dijous, 1 de maig del 2008

Derrota front el Caudete!

L'equip Sènior del Bàsquet Ondara ha caigut aquest mateix matí per 36-51 en la visita del Caudete al municipi ondarenc.
Un mal partit dels locals, que tan sols han sabut jugar al segon quart del partit (amb un parcial de 12-1), posant-se per davant al descans (20-17), ha marcat el resultat del partit.
Els ondarencs han estat ineficaços, tant en el llançament exterior (tan sols 2 triples en tot el partit), com en el llançament interior, on han errat moltíssims llançaments fàcils baix de l'anella.
Al tercer quart, un parcial de 0-15 favorable als de Caudete ha fulminat el partit, ja que els ondarencs han estat incapaços al darrer quart de rebaixar l'avantatge.

Així doncs, els ondarencs depenen ara, del Caudete per aconseguir de nou la quarta plaça, ja que aquests jugaran a la darrera jornada a casa front l'Alzira (actualment quart classificat). Confiem en que el Caudete aconsegueixi la victòria!

Salut a tots.

2 comentaris:

elpepgf ha dit...

xatos,a veure si xarreu un poquet...
ací van unes apostes, encara no les he revisades, així q: "caú panyue!!!"

Day 5

Spain - Division 13
x1.1 Mario Infinita (C 14.54) vs Superhombres Atómicos (H 19.19) x4.68
http://www.cyberdunk.com/misc.php?m=...=Division%2013

Ukraine - Division 8
x1.1 Zakarpattja Bombers (C 17.43) vs Chmelnyckyj Indians (C 19.46) x5.46
http://www.cyberdunk.com/misc.php?m=...e=Division%208

Unknown ha dit...

la gent no parla perque no hi han paraules per a comentar el que va passar ahir... a no ser, clar, que vullgues que comenten que per al proxim partit no hi ha que confiarse perque el tavernes, encara que vaja cuart per la cola, pot donar la sorpresa.