dilluns, 22 d’octubre del 2012

Dos victòries en dos grans partits!!!


 El primer equip en començar aquesta segona jornada de lliga, el dissabte 20 a les 16h., fou el Júnior Masculí, dirigit des del banc per Sergi Torres, qui contava, tan sols, amb sis jugadors per anar a visitar la pista del Xàbia, un rival sempre complicat. El partit no fou gens fàcil i com el seu marcador indica estigué molt igualat. Els nostres aconseguiren endur-se la victòria cap a casa, per un just 39-48.





Un poc més tard, a les 19.45h. jugava el Sènior Masculí, també en Xàbia.
Començà amb un primer quart bastant dolent, que anava refent-se poc a poc. Desprès de rebre un parcial d'11-2 en els primers 9 minuts, els nostres acabaren maquillant el resultat per finalitzar el primer quart amb un 11-7, ja més esperançador. El segon quart començà comandat pels nostres, qui posaren el 13-13 en el marcador al minut 4, però els locals intentaren espentar-se endavant, no aconseguint llevar-se els nostres del damunt i, per fi, en els darrers 2 minuts, un parcial de 0-5, aconseguia posar els nostres per davant a l'aplegar al descans: 25-28 (14-21).
A l'eixida dels vestuaris, els nostres continuaren amb un ritme alt de joc, aconseguint ampliar una mica la distància i no deixant-se agafar mai en el marcador, aplegant a una màxima de 32-42, que els locals rebaixaren al 39-46 final d'aquest quart (14-18 de parcial). En el darrer i decisiu quart els nostres, en lloc de relaxar-se, saberen jugar a bàsquet, ampliant, novament la distància en el marcador, amb un gran parcial d'11-19 i acabant el partit 50-65.

L'anotació: Sergi L. 9 punts Jordi 19, Pere 9, Adrien 2 i Sergi C. 2 - cinc inicial - Javi 3, Josep N. 7, Pablo 2, Jero 5, Mario 3 i Jaume 4.

Com a detall de la jornada, assenyalar, que una vegada assabentats del bon joc aconseguit pel Bàsquet Ondara, el Regal Barça intentà i aconseguí realitzar un joc semblant al de l'equip Sènior ondarenc, aconseguint, fins i tot, emular el marcador registrat en Xàbia!!!

Anem a obrir una nova secció en el bloc, on analitzarem el "Punt Positiu de la Jornada" i el "Punt Negatiu de la Jornada"!
Aquesta jornada l'encetarem amb el "Punt Positiu" de l'actuació de Josep Noguera amb l'equip Sènior, mentre en el "Punt Negatiu", destacarem el nefast i dolent llançament de triple que es va "reballar" Jero en el primer quart, moment que podeu apreciar en la foto de més amunt...
El dimecres tindrem l'article d'aquesta nova secció, on podreu trobar més curiositats!!!

Salut a tots.

6 comentaris:

basquet ondara ha dit...

hahahahahahaha molt bé xicons! la més sincera enhorabona, xq desprès d'un primer quart bastant dolent, m'imaginava el pitjor per a la resta del partit... hehe
m'alegre q em xafeu la cara! ;)


jerooooooo, ves preparan-te per a l'article del dimecres, xatín... hahahahahahhahahahahaha

Ondara Junior ha dit...

Una crònica un poc mes detallada del partit del junior http://eeondarajunior.blogspot.com.es/2012/10/dos-de-dos-xabia-39-ondara-48.html

basquet ondara ha dit...

ohyeah!!! açò deu ser fet per la mà de Pablo Fornali, veritat!? no em dec enganyar de molt! hehehe
gràcies Pablo, a veure si ho utilitze!

ja q estem, pose aquest bloc en les adreces! ;)

basquet ondara ha dit...

hahahaha jero ahir em va donar més "carnassa" x a l'article!!! xDDDDDDD
bé, jero, bé! tu ves informant, ves donant dades... xDDD

eloiet ha dit...

M'agrada molt vore que tots el jugadors van anotar!!! Eixa es la dinámica bona, no podem dependre de 2 o 3 per a que ho anoten tot!!

Ahir vaig anar a una fisio a vore que podia fer en mi, i em va preguntar que com podia jugar amb les cames en eie estat... com a pilars de parking. A vore si després de la pallissa de ahir estic un poc millor el cap de setmana.

Pere ha dit...

Com a pilars de parking...jajajajajaja!Que sàpies que abans del partit va vindre Paco, el pivot veterà del Xàbia que sempre ens saluda i em va preguntar per tu, quan li vaig dir que no jugaves li va ixir una riseta i se´n va anar a dir-ho a la resta de l´equip. Lo que no sabien és que teniem a Adri que es va posar a repartir llenya per baix de l´aro...

S´heu fixat com anem a carregar el rebot ofensiu Jordi i jo? Ara enteneu perquè agafe 12 rebots ofensius en cada partit, no?jejeje. Pobre Adri, ell barallant-se i la resta rajant a Jero per la birria de triple que es va tirar.