dissabte, 2 de maig del 2009

La prèvia de la jornada 26

En la darrera prèvia dels equips masculins, tenim en primer lloc el Júnior Masculí, qui jugarà avui dissabte 2 de maig a les 16h. en el "pavelló descobert" ondarenc front el Don Bosco d'Alacant.
Serà un partit dur i complicat, on els nostres poden emportar-se una agradable victòria final de lliga, si posen tot el seu bàsquet sobre la pista i no es confien en cap moment, ja que el conjunt alacantí és un equip molt dur i ben assentat, que no posa gens fàcil la seva derrota.

Just desprès, a les 18h. jugarà el Sènior Masculí en Ondara front el Pedreguer. El derbi per exel·lència de la comarca ve marcat per ser la darrera jornada i per el partit de l'anada, partit que es tingué que jugar entre setmana i els ondarencs tan sols contaven amb 6 jugadors del primer equip, però que així i tot el perderen en els darrers segons per un ajustat 55-51.
Així doncs els ondarencs eixiran avui a mossegar per emportar-se la victòria i concloure, així, la temporada amb un bon regust de boca final.

El Júnior Femení descansa i tornarà a la competició la propera setmana amb dos partits, dissabte front Tavernes i diumenge front l'Altea, tots dos dins de casa.

Salut i sort a tots.

4 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale, prèvia i post-partit d'ahir... veig q ningú ha tingut un mínim d dignitat x posar cap comentari (o fins i tot x llegir-ho...)

gràcies, eh! jo esforçant-me ací x a mantindre-vos informats i vosaltres passant d mi... això m'ofén molt!!! o no!!! jejeje
fins d'ací una estona, perduts!!!

I AVUI SOPARET!!!!!!!!!! JEJEJEJEJE

*..alBetaa..* ha dit...

BORRAXO......no et dic +!!

elpepgf ha dit...

un poc d respecte... si no recorde mal encara soc entrenador teu, eh!!!

vaig a esmorzar i faig la crònica... q durs son els dilluns... i ja no vos dic res dels diumenges d resaca... ejem, ejem...

eloiet ha dit...

Va pep, a vore quan poses la crònica, o es que encara et dura la resaca com a mi ehh!! Que porte tot el matí com un zombi per la oficina