dimarts, 26 de maig del 2009

Campionat de Pádel ondarenc

Degut als darrers aconteixements en el Club Bàsquet Ondara, aquest passarà a anomenar-se, per a la propera temporada, Club de Pàdel Ondara.
Aprofitem per a donar les gràcies a l'Ajuntament d'Ondara, qui ens farà unes pistes noves de pàdel, pioners en la Marina Alta, un cop més, amb aquest esport novedós.
I aprofitant tot això, aquest dissabte es jugarà a les 10h. del matí el primer campionat ondarenc, que estarà clavat dins del XXIII campionat d'Espanya de Pàdel, on podrem contar amb la participació de 4 membres del nostre Club, Eloi, Pere, Pito i Toni. Tots ells intentaran aconseguir la corona de campions, l'ansiat triomf en la finalíssima de Roma , "l'ensaladera" de la Davis... el trofeu més important de l'any en Pàdel a nivell nacional!
Hi ha un fort "pique" entre els nostres 4 participants, tant que s'ha arribat fins i tot als insults del tipus "bribón" o "pícaro", d'entre altres perles eixides de les boques dels nostres jugadors.
Jon Garcia-Ariño, un dels seleccionadors nacionals, estarà present en l'important event que es disputarà en les instal·lacions ondarenques aquest dissabte 30 a les 10h., ja que segons ens ha comentat el component tècnic de la selecció "aquests son jugadors amb molt futur al mon del pàdel, i una selecció campiona del mon com la espanyola no els pot deixar escapar".
Amb tot açò, tan sols ens queda desitjar sort als nostres participants i que la sang no arribe al riu.
Salut i sort a tots.

25 comentaris:

elpepgf ha dit...

nyas coca... ara q, eh!!!!!!!!!??????????

garrot i pa dur ha dit...

Pep tio no m'ix rentable comentar. Després ho he d'explicar: el partit del pamesa q jo tb estava però q estava a última fila.

Ala

elpepgf ha dit...

home! pos igual q rafa i miguel!!!!!!!!!!

eloiet ha dit...

JA JA, que cabró que eres Pep!! Molt bo l'article, porte un rato partint-me de risa!!

La veritat es que ja feia falta un nou article, pero açò no m'ho esperava.

Bo xatos del partidet. Al final com quedem. Anem a Pego o al Tonus eixe? Reservem o anem a l'aventura? Finalment a quina hora i en quin lloc?

A vore si al final no fem honors a l'article que el penjat de PEp s'ha cascat!! Tindre que agafar la cámara i tot per a fer fotos i un posterior reportatge no??

Pep Sivera ha dit...

jo anire a reservar on siga mes barat dels dos llocs, el tonus son 4 per cap jo a pego no se el que costa, si algu ho sap que m'ho diga i m'estavia un viatje

Gran article pep jejeje que bo

eloiet ha dit...

A Monte pego solen cobrar 15 l'hora Pito. Reserva on mes rabia el done, ja que el preu es similar.

Pere ha dit...

Pito la pista a les 10 així que quedem a lea 9.45 al mas i mas de léixida d´Ondara cap al Verger,val?
Pep tens una imaginació increible que trobe que ja comença a roçar la bogeria!!!Eres el nou Don Quijote d´Ondara!!

elpepgf ha dit...

pos a les 9.45 estaré en el mas i mas x acompanyar-vos al principi d la partida, fer un arxiu gràfic (seasé fotos) i desprès un article i un resum digne!!! jejejejeje;)
això sí, com a molt tard a les 11 tinc q anar-me'n, q pa variar tinc boda..............:(

elpepgf ha dit...

eloi, aposta JA!!!! hem trobat un nou filó amb aquest equip!!!!;))))

Day 61

Israel Division 11
[b]x20.19 Ashdod Alienated [/b]vs 1919 Chicago Black Sox x1.1
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=532&name=Israel%20Division%2011

i si no voleu apostar x aquests "caù panye amb els seus dolors!"

eloiet ha dit...

Ok pues a les 9:45 al mas y mas eixe a vore que passa. Pito ja confirmarà on tenim la pista.

Pep, ja he vist l'aposta eixa... quina passada de ganancies. Venen de lujo ja que de vegades costa arribar per a pagar als jugadors. Desde que tinc contractes d'esclau en els equips de Pep que no puc ni entrenar!! Convocaré una vaga general de jugadors mal pagats en contra del poder del managers!! Per cert, amb la derrota del sailors, la lliga es posa a tir. A vore si ens assegurem guanyar els 2 partits directes i guanyem la lliga, no creus??

elpepgf ha dit...

sí! ho tinc tot baix control!!! com un bon pirata del joc... jejeje

escolta... no m'agrada gens q crees eixa mala fama d manager esclavitzador!!! ja et vaig dir q si et feien falta peles els equips els tenim sobraets!!! sobre tot els dragons, q tenen més d 60 kilos!!!
i l'esclavitzador ets tu, q crees un poder mental x a q oncle roc jugue 36 minuts x partit!!!!!!!!!! això com ho fas??? intente posar-lo, tan sols, 24 i no tinc forces pa fer-ho...

Jo ha dit...

Buenas
Jajajajajajajajajajajajajaja i ja, Pep com flipes xaval, ara damunt resulta q saps com li diuen al seleccionador d padel i tot... pa cagar-se.
Si tu vens,i com q te n'has d'anar a les 11, propose anar a Monte Pego i com q el bar està al costat, i a les 11 segur q jaels he apallisat... pos ten vens a fer-te unes cervessetes amb nosaltres, q et pareix?
I esta per als meus rivals, q sapiau q aniré a jugar amb una raqueta q aneu a flipar (o igual jo) pq serà la primera vegada q la gaste, pq la tindré el divendrés per primera volta i pq pel q m'han dit juga soles... així q igual m'asente i la deixe jugar a ella i encara guanya...
Bo, ens vegem al + i + a les 9:45
deu

elpepgf ha dit...

jejejeje sí, toni, sí... jo si q estic partint-me... jejejejeje
trobe q mai he vist un tio més sobrat q tu... jejejeje
eixa idea m'agrada, em faig la cerveseta amb vosaltres i així vaig directe a pego!!!

haveu vist com em curre els articles!!!??? això és peridisme d qualitat i utilitzant fonts fidedignes i fiables!!!!!!;)

elpepgf ha dit...

x cert, el jon garcia-ariño és el seleccionador nacional júnior, eh!!! no l'absolut!!! però com vos ha vist molt futur, va a x vosaltres... jejejeje;)

elpepgf ha dit...

eloi, demane en el foro q posen npc's a l'equip i resetejes a maltés d'ondara i el claves en l'equip dels Kristiansund Bears (http://senior.cyberdunk.com/team.php?m=team&id=9218), a veure si així podem fullar un altre cop als Hamar Pithons! com ho veus!!!???

Pep Sivera ha dit...

JA ESTA!!!!!!!!!!!! i a les dos hores de eixir les entrades a la venda ja estan esgotades, a les 10 tenim la pista en Monte Pego, i tenim fins les 11.30h.
Perfecte a les 9.45 a el + i + que diu toni.

elpepgf ha dit...

això d les entrades ja ho havia sentit jo... m'havien dit q a la revenda, les del fons sud (les d millor vista, degut a l'eixida del sol x darrer!!!;))d 45 euros, estaven ja venent-se a 180... una passada......
val, pos a les 9.45 al + i +, eixe... jeje

jo posaré les fotos i l'article i vosaltres la suadeta i el cansanci... jejeje, q estrany q jo vaja a un lloc i no tinga q suar...... jejejeje

garrot i pa dur ha dit...

ale Pep, lo de l'altra actualització ho conteste ací. La boda va estar del roll però dels Enguix només estava Roc, que es va comportar dins dels paràmetres jejejeje, jo no se que t'hagen pogut contar, però segurament siga cert.

Eloi, al teu cunyat el conec fa un temps (soc de la mateixa especie que ell, baixista). Es un fiera el tio jejeje



aaaaaaaaaagarre aire


ENS VEGEM EL DIVENDRES!!!!!!


FER

elpepgf ha dit...

fer... m'han contat certes cosetes... ejem, ejem... jejeje
trobe q eto'o acaba d fer gol... ui, no, messi d cap! messi d cap??? això no pot ser... això es mereix una copa!!!

ah, sí! vinc d fer-me unes copes... ah, no! volia dir... això es mereix la copa d la champions!!! oe, oe, oe, oe, oe, oeeeeeeeé!!!
BARÇA!!!!!!!!!!

eloiet ha dit...

Pep, OK a lo del Maltés. Fes-li un 'sign and release' quan pugues i el cambie d'equip, a vore si fotem un rato als hamar pithons que això es divertit!!

Fer, no sabia que també tocaves el baix! La veritat es que Glenn i els Malroïn estan clavant molta canya en els últims concerts que els he vist.

Bueno xatos del padel(pep inclòs coma reporter oficial), ens vegem el dissabte que paeix que està tot clar!

elpepgf ha dit...

ja he demanat els npc's
escolta, fixat q quan entres a veure els skills del teu jugador, baix d'on et posa les característiques d pes, altura, posició i tot el rotllo han posat noves pestanyes, una d'elles és la d trencar el contracte amb el club on estàs! es a dir, q ara ja no fan falta els sign and release!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
una gran ajuda, ja q podem canviar d club sempre q vulgam... jejeje, q pirates...

eloiet ha dit...

Ahhh!! Pues no coneixia eixes opcions noves!! Vale, pues vaig a despedir-me dels Sailors per a fitxar pels Bears. Au ens vegem per allí

elpepgf ha dit...

merda!!!!!!!! tan sols em deixa clavar un SF!!!!!!!!!! pos vaig a clavar al d moro...... al killer... jeje
però sense un bon c o pf trobe q no tindrem massa opcions... tu passa-li-les totes a moro i a Jo Hosoc i au!!!

*..alBetaa..* ha dit...

qeeeeeeeeeeeee??????????????????disabte?????????????????????pero perqe???????????????jod.........qiin dia porte xee!!
pep, es el bateg del meu germaaaaa!!! i havia danar a la pelu....:( pero aqelles tnen de vindre al final??? perqe??? no havien dit qe noo...joeeer xeee!!!
bueno, pasare de la peluu...
ens vegem dema...

elpepgf ha dit...

pots anar a la pelu desprès del partit, no??? o és massa tard???
a més: en època d comunions com feu un bateig!!!!!!!!!???????????

eloi! ja tinc la sol·lució!!! vaig a fer-li oferta als jugadors eixos més lastres... jejeje, amb els visoko nordics! si l'accepten, tindrem més posicions lliures i podré clavar els altres jugadors!!! jejeje
quin pirata estic fet.....jejeje;)