divendres, 23 de maig del 2008

Les perles de l'equip III

En aquest tercer article de la sèrie de "les perles de l’equip" tractarem a un jugador polèmic on estiga (banqueta, pista, vestidor... a ell li dona el mateix!)
Com, ja, més d’un haurà endevinat es tracta de Toni.
“Què gran jugador seria Toni si no perdés els papers amb tanta facilitat!”, és el comentari que fem tots de tant en tant. I es que no fa falta calfar-lo massa per a que perda els papers; el mateix li dona que sigues de l’equip contrari, l’àrbitre, l’anotador, el cronometrador, gent del públic i millor encara és si ets company d’ell, en eixos moments és quan més disfruta xillant!!!

Toni, és d’eixes persones que et trobes pel carrer i dius “xé, quin tio més gran!”, però no per la seva alçada, si no, per què és una persona com cal! I això ho dius per què encara no has jugat amb ell al bàsquet...
Darrerament se li coneix, també, una nova faceta, la de jugador de pàdel. Pareix ser, segons ens han informat a la redacció del blog, que sap controlar-se i no perd els papers en aquest esport, on necessites un físic molt privilegiat, com és el cas de Toni!

No perdem més el temps i vos deixem amb uns documents gràfics que no tenen desperdici:


Ací tenim a Toni, envoltat dels seus benvolguts amics i companys d'equip.

Ací el tenim, renyant-nos per a què el deixàrem preparar el sopar tranquil i perdent els papers amb dos xicones (menys mal què son amigues...)!

I ací és, ja, quan no s'aguantava dret; primer el tenim al terra amb Pere fent, clarament, un 69 i desprès, ben entrada la matinada, inentant articular paraula i no poguent dir ni "mu"...
El millor de Toni, és quan ja fa unes horetes que està de marxa i està tot fet un remull de suor i t'abraça, això és el punt què més ens agrada d'ell!!! Com en aquesta foto de Sant Jaume 2006
(No parlarem dels altres elements que acompanyen a Toni a les fotos!)

Salut a tots.

28 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale, pos! q entre toni al blog, q ara sí q te pa rajar!!!
q gran jugador seria si no perdera tant els papers, eh!!!
jejejejejejejejejejejeje

aprofitant q açò està dormit, i q toni sempre li dona vidilla... vamos allà!!!

Pere ha dit...

Gran article Pep!!!Sabeu el més fort de tot?Ja estem tan acostumats als seus crits les seues bronques i les seues discussions fraternals que ja no són notícia .Ara la noticia és quan passa un partit sencer sense obrir la boca i sempre sol estar relacionat amb que li falta l´aire per a tot inclus per a parlar!!!

Símagineu a Toni en 70 anys?Ha de ser el típic uelo "cascarrabias "que sempre estarà rotestant per tot!!!jajajaja!!!!

Si et dic la veritat jo trobaria a faltar els seus comentaris(sempre negatius)si no els fera.Ja són una part més d´un partit.

TONI HO HAS ACONSEGUIT.JA NO VULL QUE CANVIES !!!

Ara,tema a part ha de ser passar una setmaneta a la casa dels Zarzo!!Quina manera de discutir!!!!En el fons es voldran,però demastrar-ho...

Pep tu saps massa que no tinc problemes en assumir la meua condició de gay!!!però el de la foto del 69 per a desgràcia meua ,no soc jo.

elpepgf ha dit...

uuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiii, note olor a pooooorettttaaaa!!!
acabe d comprovar q ets tu!!! tinc vàries fotos on ixes amb la mateixa jaqueta, la mateixa camisa i els mateixos vaquers!!!

anem fent edat i ens avergonyim, eeeehhhh!!!
tens por q els teus alumnes et perguen el poc respecte q et tenen???
q si vols, pose alguna d les altres fotos... o, si d cas, m'espere al teu article!


jo a la casa dels zarzo no em voldria tancar un cap d setmana amb ells, coneguent a les dos perles grans com les conéguem i sabent q la perla menuda està començant a traure tot el geni... (i trobe q és pitjor q els dos majors junts...)
jo ahi no em clave ni pagant-me!!!

podriem comentar-li a tele 5 o antena 3 si volen fer un show televisiu rotllo els "osbourne" a usa!
seria un èxit total!

X CERT, VOS HAVEU FIXAT EN LA FOTO D L'EQUIP???????????

eloiet ha dit...

Molt bo Pep!!! Toni podria ser un gran jugador si no perguera tant els papers al camp i com va dir Pito, si cambiara el 'balantains' per aquarius, pero es el que tenim i no ens podem queixar.

El que ha dit Pere es veritat. Estem tant acostumats a que la monte en els partits que quan no ho fa, pareix raro. de fet jo no me'n vaig content a casa després d'un partit si no he sentit a Toni cridar i insultar a algú.

Pep, la foto de l'equip es brutal. La tenim que imprimir i penjar-la al vestidor per a motivar-nos antes dels partits, pero primer tindrem que pillar a Jordi i Javi fent alguna cara extraña per a completar-la.

Pere, no evites el pes de la responsabilitat. Si el de la foto eres tu, assumix-ho amb dignitat. De fet tots ja sospitavem que tens un costat femení.

Per últim, TONI, COMENTA ALGO!!!!!

Pere ha dit...

No s´enganyeu,si soc jo,(que pel que diu Pep és així) el que em dol és no recordar-me d´una experiència així.Una de dos o anava molt borratxo(l´excusa típica)o Toni és molt mal amant ja que no vaig sentir res!!!!!!!jajajaja!!!!!!!!

Punt dos:Em solidaritze amb Toni perquè jo també soc un suaor compulsiu en Sant Jaume així que propose que fundem la associació S.J.B.S (Sant Jaumeros Borratxos Suaors)és més no séscaquegeu per que a esta associació podrieu unir-se tots vosaltres que sueu com tots.Ara bé (al Cesar el que és del César)el president serà Toni sense cap dubte!!!!!

Eloi,menys mal que Pep no té les fotos de les orgies que montavem a la caseta del Colau a Segària!!!!Com m´agrada crear morbo!!!!
Pep en esta vida tot té un preu,si em fas una bona oferta.....jajajajajaja!!!!!!

eloiet ha dit...

Hòstia... Eixes fotos no poden caure en mans de Pep, poden ser un perill mortal. La nostra reputació (si es que en tenim) aniria per terra si eixim tots en boles tapant-mos les vergonyes amb la ma!! Pep, jo tinc eixa foto, si vols podem negociar un preu. Pots pagar amb euros o amb Cyberpoints.

Algo paregut pasaria amb la meua foto clavat dins d'una nevera.. com m'agradaria poder vore eixa foto una altra vegada.

Unknown ha dit...

Ei, jo també tinc fotos de Toni on em passa part de la seua suor com a bon germà. :-DDD (Si llig açò dirà "Colló, quines confiances!").
Quan està contentet pareix un "oso amoroso", res a veure amb els crits faternals (molt bona, Pere).
També en tinc d'ell vestit d'etiqueta... Mmmm... estic pensant que en tinc moltes. A primeries d'anar a veure-vos jugar em sabia mal que li xillara tant al pobre César, però he arribat a la conclusió que els dos s'ho passen bé (com en una relació sadomaso). Podrien escriure els dos germanets i explicar les seues sensacions en eixes bregues tan cèlebres.

leilaond ha dit...

jajaja bonisim

pep, parla amb alba alguna foto tindra del cosi....jaja

Sant jaume es Sant jaume i es xdona tot jaja

si k es xillen si, xo igual k kuan toni ens pitava als partits i cesar estava a la taula, tots eren bramits i discussions k tenien entre ells, i nosaltres en careta d bones xiketes esperant a k es calleren i poguerem continuar.. K temps akells xiketes....

Pere, n conexia eixa faceta teua, pero sempre es bo saber coses jaja (d cotilla n tink res)


wno Pep, stava pensant k t stas en ventaja ja k eres el k fa el blog, i n es just, t tamb deuries tindre una entrega dedica a tu jaja.

Aeu aeu una k sen va a vore si dina


fin d la semanaaaaaaaaaaa xfecte

*..alBetaa..* ha dit...

jajaja la pRimera foToo paReeiix un puzLee jaja!!
aveRmeu diit ii teN agueRaa paxaaat deL meu coSii i mateu jaja bNo, pRo la d maTeu es boNiisima xD

niia qe diir q la teRceRa foTo tB es auteNtiica...jaja el pegoLii x darrere...aixo no es veu to los dies jajaja!! q boNa!

weNo...speRaant la sopaetaa jeje!!
xCert mister, x lo d el comeNtarii q vg dxar en laltra noticia, peNsa el q vulgues jaja alomillor vas bn eNcaminat...jajajajajaja
es bRoma poMa!!

iiNgaa beseetss!!
eNs vegemm...!!
chaooo,cuideusee!!

elpepgf ha dit...

NNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!
albeta, no és el pegolí!!!! és ALFRED!!!!!!!!!
pobret!!!!!!!!!!!!! està flaquet i tot això però la diferència és prou gran!!!

eloi, no tinc ni un cyberpoint, si vols en diners...

glòria, tampoc cal passar-se'n, eh! q dones a pensar malament... o seré jo, q sempre pense malament...

leila no estic en avantatge. ja ho tinc preparat x a l'auto-article d "les perles d l'equip".
el pitjor, és q serà el més destructiu d tots... em faig por a mi mateix!!!!!!!!! ai mare...

falta q les perletes entren i comenten alguna cosa sobre l'article i la seva relació d'odi i d'odi (i no d'amor i odi...)


x cert xicones, recordeu, q els divendres continuem fent paxanguetes, eh?
acosteu-vos cap al poli i jugarem una estona.

elpepgf ha dit...

x cert, alba, pasa'm alguna foto d jordi a:

BASQUETONDARA@GMAIL.COM


un altre "x cert": eloi, ja estaràs satisfet del tot, no? xq l'article dedicat a tu d "les perles d l'equip" ja ha desaparegut d la pantalla principal del blog!!!

n3us ha dit...

xe xe xe kin article! Eixe Toni i el seu mal genit jeje!

Pere sóc familia teua i no coneixia la faceta "gay", molt be estic orgullosa de tu de que ho acceptes jajaja (enkara q la foto eixa és "comprometedora" eh?jeje)

bueno xikets l´altre dia me´n anava a estudiar lengua castellana, i avui em toca el feixisme, nacisme i 2 GUERRA MUNDIAL, esteu per algo?q ganes de q s´acabe tot i viajar hasta Mallorca una semaneta!!!!

kuideu-se!

leilaond ha dit...

xata n et queixes k jo estic estudiant als filosofs...i n mola jaja

mister, k fag en les fotos? no puc nar envianten 1 x 1 madormiria abans!

la proxima entrega de les perles de lekip es el divendres?? mecaguen, esperarmos fins el divendres....


aso esta mig mort....bo pues aeu aeu

n3us ha dit...

Holas...!

Açó està molt apagat, jo q havia deixat el llibre de història un ratet x riure´m un poket así, veig q no, q em kde igual...

bueno pues visto lo visto, me´n torne amb el meu llibre!

BESETSSS A TOTS/ES!

elpepgf ha dit...

neus no és "gay", és "femení"! ací s'ha d dir tot en finura!!!

això d'estudiar el feixisme, nacisme... esta prou b, no? i això d viatjar fins a mallorca encara millor, eh! pero recorda q no es pot anar a peu, a veure si et pegues un escabussó sense voler i quan ixes d l'aigua estàs a grècia!


leila bonica, no se si ho saps, però als mails es pot adjuntar MÉS d'una foto... pots posar totes les q vulgues fins q ompligues el cupo d MB, q sol ser prou!
intenta-ho i veuràs, si no, m'acoste a ta casa amb l'usb i me les passes.

fins demàaaaaaa!

*..alBetaa..* ha dit...

jaja ho seNc miister pero estic manca,,
ste divendres avore si m'asome pero a vorevos pq,,
rees..un baqet qe me pegat jiji
ja vos conte qe aso d'escriure amb una ma cansa qe n veas..

B E S I T O S !!

elpepgf ha dit...

xics, xiques i tota la resta, bon dia!
ací vos deixe unes apostetes, son justes, però, teòricament, no hi haurà problema!

Day 29

Sweden - Division 8
x5.15 V个?illionaires (C 18.57) vs Swedish Rattlesnakes (C 16.76) x1.1
http://www.cyberdunk.com/misc.php?m=...01&name=League

Ukraine - Division 7
x1.1 Panthers Bombers (C 17.03) vs Zapori??ija Black (C18.05) x5.26
http://www.cyberdunk.com/misc.php?m=...e=Division%207


i com la dita diu: "caù panye amb els seus dolors!"

pel q veig, pere, encara no s'ha atrevit a comentar res d la cursa!
jo tampoc diré res, a veure quina versió s'inventa aquest cop!!!

leilaond ha dit...

Mister, se k es pot fer aixo xo stare mija vida xa posar fotet a fotet....i n tink temps!!

alba k ta pasat??


asi n nia ningu... pep les fotos son bonisimes, en una ixes amb cara d mongol, en una altra neus ix en la boca oberta un pam menjant xicle i en els ulls tancats, i ilu sta en una foto k fa por jaja


wno ja les voras....aeu a tots!

elpepgf ha dit...

sí, vamos! és un "faenon" d cuidao!!!
b, pos ja faré jo el possible per a passar x casa teva i me les passes a l'usb!
alba no m'ha passat res!

pel q veig, pere no s'ha dignat a entrar al blog...
continuaré guardant silenci en quant a la cursa d gata per respecte als dos apostants...

*..alBetaa..* ha dit...

PEP, LEILA NO ES REFERIX A QE TE PASAT D FOTOS I AIXO, SI NO QE QE MA PASAAAT A MIII QE TIC MANCAA JAJAJA SQE SOU CURTETS RECOLLONS!! JAJA
PUS RES LEILII..UN BAC..JAJA
II JA SAS..EXES FOTOS MEUES...A CASA..I QE DAII NO ISQEEN..
B E S I T O S !!

elpepgf ha dit...

un bac! sí, i segur q era correns, a q sí!!!???
per eixos caminals misteriosos d darrere d ta casa, a la coneguda vila d benimeli!!!

no serà q anaves fent l'aca i et vas caure escales avall???
vaaaaa, ací ho pots dir, xq tots sabem lo patoseta q ets...

i ja saps, leila, les fotos d'alba: ME LES PASSES TOTES!!!
jejeje

x cert, un apunt, alba!
si d normal et canses escribint, és prou normal q amb una sola ma encara et canses més: GOSSA!!!!!!!!!! a gossera no et guanya ningú!!!!!
bueno.... igual leila... pot estar prou prop teu, eh!

leilaond ha dit...

ja stem! d gossa no tink res....

mesteu marejant...pep esk les fotos d alba son perilloses i el meu coll tmbe stra en perill xk si te les pase mel talla jaja n k va si ix molt wapaaaa

xo lo k pasa...esk n vol k algu la mire en una foto k ixca mal....i exe algu...pep sas ki es??

clavem sisanya!! jaja

aixina k la faena elegint fotos k les dos ixirem b a sigut complika xk i avia cada cara d bercoc k feia por jaja


vag a estudiar biologia....tik farta!!

bo pues...aeu aeu

*..alBetaa..* ha dit...

eeh pero aso qe es??
demun qe tic manca senclaveu en mi??
claar..com sabeu qe ara no puc defendreem eeh??
pos enclaveuse en persones qe tiinguen el mateiix qe vsatroos (dos mans "en condicions") jajaja
p0s pep cariño..a segut en la motet listoo puu!!
bueno i lo d gosa uadmitisk ok? pro no cal pasarsen...n es pa tan.





per ultiimm..
QE ACTUALIZE JAA QE EL PUBLICO SE VAA......................ETC!!






MUAKIIS

Pere ha dit...

...cursa...quina cursa?

eloiet ha dit...

Buenas a totes i tots. Esta setmana estic falto de idees i no puc rajar a ningú així que Pere o Pep, publiqueu el resultat de la cursa a vore si m'inspira algo... encara que tot indica que Pere es un paquet lentorro.

Estic cagant-me en tot perque donen pluja per al cap de setmana i me'n vaig a Madrid a vore a Metallica!! Si faig el viatge en balde serà molt trist, ja que madrid no es que m'interese molt.

elpepgf ha dit...

SIVERA TUR, PEP - Senior masc - 51:37
GINER ORTOLÁ, PERE - Senior masc - 52:22

aquest cop, van començar amb pepito uns 10 metres per darrere d pere, ja q pere estava amb mi!!!!! (si utilitzem les mesures d pere, pito estava uns 2 kilòmetres adelantat...)
pos quan van donar l'eixida, em vaig girar i pere ja havia desaparegut del meu rebufo!!!
l'últim q vaig saber va ser q pepito arribava gairebé un minut abans q pere, i q pere comentava (textualment): "he anat darrere teu tota la cursa, aguantan-te a uns 100 metres, fora d les meves possibilitats, però als darrers kilòmetres ja no he pogut seguir-te!"
això ho diu tot!!! és q tinc a pito ben ensenyat a xuncar-li als darrers kilòmetres!!!

eloi, tranquil q estic ben segur q plourà!!! x cert, el festival no es feia dins d'un recinte tancat amb sostre??? no era tipo pavelló?

leila passa'm les fotos on alba estiga horrible, així, eixe q tu i jo sabem s'espantarà i ja no la voldrà més, com la volia... (la volia?) jejejejejeje

elpepgf ha dit...

aaaahhh, i ací deixe unes apostetes pals dunkers:

Day 30

Ukraine - Division 7
x1.1 Volyn Wheels (C 16.53) vs Čėrkasy Holymen (C 17.74) x5.04
http://www.cyberdunk.com/misc.php?m=...e=Division%207

Ukraine - Division 8
x1.1 Volyn Timors (C 17.75) vs Chmelnyckyj Indians (C 18.05) x5.63
http://www.cyberdunk.com/misc.php?m=...e=Division%208

Indonesia - Division 8
x1.1 Sumedang Souths (C 20.15) vs Pasuruan Salamanders (C 21.43) x6
http://www.cyberdunk.com/misc.php?m=...e=Division%208

i ja sabeu: "caù panye amb els seus dolors!"

*..alBetaa..* ha dit...

leiiLaa nii se tocurrixcaa...
tiiraRiies la nostra amistad al piiqee jaja
tu decidixees...pep o jo??
bno..noo qe exa desicio es dificil jajaja
pro si no li les pases staras b am els 2 jiji iinga..n me fases aso q segur q a ls q t ixes mal n les poses..jeje
un bsiito peñaa vsbuiic