divendres, 2 de maig del 2008

La última prèvia de la temporada: La jornada 26!

Volem aprofitar aquesta darrera prèvia per donar l'enhorabona als equips de Xàtiva, Castelló de la Ribera i Caudete pel seu ascens a categoria Preferent, i els desitgem que tinguen molta sort la propera temporada.

En aquesta darrera jornada l'equip Sènior Masculí es juga un cop més la quarta plaça, però aquesta vegada, tal i com avisàrem, ja no depèn d'ell mateix. El Caudete deurà guanyar a l'Alzira i els ondarencs guanyar al Tavernes si volen recuperar la quarta plaça perduda a la jornada 25.

L'Ondara jugarà el dissabte 3 de maig a les 18 hores al poliesportiu Vicent Zaragoza d'Ondara front el Tavernes de la Valldigna, que ve de perdre per 64-70 el darrer partit front l'Oliva.

El Júnior Masculí, amb res més en joc que no siga l'honor, jugarà el mateix dissabte a les 16 hores dins de casa front el Pego, equip que actualment és el segon classificat i depèn d'aquest partit per a mantindre la plaça ja que el Teulada està tercer empatat a victòries.
Així doncs, serà un partit dur i complicat pels ondarencs, que encara que perden el partit no perdran la quarta plaça.

El Júnior Femení, encara lluitant per la sisena plaça, jugarà el dissabte a les 17 hores a Gata. Les ondarenques, igual que l'equip Sènior no depenen d'elles mateixes i deuran guanyar el seu partit i esperar que "El Pilar B" no guanye a casa del Guadassuar, cosa bastant difícil, per què el Guadassuar és el penúltim classificat amb tan sols 3 victòries en tota la temporada.

Salut i sort a tots en aquesta darrera jornada!

4 comentaris:

leilaond ha dit...

Tant les juniors com els seniors em guanyat!! a sigut un final de temporada molt bo per a les juniors, van tindre una actitut molt bona i aixo va fer que guanyaren el partit.
Els seniors també han jugat be encara que sols he vist un quart del partit... i han recuperat la quarta plaça no?? aixo estaria be!!

Nou Basket Alzira ha dit...

Al final ens heu llevat la quarta plaça, enhorabona, l'any que ve ens tornarem a vore les cares...espere que en el vostre nou pabelló.

eloiet ha dit...

Nosaltres també esperem jugar l'any que ve en un pavelló, encara que no ho veig clar del tot, amb molta sort per a final de temporada. Ens vegem l'any que ve.

Pere ha dit...

Comence a pensar que algú de vosaltres pateix de personalitat múltiple!!
Pep estic impacient per saber com vareu quedar així que guanyat el sueldo que et paguem i publica la crònica!!!!!!!!!
Ara que com jo no jugava segur que vau perdre!!!jajaja