dilluns, 12 de març del 2012

Jornada bastant positiva!

El Cadet Masculí era el primer en entrar en joc, aquesta jornada. Jugava en casa, rebent el Dénia 97 a les 9.30h., el dissabte 10 de març. Els xicots de Sergio mostraren el seu caràcter, per endur-se el derbi amb els veïns del "Grau", per un fàcil 59-31, que els continua deixant en la lluita per la segona plaça del grup "E".

Ja per la vesprada, a les 16h., jugava el Júnior Masculí de Vicent, el rival, també el Dénia, però en aquesta ocasió molt més complicat, ja que és del revés que amb el Cadet. El Dénia (16-2) està a una sola victòria del líder, l'Alfaç (18-1), mentre els ondarencs, amb 10-8, intenten aplegar a la 4ª plaça. El partit no tingué color, el 33-83 ho diu tot, però és que els àrbitres volgueren complicar-se la vida, ajudant al Dénia, cosa que no li feia falta per guanyar!

Desprès jugava el Sènior Masculí, a les 18h. El rival, el Casino Campello "B", qui en la primera volta guanyà els nostres per 71-66, tornava a posar les coses complicadíssimes, amb el seu joc exigent i dur. Però els nostres aconseguiren posar-se a l'altura dels visitants, desprès de perdre per 15 punts al final del primer quart, aplegaren al descans amb el marcador ben apretat.

Amb una gran defensa, per pegar-li la volta al partit en la segona part, on el 3er quart destacà pels canvis de domini en el marcador i l'igualtat regnant, però en el darrer quart els nostres no soltaren l'avantatge i remataren el partit en els minuts finals, amb el 65-58.



Salut a tots.

11 comentaris:

basquet ondara ha dit...

molt bon partit xicons! enhorabona!!!

pere, quan pugues les anotacions!!! ;)

Pere ha dit...

Pep que se t´acumulen les setmanes!!!!jajajaja!!!Esta vesprà t´arribarà un fax del Pedreguer o la Federació per aplaçar el partit del dissabte..

Pere ha dit...

Després et passaré les anotacions que esta setmana he fet 2 TRIPLACOS!!!!!!!!! Ja es pensaveu que no anava a tornar a anotar més mai, eh?????jejejeje

Homero ha dit...

enhorabona xavals! com m'agrada veure que hem représ la senda de la victòria.

Ens veiem demà

ondaracorre ha dit...

m'ha aplegat fa un no res el fax! ara l'envie cap a la federació!!! ;)

x cert, el segon triple teu no el recorde, però el primer va ser un pelet penós, eh... eixe mini botet q pegues cap endavant... buuufff... hahahahahahahahaha
et salves, xq li'l vas dedicar al meu "nebot"!!! xDDD

ondaracorre ha dit...

collons! dalt escric com a bàsquetondara i ara com a ondaracorre... açò d tindre tants blocs i usuaris no és bo... xDDD

eloiet ha dit...

si, el segon triple de Pere va ser despres d'assistencia meva, també amb el botet seu característic endavant per agafar impuls!

Bon partit en general, el dia que juguem 4 quarts com els tres últims del dissabte podrem guanyar a casi qualsevol equip d'esta lliga.

elpepgf ha dit...

exacte eloi!!! va ser seure jo al segon quart i començar la gran remuntada!!! molt bé, això ho diu tot... xDDD

x cert... ara ja sóc jo... hehehe
tinc múltiples personalitats...

Sergi C ha dit...

aixo pep recalca be ki va seure a la banqueta en el segon cuart y qui va eixir a donar-ho tot!!
jajaja

Homero ha dit...

Res Pep, quan vullgues canvies la taula de classificació, si eso...

demà arribaré un poc tard, però vaig segur.

elpepgf ha dit...

sí, això també, senyor homero!!! hehehe
desprès em pose! ;)