dimarts, 6 de maig del 2008

Les perles de l'equip!

Tenim el plaer d’anunciar-vos la publicació d’una nova secció, què inaugurem amb aquest article.

En primer lloc tractarem la “Perla” de Dènia, més coneguda com a “El Melenes”, o vulgarment com a Eloi.
És el líder de l’equip, tant en l’anotació com en el rebot, i es tracta d’un jugador amb gran carisma i gran personalitat, sense cap dubte un dels líders del vestuari ondarenc.
Aquesta temporada ha passat per diverses ratxes de bon joc, combinades amb d’altres de no tant bon. El més clar exemple han estat els darrers partits de lliga, on front el Castelló de la Ribera va estar a l’alçada de l’equip anotant tan sols 4 punts en tot el partit, però en el darrer partit, on era precisa la victòria front el Tavernes, va anotar la xifra de 30 punts, agafant, també, gairebé 20 rebots.
Durant tota la temporada ha anotat una mitjana d'uns 13 punts a cada partit, mai ha fallat quan l’equip més l’ha necessitat i per això vos deixem amb aquest arxiu gràfic, què no pot faltar en cap àlbum de fotos...


Ací el podem veure en actitud de líder: braços oberts, intentant marcar músculs! S'observa clarament què no és el més alt de l'equip...


Ací el tenim junt a Cèsar, un dels "tiradors" de l'equip, mostrant els seus voluminosos abdominals!

I per a finalitzar, una mostra de la faceta més amagada del nostre heroi: la caracterització d'actor que te!!!

6 comentaris:

elpepgf ha dit...

b, xics i xiques i coses estranyes! q vos pareix la nova secció!!!???
és elegant i informal al mateix temps, veritat???
espere no ferir les emocions d ningú!
i tranquils q ja faré nous articles d'aquesta secció..............................

elpepgf ha dit...

eh, leila, benvinguda al blog, li podriem fer a ilu també un partit homenatge, no???

eloiet ha dit...

Ie cabró, això no m´ho esperava. Estic ací tan tanquil a la faena a punt d'arreplegar i anar-me'n a casa quan pense en entrar una últma vegada al blog per a vore si puc anar a vore al dkv el divendres quan em trobe en un book personal d'eixes característiques.

Tots els que em coneixeu sabeu perfectament que soc una persona seriosa i responsable i la nit de les fotos algo hi havia a la Fanta que vaig beure que va provocar que fera coses propies d'un vulgar borratxo i no d'un 'gentleman' com jo.

Be, la meua reputació s'ha acabat en internet, pero no passa res, a vore si fem ben pronte una sopaeta i portarém la meua càmara per pillar-vos a tots en bragues i afonar la vostra reputació també.

Pep, a vore quan fas el teu reportatge, que també pot ser bonico... o el de Toni... o el de Pito a la porta de l'Assut ofuscat... o el de Cesar passant de totes les chicones... o el de Pere fent el burro. La veritat es que tots tenim un bon reportatge

elpepgf ha dit...

el dilluns faré el d pablo, i així aprofite per fer-li "l'article-homenaje" i a la següent setmana el meu... eixe també pot ser explosiu... igual q (com tu dius) el d pito, toni o pere...

referent al partit pamesa-joventut, sergi m'ha dit q no ho pot saber cert fins el divendres!
m'ha explicat q té 95 entrades, però q no sabrà el número total d xiquets fins divendres, així doncs el divendres d matí o d vesprada, segons quan m'ho confirme et truque i t'ho dic, ok???

*..alBetaa..* ha dit...

jaja qe loCoos!!

avoRe si coNteu aMb noSaltRes aLguNa sopaeTa...jajaja
weNoo..sQ feu fRedad.. xD jaja

divendres...
PAMESA-DKV JUVENTUT!!!
qe ganeeees jijij

JO SI QE VAAAG!! =D

a vore a Ricky Rubio jijii =D

chaiitoo!!
bsiitoss!!

leilaond ha dit...

Pep com as sabut k era jo?? jaja

a ilu li deuriem fer un bon homenatge com es merex!!! x supuest k si jajaja

x cert, molt original la nova seccio jaja divertidisima!

bo xarrem dema jaja bs!!