dimecres, 2 d’octubre del 2013

La Pretemporada del C.B. Ondara!

A punt de començar la temporada, ja estem amb les coses clares sobre els equips ondarencs.
Amb les fitxes presentades a la Federació de fa, ja, uns dies, els equips Sènior Masculí, Júnior Masculí i Cadet Femení i Masculí, encaren els dies finals de la pretemporada, per donar pas a una temporada prometedora en totes les categories!!!

Així doncs, l'equip Sènior ha tingut que moure els seus fils per buscar un nou patrocinador! Aquest no serà altre que el famós Pub de Dénia Dorian Gray!
El Pub, amb gerència local, ha posat tot de la seva part per formar part d'aquest nou projecte emprenedor que s'està covant a les pistes ondarenques! Sabedors que hi ha una directiva més jove i amb ganes de fer bé la seva feina, es van oferir per col·laborar amb l'equip amb tot el que fora possible!

Es posa fi a una pretemporada, on el Sènior Masculí no ha entrat en la Lliga Valenciana, però ha jugat un important número d'amistosos! Front el Dénia, Xàbia, El Verger, Pedreguer,...
El primer d'aquests fou front el Dénia "B", partit jugat en la casa dels "grocs", els nostres mostraren moltes ganes i bon estat físic, degut aquest a la bona pretemporada que s'està fent enguany.
S'imposaren per un ajustat 56-62, que els veïns titularen en premsa com a "Debuta con derrota"!
Els nostres continuaren jugant i jugant...

Un d'aquests partits, molt dur, també, fou front el Pedreguer. Partit que es jugà el divendres 20 de setembre en la pista del Pedreguer. Partit igualat fins el segon quart, quan els nostres començaren a posar distància al marcador (14-14 en el 1er quart i 5-15 en el segon), aplegant al descans 19-29.
La segona part ja fou més senzilla, amb un 3er quart molt bo dels nostres en defensa i on, en atac, les coses, pareixia que eixien molt bé (9-18)! Amb el 28-47 s'encarava el darrer quart, que ja fou més igualat, amb tots dos equips esperant acabar el partit, el 10-11 d'aquest quart ja ho diu tot.
Els nostres s'emportaren la victòria per un clar 38-58!!!
Anotacions: Sergi L. 12 punts, Jordi 2, José 4, Felip 8 i Sergi C. 0 - cinc inicial - Adrien 0, Javi 14, Toni 3, David 2, Mateu 3 i Josep N. 9.

El dissabte 21, just desprès d'aquest partit front el Pedreguer, els ondarencs rebien la visita del Verger en Ondara, on aconseguiren, també, la victòria.

L'equip Júnior i els Cadets, dins la Lliga Valenciana, afronten aquest cap de setmana els seus darrers partits d'aquesta competició! Molta sort a tots!!!

Salut a tots!

4 comentaris:

basquet ondara ha dit...

vinga, vinga! q tornen les croniques, q torna la temporadaaaaaaaaa!!!

eloiet ha dit...

Això de la directiva jove i amb ganes de fer be la feina.... bahh, autobombo no??

Ara com no jugaré els partits podré rajar amb total llibertat i sense por a represalies!!

Anònim ha dit...

https://www.facebook.com/#!/manuel.fornalicastillo/posts/521568924586429

Fotos de la pretemporada...

basquet ondara ha dit...

hahahahaha autobombo, sí eloi!!!
és com si ho haguera escrit pere, tirant-se floretes, parlant dels seus triples... hahahhaahhaha

pere, saps q mai tornarà a eixir la jugada d fons, no!?!?!?!?!