dilluns, 14 d’octubre del 2013

Els dubtes i els nervis provoquen la primera derrota de la temporada (56-58).

El passat dissabte 12 d'Octubre començà la Lliga FBCV al pavelló d'Ondara. De primer plat sofrírem amb la derrota dels Júniors contra l'Altea (37 -64).

Just després d'aquest partit, arribà l'hora del majors contra el Terralfàs B. Jugant amb les baixes de Jordi per sanció i David, els nostres van plantejar un bon primer quart (19-11) amb una gran defensa i un bon encert cara l'anella.

Els segon quart van canviar les coses. Quan la pilota va decidir no entrar, condint l'ansietat amb tot l'equip, les coses no eixien (4-9 de parcial (23-20)).

El tercer quart va ser més del mateix, tot era provar i no eixia res, doncs la defensa va començar a perdre eficàcia (5-14 de parcial (28-34))

L'últim quart es va "apelar" a l'orgull de l'equip i tirant de força i ganes es va poder remuntar fins a tindre una opció per guanyar el partit a falta de 3 segons (27 -24 de parcial(56-58)).

L'última jugada del partit a falta de set segons i amb possessió local, estava marcada per un tanteig de 51-58, 7 baix per als nostres, però un triple de Jose Cañamás i una posterior falta sobre Vicent en el rebot amb els dos tirs lliures anotats ens van acostar fins el 56-58 final. I no va haver temps a res més.

La conclusió es que a pesar de perdre la concentració durant dos quarts la qualitat i esforç de l'equip a punt va estar de guanyar el partit.

El pròxim partit ben segur que serà diferent.