dimarts, 27 de maig del 2008

Les perles què venen!

La passada temporada l'equip Sènior es va veure reforçat amb dos jugadors arribats des de l'equip Júnior, eren Jordi, Mateu i José (però aquest últim va acceptar l'oferta del Pedreguer).
Així doncs, el Júnior Masculí ens aportarà, la propera temporada, una xifra de jugadors per al primer equip gens despreciable: sis. A més de la quantitat, també hem de destacar la qualitat d'aquests jugadors, què és bastant alta!
Per a l'any vinent contarem amb el base Sergi, els alers Joan i Llorenç, els aler-pivots Vicent i Felip i el pivot Nando.
D'aquesta manera l'equip Sènior contarà amb una injecció de jugadors joves que no arribaven des de feia bastants anys.
L'equip Júnior Masculí ha estat en una bona formació des de que Sergio (l'actual entrenador) es va fer càrrec d'ells, ja fa vora 6 anys. Des d'alehores han estat eixint joves promeses des d'aquest equip, tal i com van eixir Enric i Pep.
S'està intentant recuperar la tradició què tenia Ondara amb els equips Júniors de fa uns 10 anys i pareix que les coses estan sortint bastant bé, per què estan sorgint jugadors destacables.
Salut a tots.

24 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale, ací teniu un nou article, com estava un poc aborridet, pos au...
així alba ja no pot dir: "q actualitze..."

eeeeeeeeeeeeeeh!!!

Pere ha dit...

Les coses com són,he estat tot el capde setmana buscant excuses a la meva derrota però esta stmana no en tinc cap.Ara bé estic molt orgullos de mi per que vaig fer el meu record personal 4.48 minuts el km.Trobe que en la vida tornaré anar tan ràpid!!!!!!Casi bose a mitat carrera(fer esport és molt dolent!!!!!)

Puc apuntar-me el titol de recuperador d´atletes per que gràcies a mi Pito ha tornat a entrenar a un gran nivell!!!!!Soc únic picant a la gent!!jajaja!!

Eloi si plou no et perdras res per que anar a Madrid a vore com berregen uns melenuts passats d´anys i kilos...quina pèrdua de temps.On estiguen Pimpinela i Mocedades que es lleven la resta!!!!!!

leilaond ha dit...

pep si fag axo alba me la tornara i n em conve.... xo weno, ja vore ja vore jaja alba!! et volia??? uiuiui(llig els coments de laltre article)

aixo de k sesta recuperant parles dels juniors masculins no?? xk les femenines....mare d deu....

Mister lany k ve eres lentrenador (si es fa ekip) no??? xk sin menfade i n respire jaja


vag a estudiar... aeu aeu

elpepgf ha dit...

home, pere! està clar, q on estiguen grups històrics tipo mocedades, pimpinela, la dècada prodigiosa... no es pot posar metallica, però continuen sent molt bons, eh!
i tens tota la raó! ara ja saps q pots còrrer més ràpid! ja no cal q als partits estigues tota l'estona fent d palomero, ja pots pujar i baixar totes les vegades necessàries sense problema!!!
i gràcies a tu, jo també tindré q esforçar-me q si no pito em passará per damunt a la cursa d'ondara....... gràcies, eh!!!!!

les femenines no ho esteu fent b, o q??? peazo d final d temporada vos haveu marcat!!!
el q passa q teniem a la capitana ilusión q era un "lastre", però bueno... jejejeje (a veure si rajant-la un poc entra i es pica un poc)
però ja veureu com l'any vinent, sense ella quedem molt millor!!!
sí, en teoria, jo continuaré amb vosaltres, l'altre dia ho vaig parlar amb sergio!

elpepgf ha dit...

ja pots tornar a respirar, leila!

n3us ha dit...

hola!!!

com està l´assunt per así? veig q algo més animadet q laltre dia perq esteu molt "rajaorets" eh?¿

Leila com està l´assunt de la foto en la boka un oberta menjant xicle i amb els ulls tankats??uiiiii...eixa foto te pinta de perillosa antes d publicar-la necessite vorela!

Alba, q et penses q eres DANIELA PEDROSA en la motet o q? tens q assumir q no, q sinó les cebes en la moto seran moltes!

Mister, hast vist com el senyor Pere Giner, cada comentari q li faig no es capaç de contestar-me´n cap?q fort, serà qüestió de rajarlo jo també a vore si em contesta....xk passa molt d mi!

bueno xikets, a q no sabeu el q vaig a fer?¿¿ a ESTUDIAR¡!

BESETSSSSS a totsss!

*..alBetaa..* ha dit...

jaja exaa neeuss qee craack xe!! jaja

perdoneu pero e escrit un comentari a laltra actualizacio d abans jiji

neus jo volia ser com pedrosa balee?? =( jajaj
noo, qe no vg ser joo..un coxeet mos va pegar al costaillo..=s

aii exes fotos d exos priimoss qe guapoos eeh?? =D
leiilaaa!! a studiar i no tamparres mirant les ftets qe te conoscoo jajaja

bno i x fi as actualisat fiill..
ja era hra...gooooos!! xD

nse q + dir..tik kansa, q aso dscriure am una ma..jeje

B E S I T O S
(mireu lo dabans q vg dxar el kment, sbrett pa leila, MIRAU)

eloiet ha dit...

Molt be Pere, eres un crack. Has aconseguit que Pito es pose en forma. Deuries pensar en canviar de professió. Ves a parlar en Ronaldiño i dis-li que es un paquet i que tu li guanyes i tal i voràs com torna a jugar al futbol... i de paso tu et fas ric.

A Madrid no vaig amb massa expectatives ja que Metallica s'han tornat prou blanets i no se quin concert faran. Abans de que toque Metallica hi ha algún grup inrajable (At The Gates per exemple). El festival bo es el de Juliol a Zaragoza (Iron Maiden, Slayer.....), acó es un calfament.

Per suposat un concert de Mocedades no es pot rajar... ahí tots prenent sucs naturals, fent punt de ganxo, agafadets de la ma... per això jo em deixaria també el calimotxo, els canuts i les grenyes.

elpepgf ha dit...

neus, molt bo lo d daniela pedrosa!!! jejeje!
eh! i no val triar fotos!!! q ací s'ha d veure tot, les cares bones i les no tan bones!

x cert albeta, leila te massa clar a qui triaria dels dos... evidentment a mi!!! jejeje
a tot això! sabeu algo d leila? estic preocupat, entre el gat q li entra a casa i q no se si ha tornat a respirar... estic patint x ella!!!

eloi, tens raó en això d pere, és un revolucionador d gent! si a l'institut fa el mateix, d'allí eixiran superdotats!!! li ho comentaré al meu col·lega, el ministre d'educació per a investigue el cas i si pot ser q li done una beca als EEUU, eixos! este tio és molt bo!!!
vaig a buscar a eixos "at the gates" q segur q te'ls has inventat igual q vas fer amb eixa història del cyberdunk d q t'havien robat el compte i tot això d q havies contactat amb 2 col·leges teus i tal i cual... estàs per a q et tanquen, eloi!!!!

i x cert, no vos burleu, no vos burleu... q tots els anys a la marina fan un concurs d "boixets" (més conegut com a ganxillo o punt d ganxo) i la música q escolten és la d mocedades... ojo!

Pere ha dit...

Error Pep els boixets no són punt de ganxo sino "bolillos".

Soc un picaor professional pero tinc els meus límits:segur que no soc capaç de fer que Cesar córrega una cursa!!Fins ahi no arribe!!!!

eloiet ha dit...

Mira Pere com ho enten... si li agradarà Mocedades de veritat. Que fort.

Per cert, amb mi no faces els teus trucos bruts de picaor que no pense anar a fer el cabra a una cursa d'eixes ehh!!

Pep, ja has vist videos de At the Gates en Youtube o que??
Per si tens perea de buscar ahí va un link a una canço desent: http://www.youtube.com/watch?v=MG1qui9jeSw

Podeu vore el video tots i totes i de pas culturitzar-vos un poc... que també hi ha vida fora dels '40 criminales'

leilaond ha dit...

Misteeer, no et preocupes: si k respire....xo el gat seguix fent lo k li dona la gana...sempre es mes inteligent k jo i kuan sen va correguent i ja esta lluny es gira i em mira vuiguent dir "una altra vegada, tonta" pero weno jo seguire intentant...jaja

eee Pere es molt bon prefesor, men recorde kuan ens ajudava amb biologia a mitat entrenament k neus i jo n ens enteravem d res res res...uf kuan d temps!!


no mentere jo d tots exos grups...clar, n es d la meua epoca no?? xiketes vosatros enteneu algo??? jaja


com n vols k trie fotos si ix cada careto x ai k em matarien??? vuic viure, encara soc jove...mira alba kin ultimatum ma posat.... xo esk es dificil sas, xk alba es una amiga d tota la vida i d t estem totes enamoraes, k fag senyor?? jajaja

wno men vag a plenar la panxa jaja aeu aeu

elpepgf ha dit...

pere, mira x on, però trobe q amb cèsar sí q podries! xq ens ha dit vàries vegades a pito i a mi q si ell "correguera una cursa d'eixes ens fregaria"!!!
però d'ahi a còrrer-la encara no s'ha vist!!!
si vols provem d picar-lo!
si q ens nota q entens d bolillos, eh??? quin pillo! segur q al maletero del leon portes una bolseta amb fils i agulles, a q sí???

eloi, si et picàrem, acabaries cedint!
no estan malament els "at the gates", però si els vols escoltar b, t'aconselle q abans del concert li digues al cantant q no es clave el micro tan prop (x no dir dins) d la boca, xq amb un "berrit" d'eixos se l'acabarà tragant!!! jejeje
això dels "40 criminales" tens tota la raó, d fet, trobe q no hi ha cap grup q isca ahí q m'agrade... sense contar mocedades, pimpinela i tota aquesta troup, clar!

leila, leila... no em poses la rajaeta tan a l'abast... això d dir "sempre es mes inteligent k jo ", quan parles del gat... mmmmmmmmmmhhhhhhh, em mossegue la llengua... vaaaa! no et rajaré!

i evidentment, x l'amor q em teniu, no deuries tindre cap dubte: alba a la brossa i jo als altars!!! DONA'M EIXES FOTOS!!!
pensa q les amistats les pots fer en qualsevol racó, però un amor tan gran com el meu no es troba d seguit, eh! ho has d tindre en conter!!! jejeje

elpepgf ha dit...

pareix q estic un poc rotllero, quines peazo d parrafaes q faig...

es nota q falten les rajaes d toni,cèsar i pito, eh!!!
açò no és el mateix sense ells!!!!! oooooooooohhhh!!!

n3us ha dit...

UIII UIIIIIII...dos dies q no entre i...q han apregut amors i tot!

Leila q fuerte q fuerte...no estava jo assabentà d la relació q tens amb PEP...PEP no teu perdonaré jo tamb vull el teu amor..o..em xivaré a glòria, toma tomaaa jajajaj

DANIELETA com va eixa maneta? te pinta de ser greu eh?xk o t´estas escakejant dels exams (jijiji) o vertaderament estas molt manca!¡
jeje!

BUENo me´n a olvidar les penes mentre filosofe!

ADEU A TOTS!

*..alBetaa..* ha dit...

jaja caraam peroo asoo qe ees??
en un diia si eu escriit,,

mira pep les amistads tens rao q es poden fer en qualsevol raco pero kom la meua CAP!! aixo tino clar jaja i amors..si,no ho negue, costa + pero al fi i al cap es troba..pqe tots sou igual.. juju

lo dels grups eixos qe stan parlan, leila, tranqila qe jo kom si em parlaren en xino...no en pipe una...pro sqe no veus qe ells son de 3 o 4 epoqes antes q mosatros?? mosatos som joves..estos estan ya pa juvilase i residencia..jojo (sense ofendre xicots) de fet, no vos negare qe vos conserveu be jajaj

neus cariiñoo!! asiies..stiic miillor pro sqe e d nar tts els dies a curameu..ui me marejaat qe casi vomite..puff qe mal ue pasat..pro la ma va millor..o aixo spere..pa mallorca..pff spere tindrela be lo qe el dit esta + fotudet i no se si el tindre del tot curat..aixo si, tindre qe portar molta proteccio..=s

vos deixe qe tic cansaeta..
besiitoos!!

elpepgf ha dit...

alba, on vas??? te n'has passat en l'escrit!!! ara d tan cansada q deus tindre la ma bona, deuràs estar al menys 3 dies sense escriure!!! (ufff, d pensar-ho em canse jo i tot...)

tranquila neus, q tinc x a totes! sou les meves xiquetes volgudes d l'ànima! (síiii, tu, també alba! q pesada és!!!)
i sàpigues q amor com el meu no es troba a cap lloc!!! jo soc diferent a tots i a totes!!! (ja saps això del meu costat femení, no? no dic cap cosa q no es sàpiga!) i glòria està assabentada d tot això! tampoc li descubririeu res nou...

en quant a eixos grups, bonica, pregunta-li-ho a ta mare i veuràs! ens burlem, xq son d la època dels 70 o 80, es a dir q nosaltres encara èrem espermetes pululadors en les parts dels nostres pares, o estàvem fent una cursa amb uns quants milions d'espermetes més x arribar al cilindre gran q vèiem davant nostre i q no sabiem el q era... i d'ahí eixírem nosaltres, però això pere t'ho pot explicar millor, q és mestre, jo no! jejeje

leilaond ha dit...

alba...ui te vist i desd el coxe es veia pompos tot lo d la ma... espere k se te cure en dos semanes, i sin liu explikare jo jajaja


Sera maravilloso, viajar asta mallorca....lalalala ale, una altra d lany d la pera jaja


Neus n sigues mentidera k asi es sap tutto de tuttos jaja i damunt en te xa totes i xa tots...ejem ejem jajaja


eeee i pito & company?? n stan? jo se una k n sobrevivira jajaja pobreta...va ja n et xinxe mes...jiji


wno men vag a estudiar Einstein jaja

*..alBetaa..* ha dit...

pep tranqiil..pa mi no cal qe em dones tu d'amor..jo amb un altre em conforme...(ejem,ejem)juju

leili, asies jeje
i x crt, lo d q una sbrevivira no ue agarrat =( tira un altra indrecta pliix!!

bsiits xulos me les pire a vore linternadoo!!

ah leili&neus
sabeu qi va vndre a vrem a lospital ?? =D jaja no hi ha cap misteri, d segur qe ja ho sabeu jiji

[iinga cariis oskiero]

*..alBetaa..* ha dit...

ah leili dma dili a ilusion qe no vg a scola x axo q ma psat (q no ho sabra) i dili q tranqila q ja li dnare les fotos i qe si ella te un usb d 2GB qe mel duga si no no kabran totes en el meu. asies!

*..alBetaa..* ha dit...

SOPA OFICIAL BASQUET ONDARA
DISABTE 21 DE JUNY NO??
HO TENIM CLAR YA O QE??
ILUSION SI QE POT EIXE DIA QE LO QE TENIA ERA EL CUMPLE D ROSAELENA I JO TAME EL TINC PERO EL FA EL DIA 7 AL FINAL!!
INGA, DIGUEUMEU PRONTE QE SI NO TINC QE FER ALTRES PLANS JEJE
QE ES PENSAEU QE NOMES TENIA AIXO? JO SOC UNA XICA MOLT OCUPA VAL??
LAGENDA NO SE COM NO M'HA REBENTAT YA!! JAJAJA
VINGA, PROU JA DE TONTERIES JIJI

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
********************************

elpepgf ha dit...

albeta, veig q anit estaves un poc aborrideta, eh???
avui segur q tens la ma bona feta pols d tant d'escriure! pobreta! jeje
m'has ofès en això d q tu ja t'apanyes amb l'amor d'un altre... i no se cert si sobreviuràs, com b diu leila... ai, ai, ai!!!
portat b amb mi o cantaré "x soleares", eh!!!

tinc una nova notícia bomba... no sé si posar-la al blog... és massa bomba!!!

apostes pal cyberdunk:

Day 32

Turkey - Division 6
x1.1 Kemer Rattlesnakes (C 17.58) vs Kemer Cougars (C 19.52) x5.36
http://www.cyberdunk.com/misc.php?m=...e=Division%206

Ukraine - Division 7
x1.1 Kyﶠ Italians (C 17.64) vs Zakarpattja Emigrants (C 20.51) x5.58
http://www.cyberdunk.com/misc.php?m=...e=Division%207

i ja sabeu: "q caù panye amb els seus dolors!!!"

eloiet ha dit...

Posa-la al blog que ací ningú es sorpren de les noticies bomba. Per cert, per a quan el partidet contra el gata??

Pep, l'aposta de Ukrania no es bona perque han cambiat els beneficis i ja no convé. La de Turquia encara es vàlida i ja he apostat.

Va, posa la noticia, que estem esperant tots.

Pere ha dit...

Capi comença a moure lo del partidet amb Gata o las "vacas sagradas" del vestuari conseguirem que et destituisquen com a capità de l´equip!!!Ves en cuidao que tenim molt de poder,eh!!!!

La primera moció de censura la superares per que vas apareixer a ma casa amb la guitarreta que si no....

Hola Neus!Estudia més i no entres tan a internet o parlaré seriosament en ma tia!!!!jajaja!!Ja t´has arrepentit ´de no haver escollit biologia o que???
Ja parlaré cara a cara en tu que ménterat que vas dient per ahi que he de ser un cabronet com a professor.........la veritat es que tens raó!!!!!!!!!