dimecres, 24 d’octubre del 2012

2ª Jornada: el "Punt Positiu de la Jornada" i el "Punt Negatiu de la Jornada"

En aquesta jornada anem a destacar, com ja avançàrem en l'article del dilluns, el punt més positiu i el punt més negatiu de la jornada!

En El Punt Positiu, anem a destacar el Júnior Josep Noguera, qui debutà amb l'equip Sènior al partit del passat dissabte, jugat a Xàbia, on tingué un paper molt destacable, tant en la faceta defensiva, com en la ofensiva, aplegat a anotar, fins i tot, 7 punts!!!
En la roda de premsa post-partit, Josep comentà el següent: "estic molt orgullós d'haver pogut formar part d'aquest gran equip en un partit tan important com aquest derbi comarcal i haver aportat més què molts dels jugadors de l'equip Sènior"!!!
Amb aquestes declaracions queda clar que Josep serà un digne jugador del Sènior, en un futur, i que aportarà molta competitivitat al joc interior ondarenc.


En El Punt Negatiu, no ens queda altra que destacar, aquesta jornada el dolentíssim llançament des de la línia de 3 punts que es va reballar Jero en el primer quart d'aquest mateix partit que ja hem esmenat.
Com podeu observar en la foto de l'article del dilluns, el baló agafa una altura ben considerable! Evidentment no va tocar ni el tauler, ni l'anella i molt menys la xàrcia... Adrien intentà salvar la bola abans que eixís per la línia de fons, però li resultà impossible, preferint salvar la seva integritat física a llançar-se al terra a per la bola i trencar-se les dents...
L'artista del llançament, el senyor Jero, una vegada finalitzat el partit "soltà" la següent declaració: "és el primer triple que em tire des que jugue al bàsquet, mai havia tingut tants bons factors per poder llançar-ne un"! Uns instants desprès es contradigué, ja adonant-se de la trola que havia soltat: "poques vegades he eixit per a llançar un triple, llàstima no haver-ho fet abans"!!!
Com a conclusió, de les paraules del número 12 del Sènior ondarenc, podem traure que no sap com contar-la per llevar-li ferro a l'assumpte!!!

Una vegada finalitzat el primer article de "El Punt Positiu i El Punt Negatiu de La Jornada", ens queda clar que Josep deuria ja substituir en el planter Sènior a Jero!!!

Salut a tots.

12 comentaris:

basquet ondara ha dit...

bé, senyores i senyors! ja tenim la nova secció encetada!!!

espere q gaudiu d'aquest article... ;)


aquesta nit ens veiem al bàsquet i repartiré la loteria!!! ;)

Pere ha dit...

jajajajajajaja!! Jero em va dir al descans: "es que estava a soles". Normal, si jo et defenguera també et deixaria a soles tirant així!!!

Eixa loteria és la que toca sempre, no?? Enguany segur!!!

Ondara Junior ha dit...

Roda de premsa post-partit? Això ho tinc que copiar...

basquet ondara ha dit...

ie Pablo! mira q et demanaré un canon, eh! primer x copiar-te el bloc i segon x copiar-te les idees dels articles!!! hahaha

esperem q toque, sí! no ens vindria mal a ningú, segur! ;)

eloiet ha dit...

Ja JAJa! MOlt bo l'article!! Senyor Jero,el vas lluir!!!

Va, esta setmana en el partit tiraré jo un triple a vore que passa. Ah no, que l'any passat vaig fer un 1/1 en triples i damunt va ser a final de quart i sense mirar!! On hi ha qualitat.....

basquet ondara ha dit...

eloi, no vages tiran-te la manta al coll, q amb tu també tindrem article d "Punt Negatiu", eh!!! ací no se salvarà ni "l'apuntador", es a dir, jo mateix... hahahaha :P

i prepareu-se q estic mentalitzat x anar demà a les 8 i pegar-vos una pallissa a tots... ;)

Ondara Junior ha dit...

Lo de fer un bloc va ser cosa de Vicent, que un dia que no teniem res a fer, va dir de fer un bloc, sobretot per poder burlarse mes de les seues estadistiques

basquet ondara ha dit...

xeeeeeeee, això ho podeu fer ací!!! així fa més gràcia, xq ens burlem TOTS DE TOTS!!! hahahaha ;)

ondaracorre ha dit...

http://www.basketfactory.es/index.php?tienda=_Equipaciones_Luanvi&id_categoria=1&id_subcategoria=1&id_marca=1

criatures, doneu-li un cop d'ull a l'enllaç!
he estat pegant una mirada, en cas q volguéreu mirar equipacions noves... depén d la qualitat i la marca... hi ha equipacions des de 17 euros camisa+pantaló!!!
s'ha d tindre en conter q han d ser dos equipacions x jugador...
encara q hi ha d reversibles, com les q hi ha ara, q ixen x 30 ó 32 euros, q estan molt bé... ;)

ondaracorre ha dit...

sóc pep, x cert... xDDDDDD

Javi ha dit...

Buff quina foto la de Josep...jajajaj

ondaracorre ha dit...

la del dni... hahahahahahaha

prepareu-se tots, q les fotos q tinc vostres... com no vaja fent-vos-en en els partits i les pose, cauran sempre les dels dni's... hahaha