divendres, 1 de maig del 2009

Jornada 24: Ondara - Altea

L'equip ondarenc aconsegueix una nova victòria, desprès d'acumular 4 derrotes consecutives front Carolinas, Alacant, Innova y R. San Gabriel. D'aquesta forma els ondarencs recuperen la vuitena plaça a falta d'una jornada per disputar-se, encara que sense possibilitats de moures, ja, d'aquesta plaça, ni amunt ni avall.
El partit front l'Altea es reprengué aquest migdia mateix, a les 13h. La segona part disputada avui ha estat acompanyada de fort vent i d'algunes gotes d'aigua que s'han deixat veure pel poliesportiu ondarenc.

El tercer quart començà amb un parcial de 6-0, recuperant els locals el comandament en el marcador. El quart a continuat favorable als nostres, aconseguint un parcial total de 21-10, arribant al darrer quart 45-38 i tot per decidir.
En aquest darrer quart ha sorgit la figura de Sergi, qui amb nombrosos robatoris de baló, contraatacs i faltes rebudes amb els seus pertinents llançaments des de la línea de tirs lliures i amb l'ajut inestimable d'Eloi han brindat el partit al Bàsquet Ondara. El parcial en aquest quart ha estat de 15-7, donant un marcador final de 60-45.
Anotació: Sergi 13 punts, Cèsar 2, Felip 3, Pep 7 i Fer 4 - cinc inicial - Eloi 12, Pere 7, Pito 12 i Lluís 0.
Anotació d'avui (2ª part): Sergi 9 punts, Pere 0, Pito 12, Pep 2 i Eloi 9 - cinc inicial - Felip 1 i Fer 3.

Hem de donar les gràcies a l'afició que s'ha acostat al poliesportiu, ja que no feia un dia massa agradable, en especial al "forofo-hinxa" número 1...

Salut a tots.

1 comentari:

elpepgf ha dit...

pere................. pere............ i eixos tri`les teus en la segona part... m'has errat els tirs lliures i ja t'has dedicat a traure del partit els contraris, eh!!! q tio... tu sempre tan esportiu... jejejejejjejeje

sobre toni, no faré cap comentari... jejeje ja ho dirà tot ell...