dijous, 28 de maig del 2009

El campionat de pàdel - 2ona part

El campionat de pàdel del proper dissabte està arribant a límits mai sospitats abans!!! Si en els comentaris del bloc vèiem com els propis jugadors comentaven que s'havien esgotat les entrades, ara ja està clar que serà un aconteixement multitudinari!
Les entrades de revenda estan arribant a quotes i/o quantitats insospitades mai abans en la localitat ondarenca, i es què, moltíssimes personalitats importants han confirmat la seva presència en aquest important esdeveniment esportiu! Entre aquestes personalitats podem comptar, amb la presència del ja esmenat, en l'anterior article, Jon Garcia-Ariño, un dels components de l'equip seleccionador nacional; així com també, amb tot un campió i aficionat al pàdel, com és l'ex-president del Govern espanyol, el senyor José María Aznar!
També aprofitarà l'ocasió per visitar la Marina Alta la Presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, qui és, també, una gran aficionada al pàdel, i que compartirà butaca amb el gran president de la Generalitat "Paquito" Camps, qui estrenarà vestit per a l'esdeveniment!
Tan sols recordar-vos que la partida serà a les 10h. del matí en les instal·lacions de pàdel de l'Il·lustríssim Club de Pàdel Ondara.
Salut a tots.

4 comentaris:

elpepgf ha dit...

segona part, gran segona part de l'article del pàdel, diria jo... jejeje;)

Salva ha dit...

Si, ja sabia jo que Pito, Eloi, etc. eren tots del "club" de l'Espe i Camps!

elpepgf ha dit...

jejeje, això pareix ser, això... s'han acomodat i comencen a fer panxeta i tot el rotllo!!!
ja van amb vestits cars, "pales" d pàdel cares (q els han pegat la pala, jejejeje, quin humor anglès més bò tinc...;))...etc.
b, pos això, fins demà! o fins d'ací una estona, això mai se sap!!!;)

eloiet ha dit...

JA JA, que penjat que estas Pep! Que t'has cansat de clavar spam xungo en el bar alerta i tot, perque este article es spam total!! aixo si, spam basura de màxima calitat.

Li diré demà a 'paquito' en la faena que es tire al rollo i li diga al bigotes que ens regale unes pales en condicions per a l'event. Això si, en tot el 'elenco' de personatges que vindran al partit segur que hi haurà acte polític de campanya electoral i demanaran el vot per al partit de la gaviota... ja avise que estos aprofiten cualsevol tonteria per tal de guanyar algun vot i rajar a zp