran les teues vacilaes si tens la sort i l´honor de jugar en mi per què si no es així ves oblidante de guanyar per que ara ju gue en un crak un tal Aznar ,no sé si vos sona...

elpepgf ha dit...

pos jo vos veig vacilons a tots..... sou una colla d sobrats!!! però tot d boqueta, xq el dia q jugueu al padel contra mi, flipareu.... fa mesos q m'entrene en secret amb els espanyols, q son els últims campions del mon!!! l'any passat guanyaren x 3-0 la final front a argentina en el mundial d calgary, en canadà!!!
haveu vist si estic enterat, o q!!!???
pringaos, q sou uns pringaos, jugueu contra mi i veureu on pareu!!!!!!!!

eloiet ha dit...

Anar a Pego es una bona opció si voleu... jo sempre vaig sense reservar ja que mai he tingut problemes de pista. Supose que no hi haurà problema si anem a les 10. He intentat trobar el telèfon del bar en Monte Pego on es fan les reserves pero no el puc trobar (es diu bar la cova).

Si voleu podem quedar a les 9:45 en Ondara(el prado supose) i anar cap allà. En 1:30 tindreu temps de sobra per a cremar-me així que mes no!!

Pere, espere que siga veritat lo de que eres un crack... el meu nivell no es per a tirar traques ja que jugue en els meus amics i son prou paquets així que no millore.

au

eloiet ha dit...

L'altra opció es que algú s'acoste en un moment i faja la reserva... jo ho tinc un poc complicat.

pep, sobrat!! ves a fer spam al bar alerta que en això si que eres un crack!!

garrot i pa dur ha dit...

XE ara s'haveu llançat tots al mon del Padel?

ELS DIVENDRES S'HA DE CONTINUAR ENTRENANT O NO?

per cert Eloi, el teu cunyat es Glen?


Fer

eloiet ha dit...

si Fer, el meu cunyat es Glenn. Que el coneixes o que!!

Per cert, no sabia que el teu germà es casava! El vaig vore el dissabte a les tantes per Denia tot vestit i vaig flipar prou!

garrot i pa dur ha dit...

despres d'un llarg temps de no pasar per aci sols puc dir: cabrons jo tb vaig anar al partit xo estava allà dalt de la teulada. Ja ho havereu pogut dir!

Llorenç

elpepgf ha dit...

sí, sí... pareix q el cunyat d'eloi el coneix tothom... pareix q el grupeto on toquen son uns desalmats q fan espectacles grotescos i grollers i els tiren dels locals..... jejeje;))) o quasi...

la boda q tal va anar, fer??? supose q b! els enguix la van armar grossa o q!!!??? i tu, q vas fer...? xq m'han contat alguna coseta x ahi...

sí, continuem anant els divendres, a falta d quedaetes d dissabte d matí... x ara continuem els divendres!

llorenç, a quina teulada??? quin partit??? tio! d q parles!!!!!!!????